Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стандарти жіночої краси

На красиву жінку можна дивитися довго, як на вогонь або воду. Жіноча краса - вічний предмет захоплення і натхнення. Чому ми, чоловіки, називаємо жіноча стать прекрасним? Які ж горезвісні стандарти жіночої краси?

Чому жіноча краса робить настільки потужний вплив на чоловіка? Вчені Мічиганського Університету описали даний факт з наукової точки зору! Що ж таке жіноча краса для чоловіків? Чому важливі стандарти жіночої краси?


Довгі, стрункі ноги, плавні і витончені лінії тіла, що виділяється з-під одягу бюст, великі очі з довгими віями, густі, злегка кучеряве волосся - створені для того, щоб убити сильна стать наповал.
Давня істина, що чоловік любить очима - це аксіома, яка не потребує доведення. Це і є жіноча краса з точки зору чоловіків.


З чого складається сприйняття краси у чоловіка? І хто встановив ці стандарти жіночої краси? На що насамперед звертає увагу чоловік, коли дивиться на жінку? Особа - груди - стегна - ноги.
Він оцінює її зверху вниз, на відміну від жінки, яка оцінює чоловіка знизу вгору. Але залишимо особа в спокої. Риси обличчя є суто індивідуальним сприйняттям. Тут відсутні будь-які шаблони жіночої краси. Привабливість або непривабливість цих рис - справа індивідуального смаку чоловіки.


По-третє, іноді гарне личко - не найважливіший фактор оцінки. Груди і стегна - ось два основних фактори! Саме так, інстинктивно чоловік відбирає пашить здоров'ям самку, яка буде матір'ю, яка годує для майбутнього потомства, і яка не буде відчувати нестачу в молоці, навіть якщо народить трійню. А круті стегна, вірніше, широкий таз - ознака того, що пологи будуть проходити без проблем, навіть якщо це буде траплятися щороку протягом двадцяти років.


Маленькі груди і вузький таз, навпаки, зменшують шанси на здорове потомство. "Тонка, гнучка талія, яка також приваблива в жінці є анатомічної компенсацією широких стегон для рухливості і гнучкості всього тіла".


У середні століття, коли в моді були корсети, завдяки яким жінки домагалися ефекту осикою талії, дівчатам підламуються два нижніх ребра. Тоді, дійсно, жіноча краса вимагала жертв!
"Анатомічне чуття, закладене в нас природою, працює на тонкому рівні.


Підсвідомо ми відразу відрізняємо і сприймаємо як красу риси, протилежні для різних статей, але ніколи не помиляємося. Опуклі, рельєфні м'язи, які гарні для чоловіка, ми не вважаємо це гідністю для жінки. Чому?


Вся справа в тому, що нормально складена здорова жінка завжди має більш розвинений жировий шар, ніж чоловік. Це резервний місячний запас їжі на випадок раптового голоду під час виношування або годування дитини.


Цікаво, що знаходяться ці підшкірні харчові запаси в нижній частині живота і області навколо тазу - таким чином, це резервне живлення служить одночасно теплової та протиударною ізоляцією для носиться в утробі дитини. Одночасно з цим, т підшкірний шар створює м'які лінії жіночого тіла ". Одночасно з цим, чоловіків притягує плоский, сильний живіт є чітким сигналом того, що жінка не вагітна, а отже, доступна для претендента на її руку.


Поговоримо про ногах. Відомо, що стрункі, довгі ноги у жінки виглядають краще, ніж короткі. "Жінки з короткими ногами не такі привабливі, але їм на допомогу приходить взуття на високих підборах, яка допомагає візуально приховати цей недолік. Але ж і високі дами виглядають набагато ефектніше на підборах. У чому ж сенс - подовжувати ноги? Не просто подовження, а зміна пропорції ноги - ось в чому суть каблука. Подовжується гомілку, яка стає значно довше стегна. Подібне співвідношення гомілки і стегна - це пристосування до бігу, легені, швидкому і довгому. і як результат - успішна полювання.

Ми розглянули основні частини жіночого тіла, які привертають особливу увагу з точки зору мужчіни..і визначаються поняттям жіночої краси. Залишаються різні дрібниці, які додають жінці краси: волосся, вії, брови.
Багато чоловіків погодяться з тим фактом, що найкрасивіші - це густі, довгі, трохи кучеряве волосся і що багатьом чоловікам (хоча і не всім) подобаються блондинки.


Чому ж більшості чоловіків подобається довге волосся? Хоча, довгі, густі коси до пояса, які носили раніше сільські красуні вже не є модною тенденцією сьогодні.
Все важче зустріти дівчат з такими довгими волоссям. Пояснюється труднощами і копіткістю догляду в сучасному ритмі життя мегаполісу.


Привабливість довгого волосся - це вже відмирає естетичне сприйняття, що йде тому, що кілька тисячоліть людина користується одягом для охорони тепла. Довге волосся закріпилися в нашому почутті прекрасного тоді, коли люди ще не знали одягу. Можливість прикрити маленької дитини від нічного холоду у своїх грудей, захистити від негоди - ось сенс довгого волосся і їх значення для вибору кращої матері.
Довге волосся надають жінці якусь принадність і чарівність, коротка же стрижка говорить про більш серйозне ставлення до життя.


Побита фраза «Джентльмени віддають перевагу блондинкам» має також своє логічне пояснення. Саме їх воліє переважна більшість чоловіків. Загадка привабливості блондинок криється, можливо, в їх рідкості, тому вони яскраво виділяються серед темноволосої маси людей. Пристрасть до блондинок викликана все тим же підсвідомим вибором здорової партнерки. Світлий колір волосся обумовлений підвищеною кількістю естрогенів - жіночих статевих гормонів, що відповідають також за рум'янець на щоках - ознака здоров'я, а чоловіки відчувають це відразу.


А в чому суть принади вузьких, густих брів і довгих, загнутих догори вій? Брови, призначення яких відводити в бік піт, що стікає з чола, і не давати йому заливати очі, повинні бути густими. При цьому, вони не повинні бути занадто широкими, щоб у них не накопичувалася бруд, що не заводилися паразити. А красиві довгі вії краще захищають око. Так вони здаються витонченішими, якщо вигнуті догори, - відчуття вірно, тому що відігнуті вгору кінчики не дають віям злипатися або змерзатися.


Великі очі вважаються привабливими практично у всіх національностей. Макіяж візуально збільшує очі і додає погляду дитяче обличчя. Якщо очі виглядають більшими нижній частині обличчя, такий вислів викликає в чоловіку інстинктивне бажання захистити таку жінку. Більш того, чоловіки віддають перевагу блакитним очам. Разом з тим, чоловіки вважають більш привабливими жінок з природним макіяжем, а не тих хто зловживає косметикою.


Втім, якщо якась жінка не володіє одним або декількома якостями з перерахованих у статті - впадати у відчай їй не треба. Адже той чи інший недолік при сучасному рівні розвитку цивілізації можна досить легко виправити.


Насправді, все набагато складніше і до кінця не зрозуміло. Адже людські почуття сильніше природного відбору. Але погодьтеся, що деякі аргументи змусили вас задуматися. У будь-якому випадку, ми повинні бути вдячні природі за найунікальніше її творіння - за жінок! За таких різних і прекрасних!

Чому ми, чоловіки, називаємо жіноча стать прекрасним?
На що насамперед звертає увагу чоловік, коли дивиться на жінку?
Чому?
У чому ж сенс - подовжувати ноги?
Чому ж більшості чоловіків подобається довге волосся?
А в чому суть принади вузьких, густих брів і довгих, загнутих догори вій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама