Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Кращі кімнатні квіти в будинку по фен-шуй, значення

  1. Квіти для домашнього благополуччя по фен-шуй
  2. Живі квіти в будинку по фен-шуй
  3. Штучні квіти по фен-шуй в квартирі
  4. Квіти по фен-шуй на картині
  5. Значення квітів по фен-шуй
  6. Квітка азалія - ​​його значення по фен-шуй
  7. Гузмания - значення квітки по фен-шуй
  8. Кали - значення квітки по фен-шуй
  9. Кімнатний квітка крассула - значення по фен-шуй
  10. Квітка плюмерія по фен-шуй
  11. Квітка нематантус по фен-шуй

Живі рослини приносять людям естетичну насолоду і радість. Безпосередній вплив на енергетику людини надають квіти в будинку, по фен-шуй (древнекитайскому вченню) для гармонізації атмосфери в житло і створення сприятливого мікроклімату в ньому зелені представники флори підбираються і розставляються певним чином.

Квіти для домашнього благополуччя по фен-шуй

Зелені рослини є живі організми, їх біополе при правильному розташуванні кашпо в просторі здатне збалансувати, посилити різні сторони життя людей. Велике значення в них має форма, розмір стебел, листя і забарвлення суцвіть. Щоб отримати максимум позитивної енергетики від простору, краще для житла підбирати кімнатні рослини по фен-шуй, будинки слід тримати екземпляри, які тягнуться і ростуть вгору. Вони активізують позитивну ауру. Рослини з округлими, акуратними листочками принесуть в кімнату умиротворення і спокій.

Живі квіти в будинку по фен-шуй

За видами енергії, що виділяється все рослини діляться на екземпляри з чоловічою аурою і загостреним листям (Ян) і жіночої з круглими (Інь).

  1. До перших відносяться драцена, аспарагус , Хлорофітум, сансевьера , Цитрусові. Вони направляють рух енергії і ростуть прямо вгору.
  2. Жіночі квіти в будинку по фен-шуй - фіалка, грошове деревце, цикламен, бегонія.

Для створення сприятливого мікроклімату і рівноваги в житло рекомендується мати Янські і Иньские рослини.

Квіти на підвіконні по фен-шуй здатні фільтрувати негативну енергію, що надходить ззовні і насичувати будинок позитивом. Південні вікна краще змусити геранню з рожевими або червоними суцвіттями, на північному підвіконні відмінно буде відчувати себе кактус. Гранатове дерево, розміщене на західному віконці, вдихне життя в стосунки подружжя. Там же встановлена ​​біла хризантема або лілія допоможе реалізувати домочадцям творчий потенціал, знайти спільну мову з дітьми.

Квіти в спальні по фен-шуй не рекомендується тримати біля ліжка. Багато рослин в цій кімнаті використовувати не можна, вони насичують її енергією Янь, від чого можуть постраждати відносини подружжя. Квіти для кухні по фен-шуй краще підібрати зі світлими відтінками гілочок, з круглим листям - герань , Фіалки або бегонію, можна використовувати плодоносні сорти. Для ампельного оформлення підійде плющ або традесканція.

Найоптимальніші квіти для дитячої кімнати по фен-шуй - цитрусові, папороті, хлорофітум, цикламен , Китайська троянда. Вони очищають повітря і покращують пам'ять, роботу мозку і емоційний стан дитини. А ось кактус, юка, диффенбахія або монстера мають важкої енергетикою для малюків, паслін, олеандр, молочай отруйні і можуть викликати алергію.

Штучні квіти по фен-шуй в квартирі

З точки зору даної науки все рослини в будинку є позитивним символом. Виключити в будинку потрібно лише засохлі і отруйні екземпляри. Висушені рослини вважаються вампірами, які поглинають енергетику. Штучні квіти в будинку по фен-шуй мають позитивне біополе, їх можна розташовувати в зонах, в яких живий екземпляр ставити не рекомендується. До таких місць відносяться ділянки біля вогню або води - там рослина може загинути.

Також вважається, що гнильні процеси, що відбуваються в горщиках, погано впливають на сплячої людини, тому за китайським вченням в спальні жива флора використовується обмежено. Декоративні квіти можна розмістити у ванній по фен-шуй, або біля ліжка, на кухні біля робочої поверхні. Найпотужніші рослини, які принесуть господарям гармонію і щастя це - лотос, хризантема, півонія, магнолія і орхідея.

Квіти по фен-шуй на картині

Згідно з цим вченням малюнки на стіні є порталами, які пропускають в будинок позитивну енергетику. Садові, гірські, лісові, кімнатні квіти по фен-шуй можна зображувати на картинах, вони привернуть гармонію і щастя. Кожна рослина має таємний сенс:

  • маки і півонії одиноким принесуть доленосну зустріч, а подружжю допоможуть знайти взаєморозуміння;
  • лотос дарує достаток і високий соціальний статус;
  • конвалії і білі лілії є символами чистоти і покори, миру в домі;
  • орхідея подарує сімейне щастя і численне потомство;
  • хризантеми принесуть рівновагу між почуттями і розумом;
  • троянди є потужними провідниками позитивних енергій, приносять в життя любов.

Розміщувати картини з квітами в будинку по фен-шуй рекомендується на південно-західній стіні квартири. Якщо потрібно налагодити відносини між подружжям - зображення потрібно повісити в спальню, поліпшити взаєморозуміння між домочадцями - в вітальню, досягти успіху на роботі - використовувати кабінет. Яку сферу життя потрібно поліпшити, в ту кімнату і поміщається картина.

Значення квітів по фен-шуй

Кімнатні рослини здатні благотворно діяти на здоров'я мешканців - можуть поліпшити настрій, зняти головний біль, втома. Кращі квіти для будинку по фен-шуй очищають енергетику житла, захищають його від негативних впливів. Для того, щоб рослина надавало сприятливу дію на людей і простір, потрібно правильно підібрати зеленого друга, визначити йому своє місце і забезпечити догляд.

Квітка азалія - ​​його значення по фен-шуй

Ця рослина - кращий донор, воно віддає енергію творчості і творення. При синдромі постійної втоми треба знати, які квіти по фен-шуй в будинку підтримують енергетику бадьорості. Азалія допоможе відновити сили, повернути натхнення тим, хто весь день рухається як сонна муха. Вона розвиває чуйність до людей, пробуджує здатність любити. Аромат азалії вологий і легкий, сприяє концентрації розуму і очищенню помислів. На рівні фізіології вона регулює роботу серця, органів грудної клітки та кровообігу. Щоб азалія прижилася в будинку, її потрібно оточити турботою.

Гузмания - значення квітки по фен-шуй

Це соковито-зелена рослина з тонкими довгими листям і яскравою розеткою. Гузмания сприяє підняттю настрою господарів, захищає від депресії, покращує самопочуття. Такі квіти в квартирі по фен-шуй слід розташувати в південно-західному або східному секторі. Вони сприяють створенню умиротвореної атмосфери в сім'ї, нормалізації відносин, відтінки червоного допоможуть підтримувати почуття любові у подружжя. Жовта гузмания приверне удачу і

фінансові можливості. Розмістивши поруч із зеленим другом диплом, можна отримати визнання своєї професійної діяльності.

Кали - значення квітки по фен-шуй

Кожна рослина за китайським вченням - свого роду талісман для дому та членів сім'ї. Щоб знайти потужний захист від недобрих сил і хвороб, жінки використовують квіти кали білі і жовті, значення по фен-шуй у них - оберіг сімейного щастя. Вони допомагають створити вдалий шлюб, є символом краси і молодості. Калла допомагає чинити опір смутку і стресів, творити і діяти, незалежно від обставин. Магічними властивостями володіє не тільки сам живу квітку, але і його зображення. Його доречно використовувати в одязі, повісити картину біля входу в будинок.

Кімнатний квітка крассула - значення по фен-шуй

Знамените грошове деревце вважається енергетично сильним рослиною в китайському вченні. крассула покращує матеріальне становище власників будинку, приносить їм щастя і удачу. Краще розташувати такі квіти на підвіконні, по фен-шуй за приріст фінансового добробуту відповідальність несе південно-східний сектор квартири. Деревце рекомендується виростити самому з держака, щоб воно відчувало турботу господаря, ввібрало енергетику будинку. Прикрасити його можна монетками, червоними стрічками, горщик встановити на серветку пурпурової забарвлення з ієрогліфами багатства.

Квітка плюмерія по фен-шуй

Це дивовижною райської краси тропічне деревце з витонченим запахом. Ароматні квіти у нього бувають біло-жовтими і малиновими з пелюстками правильної овальної форми. Рослина вважається деревом життя і символом безсмертя, на Гаваях і Таїланді його часто садять біля храмів, там воно популярніше лотоса і орхідеї. Такі домашні квіти по фен-шуй краще розташувати в південному куточку квартири, можна використовувати для цього підвіконня спальні. Крім райської краси і чудесного аромату деревце має сильну енергетику, допомагає господарям зберегти здоров'я і дарує довголіття.

Квітка нематантус по фен-шуй

Це незвичайний чагарник з Бразилії. У пазухах нематантуса (Гіпоцірта) в щільних темно-зеленому листі утворюються оригінальні помаранчеві бутони, схожі на золоту рибку. Такі квіти в квартирі по фен-шуй вважаються цілителями для інших рослин. Поруч з нематантусом починають видужувати навіть хворі родичі. На людини гіпоцірта надає найбільш сприятливий дію - забирає на себе негативні емоції, а натомість дарує душевний спокій, допомагає досягти фінансового благополуччя. Головне забезпечити рослині правильний догляд, щоб воно було в здоровому стані.

Для створення сприятливої ​​атмосфери необхідні живі квіти в будинку, по фен-шуй будь-яка рослина має свою енергетику. Знання впливу кожного сорту на людину і навколишній простір, вміння правильно скласти фітодизайн і розставити примірники у потрібних місцях дозволить блокувати негативний вплив від деяких зелених представників флори і наситити житло позитивом, досягти душевної гармонії. Щоб квітка проявив всю свою силу, потрібно встановити його в правильному місці, проявити до нього турботу і любов, говорити гарні слова, дякувати за допомогу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама