Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Що говорить колір краватки?

  1. Колір краватки дуже важливий

Хтось любить червоний, а хтось чорний колір - це неминуче, адже у всіх різні смаки. Колер завжди має значення, будь-то забарвлення волосся або очей, одягу або машини. Є багато думок, яку забарвлення шпалер краще підібрати для спальні або вітальні кімнати, щоб шпалери надавали позитивний вплив, на цьому перелік про вплив кольору можна продовжити.

Колір краватки дуже важливий

Забарвлення краватки не виняток, він також грає свою важливу роль. Наприклад, якщо Ваша робота має на увазі подорожі по різних країнах, то Вам треба бути обережним з кольорами краватки, адже в Китаї білий означає траур, а ось червоний у них уявляє щастя. У Малайзії недоречно надягати золотий, у них його носить тільки султан. Тому давайте розглянемо найпоширеніші кольору краваток, що вони говорять про нас, як вони сприймаються в деяких країнах.

Різні відтінки краватки і його забарвлення говорять про:

  • Червоний і всі його відтінки

Темно червоний ближче до червоних відтінку викликає довіру оточуючих і не кидається в очі. краватки з рожевим відтінком, добре підійдуть до святкових подій, адже виглядають вони ошатно, а вказують вони на неординарність особистості, бажання самовиражатися. Що стосується самого червоного, то він дуже активний і може говорити про Вашу амбіційність і розкутості.

  • Зелений, жовтий, помаранчевий

Жовтий і помаранчевий говорить про людину, як про позитивну, оптимістичній особистості, адже це сонячний колір. Зелений колір говорить про спокій, гармонію, надійності. Зелений колір краватки не варто одягати в країнах Близького Сходу, так як це офіційний колір їхньої релігії.

  • Коричневий, сірий, синій

Варто відзначити, що варіанти таких кольорів дуже вдалі для роботи, так як вони не яскраві і легко поєднуються з костюмом. Особливо сірий колір, так як він універсальний і виглядає завжди сучасно. Сірий аксесуар скаже про Ваше витонченому стилі. Ці забарвлення говорять про спокій.

  • Краватка з візерунком

При виборі мереживного аксесуара, варто звертати уваги знову ж на поєднання кольорів, про які написано вище. Але тут є ще один нюанс, чоловіки, які вважають за краще геометричні візерунки, є скромними особистостями. А чоловіки, які віддають перевагу квітковому принт відкриті до імпровізації, мають гарне почуття гумору. У Великобританії одягніть краще однотонна краватка, звичайно, вибирайте на свій розсуд, але утримайтеся від аксесуара в смужку, так як їх одягають випускники різних навчальних закладів та шкіл.

Будьте уважні з вибором. Пам'ятайте, колір Вашого краватки "говорить" за Вас.

Діловий стиль одягу для чоловіків

Модні чоловічі сумки через плече


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама