Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Металеві паркани і огорожі

  1. Металеві паркани і огорожі власного виробництва Власне виробництво металевих парканів та огорож:...
  2. Комплектуючі для заборів
  3. Переваги парканів та огорож зі сталі

Металеві паркани і огорожі власного виробництва

Власне виробництво металевих парканів та огорож: секційні паркани з сітки рабиці в куточку, паркани з профнастилу , Тимчасові огорожі з сталевої сітки . Використовуємо цинкове і полімерне покриття. Виготовляємо як за стандартними шаблонами, так і за кресленнями замовника.

Вся продукція, що випускається нами продукція розроблена відповідно до європейських стандартів якості і знайшла широке поширення на тих територіях, де необхідний захист від незаконного проникнення: на будмайданчиках, виробничих територіях, складах, транспортних вузлах, фермах і навчальних корпусах, а також на територіях приватних домоволодінь.

Характеристики парканів та огорож

  • Матеріал: оцинкована сталь.
  • Полімерне покриття. В процесі виробництва нержавіючих огорож використовуємо полімерну RAL-фарбу і цинк, які перешкоджають впливу несприятливих наслідків погодних умовах і сонячних променів.
  • Перетини і кріплення. При виготовленні загороджень ми застосовуємо збільшені перетину прутів і унікальні металеві кріплення. Спеціальна кріпильна система дозволяє мінімізувати процес і витрати на монтаж, таким чином, надійна огорожа буде встановлена ​​в найкоротші терміни і за оптимальною ціною.

Звертаємо увагу, що при замовленні забору з оцинкованих сітчастих панелей ви можете вибрати будь-яке колірне рішення: зелений, коричневий, бордовий, синій кольори.

Комплектуючі для заборів

Крім огороджень в нашому каталозі представлені і всі необхідні комплектуючі:

  • анкерні опори для стовпів
  • Y- і Г-образні наконечники для стовпів
  • кріплення-фіксатор для з'єднання сітчастих панелей
  • Х-кронштейн для огорож

Переваги парканів та огорож зі сталі

  • можливість роботи в різних температурних умовах;
  • високі експлуатаційні характеристики;
  • стильний дизайн;
  • простий і надійний монтаж;
  • гарантований захист території.

Гарантійний сертифікат на огорожі

Компанія ТОВ «Сітка» займається виробництвом функціональних огорож і парканів, покликаних не тільки захищати, але й прикрашати. Наша продукція має бездоганною якістю і прекрасним зовнішнім виглядом. Будемо раді співпраці!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама