Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вирощувати апельсини в теплиці?

Вирощуючи апельсинові дерева в теплиці ви завжди будете мати свіжий вітамін С і чудовий смак свіжих цитрусових прямо під рукою в будь-який час року Вирощуючи апельсинові дерева в теплиці ви завжди будете мати свіжий вітамін С і чудовий смак свіжих цитрусових прямо під рукою в будь-який час року. Апельсини є улюбленими цитрусовими плодами багатьох, а в грецькій міфології апельсин є символом любові. Блискучі зелене листя, які з'являються на цитрусової розсаді, будуть розростатися і ставати пишними при мінімальному догляді. Незалежно від того, які апельсини ви хочете вирощувати, прислухайтеся до наступних порад.

1.

Вирішіть, який саме сорт апельсинів ви хочете вирощувати у вашій теплиці. Ви можете купити насіння певного сорту або посадити насіння апельсина, який ви з'їли на сніданок. Немає кращого способу знайти саме той сорт, який сподобається вам найбільше, ніж проекспериментувати з вирощуванням різних насіння. Вирощуючи їх в теплиці ви можете експериментувати з різними видами в будь-який час року і всі ваші насіння, грунт і горщики будуть знаходитися в місці з контрольованою температурою.

2.

Наповніть горщики середнього розміру з хорошими дренажними отворами на дні багатою грунтом. Використовуйте грунт з пристойною кількістю гумусу і додайте велику жменю чистого піску в кожен горщик, який становить близько 25 сантиметрів в діаметрі.

3.

Перед посадкою насіння полийте нещільно утрамбовану землю. Садіть насіння принаймні на 2-3 сантиметри нижче Перед посадкою насіння полийте нещільно утрамбовану землю поверхні грунту. При використанні невеликих горщиків для насіння садіть одне насіння на 5ти сантиметровий горщик. Якщо ви використовуєте горщики побільше, можна посадити до п'яти або шести насіння в один 25 сантиметровий горщик, але не забудьте, що кожне насіння потребує власному просторі. У будь-якому випадку, пізніше все саджанці повинні бути пересаджені в окремі горщики.

4.

Поставте горщик з апельсином в сонячної частини теплиці. Якщо ваша теплиця не сонячне, використовуйте спеціальні лампи для освітлення теплиць або лампочку на 100 Вт на відстані не ближче 1 метра від рослини протягом чотирьох годин в день. Переконайтеся в тому, що температура в теплиці не опускається нижче +5 градусів за Цельсієм. Зазвичай це не є проблемою через напівпрозорої конструкції теплиці; вона дозволяє сонця обігрівати все, що знаходиться всередині теплиці природним чином. Однак, якщо ви живете в холодному кліматі, ви можете поставити обігрівач в тому кутку теплиці, де немає рослин. Це може дати вашим рослинам додатковий імпульс до зростання. Цитрусові воліють температуру не менше +10 градусів.

У разі, якщо зима в вашій місцевості несонячних, а кошти дозволяють, розгляньте питання про дополненітельном висвітленні теплиць. Якщо рослини в теплиці отримують не менше 5-6 годин прямого сонячного світла в день, доповнення лампами повного спектра або спеціальними флуоресцентними лампами для освітлення теплиць дасть вашим рослинам можливо відчувати себе набагато краще, а отже давати більше плодів. Якщо рослини в теплиці отримують менше 5 годин прямих сонячних променів в день, можуть знадобитися більш складні системи освітлення теплиць. даний сай т є відмінним джерелом корисної інформації про види обладнання для освітлення теплиць. На цьому сайті Ви зможете купити лампи для освітлення теплиць.

5.

Під час проростання насіння зберігайте грунт вологою за допомогою розпилювача Під час проростання насіння зберігайте грунт вологою за допомогою розпилювача. Вони повинні прорости протягом трьох-чотирьох тижнів. Теплиця є ідеальним місцем для вирощування цитрусових в приміщенні, тому що збір конденсату в ній відбувається Зрозумілі шляхом. Якщо вам пощастило мати теплицю оснащену стельовими зрошувачами з таймером, ваші дерева будуть демонструвати відмінні результати.

6.

Поливайте рослини, але не дозволяйте коріння перебувати в стоячій воді. Нехай листя ростуть принаймні шість місяців, перш ніж почати обрізку.

7.

Пересаджувати саджанці з крихітних горщиків в більші, коли коріння досить сильні для пересадки. Це можна зробити прямо в теплиці. Шість місяців - приблизний час для пересадки. Апельсинові дерева можуть Пересаджувати саджанці з крихітних горщиків в більші, коли коріння досить сильні для пересадки вирости від 2,5 до 7,5 метрів заввишки в залежності від сорту і умов вирощування. Залежно від того, наскільки висока ваша теплиця, вам може знадобитися тримати дерева на певному рівні за допомогою обрізки. Після повного вкорінення найкраще апельсинові дерева ростуть у великих горщиках.

8.

Якщо взимку ви використовуєте лампи для освітлення теплиць , Час від часу повертайте дерево, щоб світло не поширювався тільки на одну сторону рослини.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама