Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проекти будинків в Красноярську під ключ, будівництво будинків

  1. Наші переваги
  2. Етапи будівництва і матеріали

Компанія ТОВ «ФортісГрад'» здійснює будівництво будинків під ключ в Красноярському краї за доступними цінами. Ми пропонуємо якісні професійні послуги для кожного, хто вирішив обзавестися власним заміським будинком. Будівництво з бруса, газобетону, оздоблювальні роботи, роботи з монтажу - ці та багато інших послуг ми надаємо в рамках стандартних робочих пакетів. Крім того, ми здійснюємо будівництво будинків за каркасною технологією, займаємося монтажем покрівлі, додатково виробляємо всілякі малі архітектурні форми для облаштування будинку і земельної ділянки.

Хочете побудувати будинок під ключ? ТОВ «ФортісГрад» поспішає запропонувати вам професійні послуги в Красноярську і Красноярському краї. Багато років ми займаємося будівництвом малоповерхових житлових будинків з натурального бруса, газобетону та інших популярних матеріалів і готові гарантувати якісний результат для кожного нашого клієнта. При замовленні послуг будівництва під ключ ви можете розраховувати на виконання повного комплексу робіт, починаючи з розробки проектної документації, і закінчуючи фінішною обробкою і підведенням комунікацій до приватного будинку. Під ключ - значить повністю, з нуля - від самих поглиблених частин фундаменту, і до верхівки покрівлі.

Наші переваги

Ваше достаток - це перше, що нас турбує. Саме тому ми постійно розвиваємося і вдосконалюємося, прагнучи дати кожному клієнту те, але що він розраховує. Вирішивши замовити послуги будівельної компанії «ФортісГрад», ви можете розраховувати на широкий перелік переваг:

  • Власне виробництво. Ми самі виготовляємо більшість будматеріалів, так що можемо особисто гарантувати їх високу якість;
  • Великий спектр послуг. Будівництво «під ключ» з самого початку включає в себе повний комплекс послуг з будівництва;
  • Доступні ціни. Власне виробництво, гарне технічне оснащення, а також демократична цінова політика - це запорука невисокій вартості робіт;
  • Проекти будь-якої складності. Неважливо, потрібен вам невеликий заміський будиночок або розкішний палац. Ми беремося за роботу будь-якої складності.

Відразу після оформлення заявки до вас не об'єкт приїде наш фахівець, який оцінить обсяг робіт і попередню їх вартість. Обговоривши всі деталі, ми укладемо з вами двосторонній договір, де визначимо терміни, точну вартість і гарантії на результат. Далі вам залишиться тільки спостерігати за процесом будівництва і прийняти готовий об'єкт. Все просто!

Етапи будівництва і матеріали

Фахівці компанії здійснюють зведення заміських будинків під ключ з використанням наступних основних матеріалів і технологій:

  • Брусове будівництво;
  • Зведення будинків з газобетонних блоків;
  • Технології каркасного будівництва;
  • Комбіновані будинки;
  • Дачні будинки.

Крім того, на земельній ділянці може бути зведена альтанка, гараж, побутівка або лазня. Вибір матеріалів і технологій виконується на першому етапі, перед розробкою проекту. Подальші роботи протікають за наступним сценарієм:

  • Складання проектної документації;
  • Підготовка земельної ділянки та транспортування необхідних будівельних матеріалів;
  • Риття котловану і закладка фундаменту;
  • Спорудження каркаса, коробки, першого вінця в залежності від обраного матеріалу;
  • Покрівельні роботи;
  • Підведення комунікацій;
  • Установка дверних і віконних конструкцій;
  • Сантехнічні та електромонтажні роботи;
  • Внутрішня і зовнішня обробка.

В результаті ви отримуєте готовий до заселення котедж, повністю підготовлений для комфортного проживання.

Будинок в передмісті має масу переваг перед міською квартирою: ідилія з природою, чисте повітря, тиша. І це тільки мала частина достоїнств заміського будинку. Відзначимо, що малоповерхове заміське будівництво можливо із застосуванням безлічі матеріалів і технологій. Екологічний брус, газобетонні блоки, будинку по каркасної технології - тільки вам вибирати, з чого будуть складатися стіни вашого будинку. Головне, щоб ви добре розуміли всі переваги того чи іншого матеріалу.

При необхідності ми здійснюємо будівництво лазень, гаражів, альтанок.

При необхідності ми здійснюємо будівництво лазень, гаражів, альтанок

Крім того, наші фахівці з готовністю реалізують будь-який проект заміського будинку, грунтуючись на ваших особистих побажаннях і перевагах. Це означає, що вам не обов'язково вибирати один з шаблонних проектів - ексклюзивні рішення також доступні. Крім проектів, представлених на сайті, ми маємо в своєму розпорядженні величезною базою проектів будинків і бань, ознайомитися з якими ви можете в офісі компаній.

Компанія «ФортісГрад'» виконує будівництво будь-яких проектів з бруса, будинків з газобетону, за каркасною або комбінованої технології.

Телефонуйте нам прямо зараз, замовляйте наші послуги, і дуже скоро ви станете щасливим власником заміського будинку вашої мрії! Працюємо в Красноярському краї!

статті:
Хочете побудувати будинок під ключ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама