Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Яку душову систему краще вибрати: топ кращих душових систем

  1. Синоніми Душові стійки для душа називають по-різному: найчастіше зустрічається назва «душова колона»...
  2. монтаж
  3. Матеріал виготовлення
  4. насадки
  5. Додаткові опції
  6. 5 топових товарів
  7. Пересувний душ Armatura VESTA з гідромасажем
  8. Пересувний душ Armatura TALIA
  9. Пересувний душ Armatura PALLAS з гідромасажем
  10. Пересувний душ Armatura CALIPSO
  11. 5 кращих товарів ціна / якість
  12. Пересувний душ Armatura TYTAN з гідромасажем
  13. Душова система Valtemo STAR (VSS-3000)
  14. Душова система Valtemo GALA
  15. Душова система Valtemo Cosmic
  16. 2 бюджетних товару відмінної якості
  17. Душовий набір (гарнітур) Valtemo STAR

Синоніми

Душові стійки для душа називають по-різному: найчастіше зустрічається назва «душова колона» «душова система» і «душовою комплект».

переваги

Непогані душові системи бюджетної групи - найбільш практичний і функціональний варіант зі зручним ручним душем, що кріпляться на спеціальному утримувачі, який здатний змінювати не тільки кут нахилу лійки, а й висоту розміщення її щодо статі.

Верхній душ - безперечна перевага конструкції. Митися під таким душем не дуже комфортно, не те, що під ручним, але просто стояти під струменями води - неймовірно приємно, створюється враження, ніби стоїш під струменями теплого літнього дощику.

Ще одна перевага душових стійок - доступна вартість, якої не можуть похвалитися, наприклад, гідромасажні панелі - хороші душові стійки польського бренду Armatura в базовій комплектації штанга і лійка з шлангом - коштують від 299 гривень. Моделі середнього класу в Інтернет-магазині СанТоп від 1000 гривень.

монтаж

Перш ніж купити душову систему, визначитеся зі способом монтажу - їх розрізняють чотири види:

  • підлоговий вид монтажу красивий і стильний, але вимагає професійного підключення;
  • настінний, вертикальний вигляд - найпопулярніший. Душові стійки з горизонтальним способом монтажу - найпростіші в установці;
  • настінний горизонтальний тип - установка лійки в горизонтальній площині;
  • настінний кутовий варіант - відмінне рішення для невеликих ванних кімнат. Душові стійки настінного типу монтажу також функціональні, як і вертикальні.

Матеріал виготовлення

Сучасні душові стійки виготовляють з:

  • пластика. Як правило, з пластика виробляють бюджетні душові стійки;
  • сталі з антикорозійним покриттям. Якщо потрібна душова система ціна / якість якої відповідають на всі 100% - непогані душові системи зі сталі з антикорозійним покриттям;
  • з латуні і неіржавіючої сталі. Краща душова стійка преміум-класу, як правило, виготовлена ​​з латуні.

Пластикові моделі недовговічні і практично все не дуже хорошої якості, та й виглядають дешево.

Конструкції, виготовлені зі сталі, можуть бути не дуже хорошої якості, а можуть і навпаки: все залежить від якості матеріалу і наявності антикорозійного покриття і його якості: від плівки, яка облезет за кілька місяців до повноцінного багатошарового покриття, яке протримається по 5-10 років.

Про латуні сенсу говорити немає - це відмінний матеріал для сантехнічних пристроїв, що підходить за всіма параметрами. З латунного сплаву виготовляють якісні, надійні і довговічні пристрої.

насадки

На всіх моделях ручних дешевих систем, насадки в основному більш-менш однакові. Та й лійку поміняти просто, плюс у ручного душа немає особливої ​​різниці між трьома або вісьмома режимами, так як навряд чи хтось буде користуватися всіма.

А ось для верхнього душа додаткові режими дуже навіть бажані.

Фахівці рекомендують вибирати моделі з тропічним душем (імітацією дощу за рахунок спеціальної душової насадки) і розпиленням води.

Додаткові опції

Здавалося б, для такої простої сантехніці, як душова стійка, які можуть бути додаткові опції? Так, такі ж прості, комфортні і максимально надійні: мильниці і полички для гігієнічних засобів, які кріпляться на штангу.

Ще одна опція - світлодіодне підсвічування на батарейках, яка встановлюється на верхній душ, створюючи ілюзію різнобарвного потоку. Такий ефект виглядає надзвичайно красиво і романтично при вимкненому освітленні в ванній кімнаті.

Так, опція не несе в собі функціонального навантаження - це іграшка, яка створює певну атмосферу.

Ще одна додаткова опція - вбудований змішувач, який установлюють на багатьох моделях середнього класу і преміум-класу. Фахівці рекомендують купувати душову стійку в комплекті зі змішувачем - так пристрій буде виконано в єдиному стилі.

Інтернет-магазин СанТоп пропонує кращі моделі душових стійок, за відгуками покупців. Серед яких:

5 топових товарів

Дощова установка душ Armatura Luna

https://santop.ua/shop/product/dozhdevaia-ustanovka-dush-armatura-luna

Дощова установка душ Armatura Luna - це душова система з верхнім душем на штанзі 760 мм і ручним душем з трьома видами водних струменів Дощова установка душ Armatura Luna - це душова система з верхнім душем на штанзі 760 мм і ручним душем з трьома видами водних струменів. Хромоване покриття, а також вбудований захист від накипу забезпечують легке очищення. Форма ручного і верхнього душа класична - кругла.

Регульована по висоті штанга - відмінне рішення для споживачів широкого кола. Комплектація душової установки Armatura Luna складається з:

  • шарнірного диска,
  • труби душа з пересувним власником душової лійки і хрестовим перемикачем,
  • душової лійки,
  • хромованого шланга WMS L = 1400 мм з прокладками,
  • хромованого шланга WMS металевий L = 600 мм з прокладками,
  • кронштейн труби з гвинтом,
  • інструкції обслуговування.

Компанія Armatura провідний польський виробник сантехнічного обладнання, входить в десятку найбільших виробників сантехнічних пристроїв в Європі.

Душові системи Armatura відрізняються:

  • універсальною системою монтажу;
  • керамічним перемикачем душа;
  • кульовим змішувачем в комплекті;
  • душовою головкою і душовою лійкою з антінакіпнимі елементами;
  • посилений гнучкий металевий шланг: 1 500 мм.

Пересувний душ Armatura VESTA з гідромасажем

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-vesta-s-gidromassazhem

Пересувний душ Armatura VESTA з гідромасажем має глянсове хромове покриття, прекрасно захищає сантехнічний прилад від механічних пошкоджень, іржі, впливу жорсткої води Пересувний душ Armatura VESTA з гідромасажем має глянсове хромове покриття, прекрасно захищає сантехнічний прилад від механічних пошкоджень, іржі, впливу жорсткої води.

Купити модель з гідромасажем за привабливою вартістю пропонує наш Інтернет-магазин СанТоп.

Відмінні риси пересувного душа Armatura VESTA -

  • наявність гідромасажу;
  • матеріал виготовлення пристрою - високоякісна латунь, що гарантує довговічність і надійність виробу без ремонту тривалий час;
  • хромоване багатошарове покриття, що відрізняється блискучим сріблястим кольором, легко піддається догляду, стійке до потускнению;
  • міцний і надійний керамічний перемикач, відмінно працює навіть при мінімальному тиску і витримує 300 тисяч робочих циклів.

Пересувний душ Armatura TALIA

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-talia

Головний акцент в душовій системі Armatura TALIA зроблений на незвичайній формі штанги і пересувний насадки верхнього душу Головний акцент в душовій системі Armatura TALIA зроблений на незвичайній формі штанги і пересувний насадки верхнього душу

Площа лійки в 100 мм забезпечує насичення водних процедур повноцінним комфортом, а три потоки водяних струменів допомагають максимальному розслабленню, змивають накопичені за день негатив.

Завдяки пересувного шарниру, легко міняти висоту душової тарілки.

У комплектацію моделі входить:

  • лійка для душа "Talia",
  • труба,
  • хромований шланг WMS з прокладками,
  • труби-ручки - 2 шт.,
  • болти з кріпленнями - 2 шт.,
  • інструкція монтажу,
  • гарантійна карта.

Пересувний душ Armatura PALLAS з гідромасажем

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-pallas-s-gidromasazhem

Пересувний душ Armatura PALLAS з гідромасажем - міцна й елегантна конструкція з сучасним стильним дизайном Пересувний душ Armatura PALLAS з гідромасажем - міцна й елегантна конструкція з сучасним стильним дизайном.

Пересувна конструкція складається їх міцної латунної стійки з одного тарілкою, ручки душа, труби для душу з пересувним власником ручки душа, шланга хромованого WMS з ущільнювальними прокладками, власника труби, гвинта з розширюється втулкою.

Завдяки динамічному кронштейну, лійка душа наділена можливість регулювати висоту душа під будь-яке зростання.

Душова система працює в трьох режимах, крім того, додатково оснащена функцією гідромасажу.

Головний елемент представленої моделі - високотехнологічний змішувач, оснащений термостатичною інноваційною системою «TurboStat», який підтримує задану температуру під час прийняття душу.

Латунний корпус і хромоване покриття забезпечують тривалу і безперебійну експлуатацію системи.

Пересувний душ Armatura CALIPSO

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-calipso

П'ятірку лідерів, за відгуками покупців, заслужено укладає пересувний душArmatura CALIPSO - ідеальне рішення для тих, хто хоче доповнити душову зону П'ятірку лідерів, за відгуками покупців, заслужено укладає пересувний душArmatura CALIPSO - ідеальне рішення для тих, хто хоче доповнити душову зону

функціональної і одночасно стильною душовою системою з душовою тарілкою діаметром 95 мм.

Пересувний душ Armatura CALIPSO, по якому вода подається наверх, виконаний з латуні, а тому термін експлуатації моделі гарантовано довгий. Польський бренд - виробник продукції, передбачив можливі проблеми з душем при різному зростанні користувачів і для уникнення незручностей, створив розсувну систему стійки, за допомогою якої і регулюється висота системи.

Модель Armatura CALIPSO відмінно впишеться в сучасні мінімалістичні інтер'єри - її елегантність вигідно підкреслює блиск хромованого покриття.

5 кращих товарів ціна / якість

Пересувний душ Armatura NEPTUN

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-neptun

У гігієнічний набір пересувного душа Armatura NEPTUN увійшли: У гігієнічний набір пересувного душа Armatura NEPTUN увійшли:

  • ручка душа,
  • труба для душа Ø25 з пересувним власником ручки душа,
  • шланг хромований WMS з ущільнювальними прокладками,
  • власники труби,
  • гвинт з розширюється втулкою,
  • інструкція з монтажу пересувних душів.

Конструкція пересувного душа виготовлена ​​з високоякісного сплаву латуні, покритого хромом, який захищає не тільки від корозії, але і від подряпин.

Пересувний душ Armatura NEPTUN відрізняється:

  • європейським виробництвом: традиційно свідчить про високу якість товарів, точності та акуратності при їх виготовленні;
  • ретельним контролем якості: всі сантехнічні вироби піддаються строгому тестуванню на кожному етапі виробництва;
  • антіізвестковой поверхнею: зводить до нуля утворення плям від висохлих на хромованою поверхні крапель і вапняного нальоту, не вбирає грязь, легко миється, довго зберігає прекрасну естетику;
  • продуманим співвідношенням ціни і якості: цінова політика - важливий аспект, якому польський виробник приділяє особливу увагу, тому вироби Armatura можна придбати за цілком доступною ціною.

Пересувний душ Armatura TYTAN з гідромасажем

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-tytan-s-gidromassazhem

Пересувний душ Armatura TYTAN з гідромасажем - зручний, функціональний і красивий сантехнічний прилад європейського виробника Пересувний душ Armatura TYTAN з гідромасажем - зручний, функціональний і красивий сантехнічний прилад європейського виробника.

Оригінальність дизайнерського рішення полягає в комбінації витонченої штанги і чималим диском душової лійки, діаметром 95 мм.

Конструкція моделі своїми обрисами нагадує вишуканий торшер з нахиленим вниз плафоном, що надає інтер'єру ванної кімнати оригінальність і виразність. До речі, висота душа регулюється за допомогою телескопічної системи стійки.
Основним матеріалом вироби є - латунь і лише невеликі деталі пристрою виготовлені з пластику, така конструкція свідчить про високу міцності і надійності душової системи.

Основні особливості моделі Armatura TYTAN:

  • наявність гідромасаж;
  • виготовлена ​​з високоякісної латуні зі зниженим вмістом шкідливих домішок;
  • має довговічне покриття: вся поверхню виробу покрита хромом, який вирізняється підвищеним блиском і тривалим терміном служби;
  • пристрій обладнано антіізвестковой системою захисту.

Душова система Valtemo STAR (VSS-3000)

https://santop.ua/shop/product/dushevaia-sistema-valtemo-star

Душова система Valtemo STAR (VSS-3000) - еталон надійного сантехнічного пристрою відмінної європейської якості сучасного стилю від турецького бренда Душова система Valtemo STAR (VSS-3000) - еталон надійного сантехнічного пристрою відмінної європейської якості сучасного стилю від турецького бренда.Душевая система Valtemo STAR (VSS-3000) укомплектована:

  • трубою душової системи;
  • фіксованим верхнім душем;
  • ручним душем з можливістю чищення без застосування засобів для чищення, з 1 режимом;
  • перемикачем верхнього душ / ручний душ / 2 душа одночасно;
  • настінними кронштейнами;
  • душовими шлангами з хромованою нержавіючої сталі з двома різьбовими з'єднаннями 600 мм;
  • душовими шлангами з хромованою нержавіючої сталі з двома різьбовими з'єднаннями 1500 мм;
  • прозорою пластиковою мильницею;
  • гвинтами і дюбелями;
  • набором регулювання ручного душа.

Ручний душ може бути використаний в одному з трьох режимів. Головний козир моделі - термостатичний змішувач. За допомогою термостатичного змішувача можна управляти температурою води, не боячись опіків у разі перепадів тиску в системі водопостачання. Але на цьому приємні бонуси душової системи Valtemo STAR не закінчуються: інноваційне покриття душовою системи, сприяє швидкому скочування води з хромованою поверхні, що дуже ефективно в боротьбі з вапняним нальотом.

Душова система Valtemo GALA

https://santop.ua/shop/product/dushevaia-sistema-valtemo-gala

Душова система Valtemo GALA - сучасна модель для сучасних інтер'єрів, концепція яких полягає не тільки у високій функціональності, але і оригінальності зовнішнього вигляду Душова система Valtemo GALA - сучасна модель для сучасних інтер'єрів, концепція яких полягає не тільки у високій функціональності, але і оригінальності зовнішнього вигляду.

У фокусі представленої душової системи - наявність двох лійок:

  • фіксований верхній душ;
  • ручний душ з можливістю чищення без використання миючих засобів.

Верхній душ прикріплений до вигину стійки за допомогою спеціального шарніра, що відповідає за функцію повороту лійки під певним кутом. Динамікою відрізняється не тільки лійка верхнього душа, а й сама стійка, яка може регулюватися по висоті. Але це ще не всі приємні бонуси від системи: круглий ручної душ функціонує в трьох режимах, так що в залежності від настрою можна влаштувати собі підбадьорливий або розслабляючий сеанс гідротерапії.

Відмінними рисами душової системи Valtemo GALA є:

  • матеріал виготовлення - високоякісна латунь, в складі якої міститься не менше 59% міді, що гарантує надійність і довговічність виробу;
  • наявність керамічного перемикача, завдяки якому пристрій відмінно функціонує навіть при мінімальному тиску і витримує 300 тисяч робочих циклів;

Душова система Valtemo Cosmic

https://santop.ua/shop/product/dushevaia-sistema-valtemo-cosmic

Душова система Valtemo Cosmic - система європейської якості, сучасного дизайну і підвищеної ергономіки Душова система Valtemo Cosmic - система європейської якості, сучасного дизайну і підвищеної ергономіки. Практичний пристрій з міцної нержавіючої сталі і

ABS-пластика зручно розташовується в руці.

Модель складається з верхнього фіксованого душа і ручного душа, з можливістю чищення без використання миючих засобів.

Пристрій може використовуватися автономно, якщо зафіксувати його на спеціальному утримувачі. У комплектацію душової системи входять кріплення для його монтажу на стіну, + металевий душовою шланг, а також:

  • перемикач верхній душ / ручний душ / 2 душа одночасно;
  • настінні кронштейни з хрому;
  • душовою шланг з хромованою нержавіючої сталі з двома різьбовими з'єднаннями 600 мм;
  • душовою шланг з хромованою нержавіючої сталі з двома різьбовими з'єднаннями 1500 мм;
  • пластикова мильниця;
  • гвинти та дюбелі;
  • набір регулювання ручного душа.

Сучасний стильний дизайн пристрою, відображений в максимально простих формах, плавних лініях, відсутність зайвих деталей, надає масу можливостей для оформлення інтер'єрів ванних кімнат.

Відмінними властивостями душового гарнітура Valtemo Cosmic є:

  • європейська якість: товари виготовляються в Польщі, на відомій Краківської фабриці арматури;
  • відповідність усім стандартам європейської якості;

наявністю системи легкого очищення: форсунки душових дисків - це силіконові насадки. Вапняний наліт від жорсткої води швидко і легко видаляється простим рухом руки;

  • доступні ціни: польський виробник впевнений, що надійна і красива сантехніка може бути недорогий і якісною одночасно. Своє твердження бренд сміливо підтверджує на практиці.

2 бюджетних товару відмінної якості

Пересувний душ Armatura "блістірованний"

https://santop.ua/shop/product/peredvizhnoi-dush-armatura-blistirovannyi

Рухомий душ Armatura блістірованний оснащений ручкою душа, кронштейнами для душа, шлангом, хромованим WMS з прокладками, гвинтом з розширюється втулкою Рухомий душ Armatura "блістірованний" оснащений ручкою душа, кронштейнами для душа, шлангом, хромованим WMS з прокладками, гвинтом з розширюється втулкою.

Округлі, плавні лінії душа в поєднанні з вишуканим «легким» корпусом відмінно вписуються в будь-які сучасні інтер'єри, а спадаючий форсунок водного потоку створює ефект реального тропічного проливного дощу.

Округла ручна лійка функціонує в трьох режимах і завдяки функціональним кронштейнів може фіксуватися на душовій стійці на будь-якій висоті.

Про високу якість пересувного душа говорить використання в їх виготовленні кращих матеріалів: конструкція виготовлена ​​з латуні, з хромовим покриттям, а ручна лійка - з міцного пластику.

Душовий набір (гарнітур) Valtemo STAR

https://santop.ua/shop/product/dushevoi-naborgarnitur-valtemo-star

Концепція дизайну і конструкційного пристрою душового набору (гарнітура) Valtemo STAR - це висока технологічність, ергономіка і функціональність Концепція дизайну і конструкційного пристрою душового набору (гарнітура) Valtemo STAR - це висока технологічність, ергономіка і функціональність.

Турецький бренд виготовив душовою набір, який характеризується:

  • екологічним матеріалом виготовлення - нержавіючої сталлю,
  • поверхнею, забарвленою в сатин;
  • відмінною продуктивністю навіть низькому рівні води;
  • системою водозбереження.

Високотехнологічність моделі підтверджується наявністю цілого набору інновацій від турецької компанії Valtemo:

  • термостатичного змішувача, що забезпечує постійний натиск води і температуру;
  • системою «EcoJoy», що сприяє економії води;
  • Технологією, спрямованою на максимально рівномірний розподіл води по форсунках душової лійки.
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама