Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Технічні характеристики бетону М200: щільність, вага, міцність

Товарний бетон М200 - лідер продажів в секторі індивідуального будівництва і одна з найбільш затребуваних марок для виготовлення бетонних фундаментів, стяжок, доріжок і відмосток.

Маркова класифікація М200 відповідає класу міцності B15, а в градації по щільності бетон М200 відноситься до категорії легких. Питома вага і щільність бетону М200 залежить від використовуваного в складі суміші наповнювача і може коливатися від 500 до 1800 кг / м3.

При виготовленні матеріалів марки М200, пропорції складових суміш компонентів залежать головним чином від марки цементу. У разі якщо для виготовлення бетону застосовується цемент М400, тоді пропорція для бетону М200 буде виглядати наступним чином: 1: 2,8: 4,8 (цемент / пісок / щебінь). При використанні в рецептурі цементу М500, пропорції бетону М200 вимагають наступного співвідношення інгредієнтів: 1: 3,5: 5,6. Вода в загальному обсязі розчину, як правило, становить не більше 20%, проте точні пропорції води для бетону М200 визначаються по табличних даних, що враховує тип наповнювача і розмір його фракції.

Скорочення об'ємної частки цементу в суміші перетворює класичний бетон в так звану «худу» суміш. Характерна для «худого» бетону консистенція - рідкуватий, звана іноді «мокра земля». Худі суміші марки М200 використовують в якості бази для стабілізації грунту під фундамент. Замість показника рухливості для характеристики худих сумішей використовують показник жорсткості (Ж). Різновиди худих сумішей також часто використовують в дорожньому будівництві. У ряді випадків в число компонентів включають також вапно, глину або гіпс. Ці інгредієнти виконують функцію сполучної речовини.

Технічні характеристики бетону B200 в першу чергу обумовлені його складом. Найбільші показники міцності демонструє продукт, до складу якого в якості наповнювача включений гранітний щебінь. Менш міцні, але в той же час і більш дешеві бетони на заповнювачах з вапняного і гравійного щебеню.

Міцності бетону М200 цілком достатньо для вирішення будь-яких завдань в рамках приватного індивідуального будівництва. Продукт даної марки ідеально підходить, як для заливки фундаменту (будь-якого типу, включаючи плитні і свайно-ростверкових), так і для зведення сходових конструкцій, садових доріжок, малих архітектурних форм.

Компанія «Гарант-Бетон» виробляє і реалізує безпосередньо з заводу бетон М200, забезпечуючи покупцям ряд безперечних переваг:

  • Великий вибір марочних продуктів з необхідними технічними характеристиками;
  • Якість строго по ГОСТу;
  • Паспорт якості на кожну партію продукції;
  • Можливість оформлення замовлення будь-якого обсягу від 7 куб. метрів;
  • Доставка в термін від 1 до 3-х годин на будь-яку будмайданчик Москви і області;
  • Прийнятні ціни і зручна система знижок для великих оптових покупців.

Зробіть заявку будь-яким зручним способом: по телефону, електронній пошті, за допомогою форми зворотного зв'язку або приїхавши в наш офіс.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама