Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гібіскус трав'янистий посадка і догляд фото

  1. гібіскус трав'янистий
  2. Вирощування гібіскуса з насіння
  3. Скільки барв і тонів!

Цей красень-велетень двометрового зросту гідний того, щоб зайняти саме сонячне місце у вашому саду. Його величезні яскраві квітки просто чудові! А сама рослина невибаглива у вирощуванні і досить морозостійко.

Вже багато написано колегами-квітникарями про вирощування гибискуса трав'янистої або гібіскуса сабдаріффа (Hibiscus sabdariffa) - Розелле - однорічному трав'янистому рослині сімейства мальви, але коли бачиш його в пору цвітіння, так і хочеться взятися за авторучку і знову писати оду цій квітці Вже багато написано колегами-квітникарями про вирощування гибискуса трав'янистої або гібіскуса сабдаріффа (Hibiscus sabdariffa) - Розелле - однорічному трав'янистому рослині сімейства мальви, але коли бачиш його в пору цвітіння, так і хочеться взятися за авторучку і знову писати оду цій квітці.

гібіскус трав'янистий

Напевно, загадковіше і прекрасніше квітки, ніж гібіскус трав'янистий, я не зустрічав. Це вуличне морозостійка рослина, яке прижилося в усіх регіонах України, судячи з відгуків любителів квітів, з якими я спілкуюся по телефону.

Ділюся секретами вирощування цієї квітки, виходячи з помилок, зроблених мною через недосвідченість, особливо це стосується вирощування його з насіння Ділюся секретами вирощування цієї квітки, виходячи з помилок, зроблених мною через недосвідченість, особливо це стосується вирощування його з насіння. Прислухавшись до думки інших досвідчених квітникарів, які радили перед замочуванням насіння спочатку їх проморожувати, я так і зробив, і в результаті отримав непогані результати.

Вирощування гібіскуса з насіння

Висівав я свої вже проклюнулися насіння 12 квітня, відразу у відкритий грунт під подвійне укриття на дугах. Знизу я натягнув поліетиленову плівку, а верхнє укриття зробив з нетканого матеріалу.

Насіння зійшли за тиждень і швидко рушили в зростання, через пару тижнів я зняв плівку, а ще через тиждень - нетканий матеріал, і вже з 9 травня став висаджувати свою розсаду на постійне місце Насіння зійшли за тиждень і швидко рушили в зростання, через пару тижнів я зняв плівку, а ще через тиждень - нетканий матеріал, і вже з 9 травня став висаджувати свою розсаду на постійне місце.

Перші саджанці були зовсім невеликі (приблизно по 10-15 см). Погода стояла спекотна, і сонце пекло дуже сильно, тому я не поспішав з висадкою всіх рослин, а вже посаджені гібіскуси довелося навіть притенить.

А тим часом в розсаднику рослини продовжували рости і набирати силу, я їх там ще й підгодовував А тим часом в розсаднику рослини продовжували рости і набирати силу, я їх там ще й підгодовував. Хороший результат дає підживлення водорозчинним комплексним добривом з мікроелементами у формі хелатів, призначеним для кореневого підживлення розсади квітів та овочів.

Таким чином, висадка розсади розтягнулася у мене майже на місяць. Сама остання розсада, яку я висаджував, була дуже хороша, міцна, корінь досить сформований, стрижневий (це він потім розгалужується в процесі росту).

Ці саджанці менше хворіли і приймалися швидше, а зацвітали майже одночасно з тими, які були висаджені на місяць раніше, хоча перші і виросли вище Ці саджанці менше хворіли і приймалися швидше, а зацвітали майже одночасно з тими, які були висаджені на місяць раніше, хоча перші і виросли вище.

Літо видалося дуже спекотним, тому довелося використовувати крапельний полив, це зовсім нескладно зробити в наш час, адже в магазинах все є, головне -знайти об'ємну ємність з краном і встановити її в піднесеному стані.

Скільки барв і тонів!

Найцікавіше почалося, коли мої гібіскуси зацвіли, - скільки забарвлень і тонів! Але мені подобається шукати в них незвичайну форму цвітіння.

Так, приходячи до квітки в різний час доби, можна побачити, як розкривається ніжний тугий бутон вранці, весь день гібіскус притягує до себе погляд, а ввечері ви вже бачите запилений, який віддав свою красу і виконав свою місію квітка Так, приходячи до квітки в різний час доби, можна побачити, як розкривається ніжний тугий бутон вранці, весь день гібіскус притягує до себе погляд, а ввечері ви вже бачите запилений, який віддав свою красу і виконав свою місію квітка. А через якийсь час на його місці з'являється надута кулька з насінням.

Багато цікавого можна дізнатися про цю квітку, якщо ви запросите його в свій сад Багато цікавого можна дізнатися про цю квітку, якщо ви запросите його в свій сад.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама