Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Садові меблі з дерева своїми руками - креслення

  1. Переваги легкої садових меблів
  2. Природні матеріали та унікальні меблі
  3. Породи дерева для садових меблів
  4. Садові меблі з соснового кругляка

Без додаткових коштів комфорту, садових меблів, дачну ділянку або присадибна зона відпочинку - це просто поле для гольфу. Акуратне, доглянуте, але поле. Садова меблі, на відміну малих архітектурних форм, може перетворити будь-який куточок саду або галявини в лічені хвилини, завдяки мобільності і простоті конструкції, яка часто може бути виконана в розкладному форматі. Матеріалом для садових конструкцій може служити що завгодно, але сьогодні ми підкоримося класиці - розглянемо садову дерев'яні меблі.

зміст:

  1. Переваги легкої садових меблів
  2. Природні матеріали та унікальні меблі
  3. Породи дерева для садових меблів
  4. Садові меблі з соснового кругляка

Переваги легкої садових меблів

Переваги легкої садових меблів

Принадність садових меблів саме в мобільності. Звичайно, виготовляється садові меблі з дерева своїми руками креслення якої ми теж представимо на сторінці, більшого формату, стаціонарного типу. Це, як правило, ґрунтовні конструкції:

Матеріалом для дерев'яних меблів можуть служити як цілком пристойні пиломатеріали, але набагато цікавіше будуть виглядати на тлі ландшафту вироби, які мають несподіваний і креативний дизайн. Це меблі з гілок, пеньків і корчів. Не варто відмовлятися від такої ідеї. Можуть вийти дуже цікаві предмети, причому по функціональності вони не будуть відрізнятися від меблів, виконаної з дорогої деревини, а природних необроблених матеріалів навколо повно.

Природні матеріали та унікальні меблі

Природні матеріали та унікальні меблі

Головним достоїнством дачних меблів стане унікальність. Навіть якщо хтось спробує повторити конструкцію максимально близьку до оригіналу, в точності це зробити не вийде, тому кожен виріб буде єдиним у своєму роді. Пеньки, природний кругляк, корчі, спочатку відбираються. Досвідчені майстри - меблевики з ухилом в бік креативних дизайнерських композицій з природних матеріалів рекомендують насамперед постаратися знайти такі елементи, які були б хоча б приблизно симетричними.

Досвідчені майстри - меблевики з ухилом в бік креативних дизайнерських композицій з природних матеріалів рекомендують насамперед постаратися знайти такі елементи, які були б хоча б приблизно симетричними

Наприклад, для того щоб зробити садове крісло з дерева та природних матеріалів, було б дуже здорово підшукати ручки для такого крісла максимально схожою форми. Зробити це складно, але якщо вийде, це буде по-справжньому унікальне і яскраве крісло.

Зробити це складно, але якщо вийде, це буде по-справжньому унікальне і яскраве крісло

Вся дерев'яні меблі, не тільки з корчів і гілок, розташована прямо на вулиці, тому було б здорово, якби вона була виконана з мінімальною вагою, щоб можна було переносити її з місця на місце, з легкістю трансформуючи зону відпочинку на свій розсуд. Також дуже добре, якщо вийде виконати її складаний. Складна садові меблі заощадить купу місця при її зимовому зберіганні.

Складна садові меблі заощадить купу місця при її зимовому зберіганні

Породи дерева для садових меблів

Породи дерева для садових меблів

Залишимо поки корчі в спокої і подивимося на іншу сировину для меблів з дерева. Його не так то й багато. Перевагу при виготовленні садових меблів віддається твердим породам дерева. Це береза, дуб, модрина. Вони складніше в обробці, ніж сосна або липа, але зможуть прослужити набагато довше. А якщо меблі обробити спеціальними складами для зменшення змочуваності і бактерицидної захисту, то такі меблі прослужить сотню років. З цих порід дерева виконується елітна садові меблі.

З цих порід дерева виконується елітна садові меблі

На другому місці після твердого дерева варто пресована фанера. З неї можна виконати меблі цілком по кресленнях і викрійками, які ми постаралися представити якомога ширше, так і послужить точними сполучними елементами, які зможуть сприймати велике навантаження, ніж просте дерево.

З неї можна виконати меблі цілком по кресленнях і викрійками, які ми постаралися представити якомога ширше, так і послужить точними сполучними елементами, які зможуть сприймати велике навантаження, ніж просте дерево

Садові меблі з соснового кругляка

Садові меблі з соснового кругляка

Відмінно підійде для виготовлення таких меблів сосновий кругляк невеликого діаметру. У будівництві кругляк такого розміру, діаметром до 100 мм, використовується рідко, тому ціни на нього невисокі і дефіциту в ньому немає. А у виготовленні садових меблів він може стати чи не основним матеріалом. Сосновий кругляк відмінно обробляється, тому йому можна надати будь-яку форму, а самих меблів - будь-яку конфігурацію. Деякі рекомендації по роботі з кругляком, як самому доступним за ціною матеріалом, дають досвідчені столяри: Відмінно підійде для виготовлення таких меблів сосновий кругляк невеликого діаметру

  • кругляк можна обробити до діаметра 70-80 мм без втрати міцності, а якщо немає можливості обробити заготовку на верстаті, з неї знімається кора і заготівля просочується антисептиком, будується протягом декількох діб, тільки після цього можна починати збірку;
  • бажано, щоб кругляк був просякнутий під тиском, це дозволить просочення максимально глибоко проникнути в структуру дерева, а кріпильні елементи повинні бути покриті нержавіючим захисним шаром;
  • оскільки всі столи і стільці мають дуже схожу конструкцію, то багато рекомендують при виготовленні враховувати нахил на кілька градусів на користь спинки;
  • в тому випадку, якщо не вийде якісно просочити кругляк або будь-яку іншу деревину, тоді доведеться покривати готовий виріб лаком, стійким до температурних перепадів і вологи.

Все, що потрібно знати про садових меблів і виготовленні її самостійно, вам підкажуть креслення, фантазія, практика і сувора життєва необхідність. Успішною всім роботи!

Читайте також Степлер для меблів. Ціна , Більярдні столи своїми руками

Читайте також:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама