Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оглядова стаття про вирощування тюльпанів

Більшість жінок любить квіти, тому дана стаття, швидше за все, буде корисною саме для жіночої аудиторії, так як мова піде про вирощування тюльпанів. Хоча і чоловіки можуть збагатити свої знання, тим більше, що вирощування тюльпанів може стати не тільки приємним хобі, а й вельми прибутковим бізнесом. Варто відразу зазначити, що в разі, якщо ви хочете виростити дійсно красиві і здорові квіти, які можна буде як виставляти на продаж, так і дарувати близьким людям, вам не обійтися без скляній теплиці бренду Ботанік . Справа в тому, що для повноцінного розвитку квітки необхідно вирощувати його при постійній температурі в дванадцять градусів.
Тюльпани - досить прості квіти для вирощування новачками, так як розмножуються відразу трьома способами - це традиційні цибулини, насіння і дітки. Однак вирощування тюльпанів з насіння - процес дуже тривалий, перші квіти з'являться тільки через п'ять років, тому ми будемо розглядати самий звичний спосіб вирощування тюльпанів з цибулин. Варто відзначити, що цибулини потрібно вибирати не менш ретельно, ніж меблі тоді, коли ви відвідуєте інтернет магазин корпусних меблів. Цибулина повинна бути щільною і по можливості великої - не менше трьох сантиметрів у довжину. Перевірте, щоб на цибулинах не було ніяких пошкоджень. Цибулини варто висаджувати відразу по три, але при цьому вони не повинні стикатися між собою.
Перед висадкою потрібно подбати про підготовку грунту. Найоптимальніший варіант для вирощування тюльпанів - це грунт з суміші піску, землі і перегною. Важливо правильно дотримати пропорції: піску беремо приблизно 30% від усієї суміші, стільки ж землі, а решта заповнюємо перегноєм. Висаджувати цибулини потрібно так, щоб їх верхня частина трохи виднілася з-під землі.
Як ми вже і відзначили вище, тюльпани необхідно вирощувати при постійній температурі в дванадцять градусів, тому дуже бажано оснастити теплицю термодатчиками, які будуть регулювати температурний режим. Особливо важливо підтримувати цей режим на самому початку, коли цибулини тільки починають прокльовується. Ні в якому разі не поливайте свої тюльпанчики водопровідною водою прямо зі шланга. Використовуйте стелажі для дому недорого і обов'язково відстоюйте воду, щоб з неї зникли хімічні сполуки, особливо хлор, так як він згубний для цих рослин.
Варто також звернути увагу, що перед поливом воду бажано підігрівати до двадцятиградусній температури. Уважно стежте, щоб земля, де вирощуються ваші чарівні створення, не висихала повністю, вона завжди повинна бути трохи вологим. Дотримуючись цих нескладних правил, можна виростити чудові квіти, які принесуть радість вам і вашим близьким, тим більше, що в сучасних магазинах можна знайти величезну різноманітність сортів даних рослин абсолютно на будь-який смак і колір.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама