Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Чи можна вдома тримати фіалки кімнатні?

  1. Фіалка - це рослина вампір
  2. Тримати фіалку будинку не можна через конфлікти

Фіалки в будинку - як впливає магічне рослина на господарів? Читайте в сьогоднішній статті, чи можна вдома тримати фіалки кімнатні?

Фіалками заповнені підвіконня багатьох будинків, але чи знають їхні власники про вплив фіалок? З якими прикметами пов'язані ці рослини?

Фіалка або сенполія - південноафриканське рослина, завоювало народну любов ще в 19 столітті. Фіалка володіє м'якою, ніжною красою і поступливим характером, але багато квітникарі, особливо жінки, боятися розміщувати квітка будинку. Чому? За народними повір'ями, фіалка - це одне з рослин-мужегонов. Антуріум - чоловіче щастя - чи можна тримати вдома?

Приносячи в будинок фіалку не хочеться втратити особистого щастя, яке по забобонам, довго в будинку не затримається. Розказні і тому, що фіалка - це мужегон, спростовувалися багаторічними практиками щасливих шлюбів. Швидше існує небезпека народних забобонів, ніж кімнатних фіалок.

  • Не боячись за своє щастя і відносини, тримати фіалки кімнатні будинки можна.

Фіалка - це рослина вампір

Інша міська легенда, до сих пір розбурхує душі квітникарів, що фіалка висмоктує енергію або, того гірше, забирає повітря з приміщення. Як відомо, більшість рослин переробляють вуглекислий газ, який ми з вами видихаємо, віддаючи кисень. У міських квартирах обов'язково потрібно ставити рослини для очищення повітря. Фіалка не займає багато місця і проста в догляді. До того ж не тільки поглинає задушливий газ, але і виділяє фітонциди, що покращують роботу нашого організму і сприятливо впливають на нервову систему. Ставити фіалки можна в загальних кімнатних і на кухні, але в спальні не рекомендують - вночі відбувається зворотний ефект, коли фіалка перестає поглинати вуглекислий газ, очищаючи самостійно. Інша міська легенда, до сих пір розбурхує душі квітникарів, що фіалка висмоктує енергію або, того гірше, забирає повітря з приміщення

  • Щоб вранці не відчувати головний біль, краще перестрахуватися і поставити рослину подалі від ліжка.

Тримати фіалку будинку не можна через конфлікти

Чи впливає фіалка кімнатна на домашнє благополуччя так, як їй приписують? Вважається, що квітка може стати джерелом сварок в будинку. Чи правда це чи ні, судити об'єктивно складно, так як кожна «щаслива родина нещаслива по-своєму» (Л. Толстой). Викликати неприємні відчуття фіалка може в тому випадку, якщо у домочадців на рослину алергія, але вони ще не підозрюють про це. Відчувати неприємні симптоми втомлює. Через проблеми зі здоров'ям може виникати нервозність, недосипання, злість, які виливаються на близьких. Якщо в приміщенні без фіалки ви або ваші рідні відчувають себе краще, то не варто триматися за рослина.

  • Займаючись продажем або масовим розведенням фіалок, не забувайте, що у великих кількостях рослина може схиляти чашу терезів терпіння рідних не на вашу користь або через особливості рослини в нічний час викликати дискомфорт.

Займаючись продажем або масовим розведенням фіалок, не забувайте, що у великих кількостях рослина може схиляти чашу терезів терпіння рідних не на вашу користь або через особливості рослини в нічний час викликати дискомфорт

Підходьте до облаштування життя збалансовано, роблячи його придатним для відпочинку. Оточуйте себе рослинами, які не заважають і не утрудняють комфортного перебування в будинку. Будьте хорошим другом і даруйте правильні рослини. Чи можна дарувати кактус дівчині?

� Пишіть в коментарях, чи згодні ви з тим, що фіалки кімнатні можна тримати вдома?

Оцініть, будь ласка, прочитаний матеріал :)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте в сьогоднішній статті, чи можна вдома тримати фіалки кімнатні?
Фіалками заповнені підвіконня багатьох будинків, але чи знають їхні власники про вплив фіалок?
З якими прикметами пов'язані ці рослини?
Чому?
Антуріум - чоловіче щастя - чи можна тримати вдома?
Чи можна дарувати кактус дівчині?
? Пишіть в коментарях, чи згодні ви з тим, що фіалки кімнатні можна тримати вдома?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама