Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Умивальник для дачі з підігрівом Акватекс з водонагрівачем і раковиною з нержавійки (білий)

Умивальник для дачі Акватекс з водонагрівачем і нержавіючої мийкою
Багато жителів великих і маленьких міст воліють проводити відпустку або вихідні на дачній ділянці в дали від цивілізації. Але в такому відпочинку є і деякі вади, особливо якщо дачний будинок не обладнаний водопроводом і каналізаційною системою, через що відсутні елементарні зручності. Але створити такі умови можна самостійно. Для того, щоб на ділянці завжди була тепла вода, можна просто купити дачний умивальник з підігрівом.
Довгі роки, дачники і мешканці приватних будинків користувалися звичайними рукомийниками, який представляє собою невелику навісну ємність з отвором для подачі води. Але користуватися таким умивальником не дуже зручно як з практичної, так і естетичної точки зору. Адже вода з нього постійно витікає, а відро під умивальником виглядає не дуже презентабельно.Поетому дачний умивальник з тумбою швидко завоював серця російських дачників і не тільки, адже їх також можна зустріти в гаражах, на пересувних торгових точках, в літніх кафе (в тому числі на пляжі). Умивальник дачний «Акватекс» незамінний для дачі, садиби, гаража, майстерні чи інших місць, де немає центрального водопроводу, а буріння свердловини недоцільно. Презентабельний вигляд і сучасний дизайн допоможе умивальника відмінно вписується в будь-який інтер'єр.
Як влаштований умивальник для дачі Акватекс
Умивальник для дачі Акватекс виготовлений з високоякісної сталі 0,7 мм, пофарбований стійкою фарбою різних кольорів: білий, мідь, срібло, лагуна, біле золото. Конструкція умивальника збірна, складається з бака з металевим кульовим краном і тумби, яка непомітно приховує спосіб відливу води і дозволяє монтувати відведення води як в закриту ємність, так і в каналізацію. Бак всередині оброблений запатентованим антикорозійним покриттям, яке гарантує довговічність продукції і виключає виникнення іржі.
Той, хто хоча б раз був на дачі або в селі і знає, як неприємно буває вмиватися крижаною водою, гідно оцінить переваги умивальників Акватекс з підігрівом. Варто купити умивальник з підігрівом, і ви не захочете і згадувати про неприємності заміського побуту. Час нагріву бака до температури в 60 градусів становить - близько 30 хвилин. Водонагрівач бака потужністю 1,25 кВт має можливість регулювати підігрів. Умивальник для дачі здатний протягом тривалого терміну підтримувати задану температуру води, яка може варіюватися від кімнатної до 55-56 градусів. Вода заливається зверху в бак або наливний водонагрівач. Обсяг пристрою досить великий, щоб не тільки вмитися і почистити зуби, але і використовувати гарячу воду в господарських цілях.
Важливою відмінною рисою модернізованих дачних умивальників «Акватекс» є їх заводська упаковка в єдиному коробі «Євростандарт», з двома ручками для зручності транспортування.
Переваги умивальника Акватекс:

Шановні покупці!

Якщо Ви не бажаєте чекати приїзду кур'єра або сумніваєтеся в своєму виборі, для вашої зручності щодня працюють два пункти самовивозу, де Ви можете самостійно забрати товар, попередньо його подивившись, а також отримати консультацію по різних товарах і вибрати найкращий для Вас варіант.


Наші адреси:


1. м.Румянцево, БП Румянцево, корпус Г, вхід 12, пов.3, павільйон 329 (схема проїзду див.нижче). Телефон магазину: 89253326140

Пункт самовивозу БП Румянцево ВІДКРИТО!


Як знайти:
на машині: Їхати в область по Київському шосе, приблизно через 500 м поверніть на в'їзд в бізнес парк Румянцево (біля заправки). Далі корпус Г, вхід номер 12. Поруч з нашим корпусом розташовується парковка, якою покупці магазину можуть скористатися абсолютно безкоштовно протягом 2 годин.
2. м. Семенівська, Торгово-офісний центр, вул. Ткацька, д. 5, стор.7, поверх 2, магазин "Товари для дому та дачі".

7, поверх 2, магазин Товари для дому та дачі

Як нас знайти:
Від м. Семенівська 5-7 хвилин пішки. Вийшовши з метро повертаєте направо, проходите 200 м по вул. Ізмайловський Вал до вул. Ткацька. Повертаєте направо і проходите 250 м по вул. Ткацька до перетину з вул. Вельяміновское.
Орієнтиром є ресторан "Semenov". Поруч коричнева металеві двері. Піднімаєтеся на 2 поверх по гвинтових сходах. Проходьте прямо по коридору і повертаєте наліво, дійшовши до кінця коридору знову повертаєте направо, з лівого боку побачите перші двері з табличкою "Товари для дому та дачі". Ласкаво просимо в наш магазин!

Режим роботи магазинів:


  • Пн-Пт: з 10:00 до 20:00
  • У вихідні з 10:00 до 18:00

Зверніть увагу! Перед приїздом в магазин необхідно попередньо залишити заявку і зарезервувати товар. Резерв товару можна здійснити по телефону (495) 723-00-33 або через корзину на сайті, дочекавшись дзвінка менеджера про підтвердження замовлення.
Якщо у Вас виникли питання, можете зв'язатися з нами за телефоном:
Тел .: (495) 723-00-33
Якщо у Вас немає можливості або часу самостійно забрати товар, Ви можете замовити його з доставкою Детальніше про доставку замовлень ТУТ

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама