Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування сливи. Посадка і догляд

  1. посадка сливи
  2. Осіння посадка сливи
  3. Посадка сливи в весняний сезон
  4. Весняний догляд за сливою

Вітаю Вас, шановні читачі!

У багатьох садівників і городників можна побачити на ділянці різні види слив. її дерево досягає заввишки приблизно 15 метрів, а крона має яйцеподібну форму.

Звичайний продуктивний вік сливи близько п'ятнадцяти років, але живуть вони набагато більше.

Позднеплодние види дають плоди тільки на 7-ий рік життя, а скороплідні на 3-ій рік. Коріння у дерева стрижневі.

Правильний догляд, а також посадка сливи Не такі складні, якщо звичайно дотримуватися і знати як правильно прищеплювати її, удобрювати протягом року і обробляти від шкідливих жуків і хвороб.

посадка сливи

Якщо клімат теплий, тоді посадку сливи потрібно робити в осінню пору підійде середина вересня для того щоб вона вкоренилася до перших заморозків Якщо клімат теплий, тоді посадку сливи потрібно робити в осінню пору підійде середина вересня для того щоб вона вкоренилася до перших заморозків.

А ось в північному окрузі найкраще садити саджанець навесні на початку квітня до того, як нирки почнуть набухати.

Якщо покупка саджанця була пізня, тоді на ділянці потрібно при копати її до весни і вкрити лапником від морозів. Коли настане весна і почнуть розпускатися бруньки необхідно цей саджанець посадити в яму яку приготували ще восени.

Осіння посадка сливи

Садити сливу восени можна тільки в тому випадку якщо зими в окрузі не суворі, але для цього необхідно заздалегідь приготувати ділянку до посадки саджанця в осінні місяці. Якщо купили сливу Самоплодность, все одно досвідчені садівники радять садити саджанець з іншими видами слив, тому що вони будуть щорічно давати багато плодів.

Яму бажано підготувати за три тижні до самої посадки Яму бажано підготувати за три тижні до самої посадки. Таке дерево може рости в будь-якому грунті головне, щоб земля не була кислою . Оптимальним місцем для зростання сливи підійде сонячна сторона, де буде добре захищене від вітру.

Перед посадкою ділянку бажано перекопати і якщо земля кисла необхідно внести раскислитель. Тепер потрібно викопати яму при цьому родючий грунт необхідно відкладати в одну сторону, а нижній шар в іншу. На дно ями бажано вбити опору для саджанця, після чого родючу землю змішати з торфом в однакових частинах.

У здорового саджанця не повинні бути сухих і поламаних коренів. Варто відзначити, що замочувати кореневу систему кілька годин стоїть тоді, коли її коріння обвітрені. У корі неприпустимі пошкодження, а також має бути присутня щеплення.

Саджанець потрібно встановити на грунтовій пагорб, який насипано навколо опори і дуже акуратно розправити всю кореневу систему, після чого засипати змішаної грунтом з добривами. Коли посадка буде закінчена дерево, необхідно полити 3-ма відрами води.

Посадка сливи в весняний сезон

У весняні місяці садити сливу потрібно, так само як і восени, але удобрювати саджанець треба:   органікою   , Азотом та   мінеральними добривами У весняні місяці садити сливу потрібно, так само як і восени, але удобрювати саджанець треба: органікою , Азотом та мінеральними добривами .

Кореневу систему сливи необхідно засипати родючою землею добре перемішаної з золою, суперфосфатом і калійної сіллю.

Якщо садите кілька дерев, тоді їх потрібно розсаджувати один від одного на 4 метри.

Весняний догляд за сливою

Коли настане березня потрібно повісити на дерева шпаківні   для птахів   , Щоб вони допомагали зі шкідливими комахами Коли настане березня потрібно повісити на дерева шпаківні для птахів , Щоб вони допомагали зі шкідливими комахами. А в 15-х числах березня необхідно вже робити обрізку дереву.

На початку квітня грунт бажано перекапать з азотними підгодівлею в міжряддях, а також в пристовбурних кругах. Найголовніше щоб під час перекопування не пошкодити кореневу систему.

Кожне родюче дерево в весняні місяці потребує якісної профілактичної обробки від шкідників і хвороб. А також необхідно стежити за тим, щоб температура не опустилася до 1 градуса адже, тоді доведеться вночі палити димові купи практично до сходу сонця.

Якщо весняні місяці будуть сухими тоді сливу необхідно поливати по 4-5 відер на одне дерево.

У 20-х числах травня зливу потребує органічної підгодівлі.

Автор: Федір Жуков

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама