Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити насіння Урожай на вікні з доставкою по Росії

  1. Нехай віконний город плодоносить круглий рік!
  2. Що і як можна вирощувати на підвіконні
  3. Купуй, гав не лови - отримуй урожай!

Урожай на вікні - це фірмова колекція, складена фахівцями компанії Беккер Урожай на вікні - це фірмова колекція, складена фахівцями компанії Беккер. В добірку увійшли овочі, які можна вирощувати на підвіконні навіть в умовах короткого світлового дня.

Компактні, врожайні і рідкісні культури забезпечать вам можливість знімати свіжі овочі з віконної грядки в будь-який час року, і ви зможете урізноманітнити своє меню не магазинними, а власноруч вирощеними плодами і пряною зеленню.

Купити насіння для підвіконня можна в будь-який час року - ми висилаємо їх цілий рік.

Нехай віконний город плодоносить круглий рік!

Далеко не у кожного є дачна ділянка, на якому можна вирощувати свіжі овочі. В результаті доводиться задовольнятися урожаєм, купленим в магазині або придбаним втридорога на ринку. Купівля насіння для вирощування овочів на вікні дозволяє вирішити ці проблеми. Посадіть запропоновані в добірці культури в контейнер і отримуйте:

  1. Урожай популярних овочевих культур, вирощений між справою, без утомливих трудових витрат.
  2. Свіжі вітаміни з грядки, навіть якщо на вулиці зима.
  3. Можливість заощадити - адже витрачатися на покупку дорогих плодів не доведеться. Все що потрібно, дозріє на вашому міні-городі.

Якщо ви ще не пробували перетворити підвіконня в город, але вже замислюєтеся про це, рекомендуємо замовити насіння з серії Урожай на вікні поштою, і ми доставимо їх в будь-який куточок країни.

Що і як можна вирощувати на підвіконні

На вікнах можна вирощувати майже всі овочеві культури, яким не потрібно запилення комахами або вітром для формування плодових зав'язей. хочете виростити м'ясисті і соковиті помідори ? Будь ласка! Потрібні хрусткі огірочки? Без проблем! В асортимент насіння овочів для вирощування на підвіконні входять і баклажани, і перчики, і пряні трави і навіть крихітні кабачки. Посадити і виростити все це вітамінне пишність дуже просто: На вікнах можна вирощувати майже всі овочеві культури, яким не потрібно запилення комахами або вітром для формування плодових зав'язей

  1. Підготуйте контейнер з отворами для стоку води - не можна, щоб вона затаюватися при поливі.
  2. Купіть родючий грунт в судовому магазині або змішайте його самі з розрахунку: 1 частина звичайної землі, 1 частина річкового піску, 1 частина перепрілого гною / компосту.
  3. Посійте насіння в землю, а контейнери укрийте плівкою, щоб створити парникові умови.
  4. Поливайте обприскуванням з пульверизатора.

Після появи сходів накриття зніміть.

Подальший догляд за овочевими рослинами, які ростуть на вашому підвіконні, зводиться до своєчасного поливу і внесення підгодівлі в період цвітіння і зав'язування плодів.

Купуй, гав не лови - отримуй урожай!

Пропонуємо купити насіння для вирощування на підвіконні в каталозі Беккер. У нашому магазині створені оптимальні умови для співпраці з покупцями, які отримують:

  1. 100% гарантію на весь посадковий матеріал.
  2. Бонуси в розмірі 10%, які повертаються на рахунок клієнта після оплати купленого товару. Бонуси можна витратити на наступну покупку в нашому магазині, 1 бонус = 1 рублю.

Залишилися питання по серії Урожай на вікні або ви хочете отримати іншу інформацію? Зв'яжіться з нами в чаті, поштою або в месенджерах - ми на зв'язку!

Потрібні хрусткі огірочки?
Залишилися питання по серії Урожай на вікні або ви хочете отримати іншу інформацію?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама