Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як боротися з постільними клопами самостійно

  1. Як боротися з постільними клопами самостійно:
  2. То тоді перше що вам потрібно знати, це про те які взагалі існують ефективні засоби для того що б знищити...
  3. Як дізнатися чи є в квартирі постільні клопи:
  4. Методи боротьби з постільними клопами в квартирі:
  5. Звертайтеся по допомогу до професіоналів своєї справи!

Протягом декількох років все більш актуальною і актуальніше звучить питання Як боротися з постільними клопами самостійно і багато людей починають на різних форумах обговорювати з цього питання, в пошуках відповіді, але не завжди можна зрозуміти, як це зробити ефективніше Протягом декількох років все більш актуальною і актуальніше звучить питання "Як боротися з постільними клопами самостійно" і багато людей починають на різних форумах обговорювати з цього питання, в пошуках відповіді, але не завжди можна зрозуміти, як це зробити ефективніше.

Як боротися з постільними клопами самостійно:

Для того що б правильно і ефективно обробити кімнату і почати боротися з постільними клопами самостійно, потрібно знати методи боротьби, ніж взагалі їх потрібно труїти, деякі поради по обробці і трохи терпіння. Якщо ви точно вирішили що впораєтеся самі, і не будете нехтувати ідеї про те, що б знищили клопів СЕС служби.

То тоді перше що вам потрібно знати, це про те які взагалі існують ефективні засоби для того що б знищити домашніх або постільних клопів:

  • ФОРСАЙТ - рідкий засіб від клопів;
  • GET (ГЕТ) - рідкий засіб від клопів;
  • Лактерін - рідкий засіб від клопів;
  • РАПТОР - рідке аерозольна засіб від клопів;
  • РЕЙД - рідке аерозольна засіб від клопів;
  • Дихлофосом - рідке аерозольна засіб від клопів;
  • Карбофос - порошкове засіб від клопів;
  • КОМБАТ - порошкове засіб від клопів;
  • Ріапан - порошкове засіб від клопів;
  • СУЗОЛЬ - порошкове засіб від клопів;
  • ТЕТРІКС - порошкове засіб від клопів і.т.п.

Як дізнатися чи є в квартирі постільні клопи:

Методи боротьби з постільними клопами в квартирі:

  • Механічний вплив - знищення і розорення гнізд клопів, досить малоефективний метод, є пріоритетним, якщо у вас немає грошей на боротьбу з клопами;
  • Ефективний і в той же час не дорогий метод, метод за допомогою аерозольних розпилювачів. Аерозолі, наповнені інсектицидною речовиною, добре підійдуть для обробки будь-яких приміщень. Даний спосіб так само є найактуальнішим в наш час способом.
  • Термічна обробка. Постільні клопи живуть при температурах від мінуса 20 до плюса 50 градусів Цільсій. При зменшенні температури приміщення нижче 20 градусів клопи здатні прожити ще близько години, а при підвищенні температури до 51 і вище клопи вмирають миттєво. При цьому даний спосіб може пошкодити або просто-напросто знищити систему опалення. Як ви знаєте, з курсу фізики, чим вище температура то і вище тиск в трубах. При різкій зміні тиску труби просто не витримують в більшості випадків і просто лопаються. Тому температуру потрібно відновлювати після такої обробки з невеликою швидкістю. Спосіб ефективний, безпечний для вашого здоров'я, але значно витрачатися час, і як описано вище є невеликі обмеження у використанні.
  • Обробка приміщення за допомогою туману. Є два види туманів - холодний і гарячий. Користуючись знаннями з курсу фізика можна згадати, що туман це насичений пар. Тобто пар, який стиснули до максимального значення насичення пара - 100%. Генератор туману перетворює, таким чином, рідина в туман, але в нашому випадку не просто воду, а воду, змішану з інсектицидною препаратом. Холодний і гарячий туман мають відмінності, так як у них трохи різні генератори пароутворення, та й до того ж на виході з генератора туман нагрівається. Це і є відмінність туманів. У холодного туману частки менше ніж в аерозольних розпилювачах в кілька десяток разів. Тобто туман разом з інсектицидом потраплять в ті щілини в стінах або стелях звідки не виходить дістатися людині, а у гарячого туману частки менше в кілька разів, ніж у холодного туману, тобто гарячий туман добереться до всіх щілин які є у вас в будинку.

Тобто  туман разом з інсектицидом потраплять в ті щілини в стінах або стелях звідки не виходить дістатися людині, а у гарячого туману частки менше в кілька разів, ніж у холодного туману, тобто  гарячий туман добереться до всіх щілин які є у вас в будинку

  • Звертайтеся по допомогу до професіоналів своєї справи!


ЗНИЩЕННЯ постільних клопів - ЦІНИ

Площа, м2

Площа, м2

Ручна обробка.

Гарантія 1 рік!

Гарантія 1 рік

Обробка генератором

холодного туману.

Гарантія 1.5 року!

5 року

Обробка генератором

гарячого туману.

Гарантія 2 роки!

1-н кому \ квартира. 1800 руб. 2500 руб. 3500 руб. 2-х ком \ квартира. 2200 руб. 3200 руб. 4500 руб. 3-х ком \ квартира. 2500 руб. 3800 руб. 5500 руб. 4-х ком \ квартира. 3000 руб. 4200 руб. 6500 руб. 5-й кому \ квартира. 3500 руб. 4800 руб. 7500 руб. Бар'єрна захист. + 1000 руб. + 1500 руб. + 2000 руб.

Ви можете проконсультуватися у наших фахівців за телефоном: + 7-495-230-74-70;

ЦІНИ НА ВИЇЗД ЗА МКАД Відстань від МКАД Вартість Виїзду До 20 км 500 руб Від 20 км до 50 км 950 руб Від 50 км до 80 км 1200 руб Від 80 км до 100 км 1500 руб Від 100 км і Вище Договірна. З приводу виїздів в найближчі регіони звертатися до диспетчерської: + 7-495-230-74-70;

Безкоштовна гаряча лінія: 8-800-505-59-02;

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама