Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування цибулі в домашніх умовах

  1. Як виростити цибулю в домашніх умовах
  2. 1 спосіб
  3. 2 спосіб
  4. Догляд за цибулею

Вирощуючи цибулю самостійно, є можливість протягом цілого року харчуватися вітамінами. Щоб отримати якісний урожай, доведеться відповідально підійти до вибору підходящого сорту. По можливості, під час покупки варто розрізати цибулину і подивитися на те, скільки зачатків у неї всередині. У разі, якщо є тільки одна поличка, зачатків не буде багато.

Найкращу врожайність демонструють такі сорти:

  • Ростовський,
  • Бессоновский,
  • Бурштиновий.

Ростовський,   Бессоновский,   Бурштиновий

Густе добі можуть дати такі типи лука:

Батун. Ціна не надто висока, ну а урожай безсумнівно принесе господарям радість.

Резанец. Відомий завдяки неймовірно ніжному смаку. Листя дуже ароматні і ніжні.

Шалот відрізняється великою кількістю врожаю і невибагливістю.

Порей відомий не тільки смаком, але і тим, що листя частково нагадують часник.

Останній вид - слизун. Стійкий до високих морозів. Дуже швидко зріє. Вирощуючи його в теплицях, урожай можна отримувати протягом всього року.

Як виростити цибулю в домашніх умовах

Для кожного виду існує власна технологія.

1 спосіб

Найпростіший спосіб - помістити цибулину в ємність з водою, і поставити біля джерела тепла. Примітно, що плоди повинні бути здоровими, а їх розмір не перевищувати 3 см. У воді цибулини повинні провести не більше доби. Далі потрібно дістати їх, ще раз уважно вивчити і зрізати 1,5 см верхній частині.

Заготовити заздалегідь ящики або пластикові контейнери. Краще якщо їх буде багато, адже тоді можна вирощувати конвеєрним способом. Для грунту можна накопати простий землі з саду або придбати субстрат. Перш ніж використовувати субстрат, його слід кілька разів промити в гарячому марганцевому розчині, а другий раз під проточною водою. Коренеплоди не потрібно сильно опускати в землю, бо вони можуть загнити.

2 спосіб

Ще один відомий спосіб вирощування цибулі будинку передбачає використання води, а не землі. Коренеплоди потрібно помістити в воду так, щоб тільки нижня частина цибулини і коріння були мокрими. Почекати від 3 до 5 днів, а далі переставити конструкцію на підвіконня. Міняти рідину протягом двох раз на добу.

Про даному способі розповідається в статті «Міні город на балконі і підвіконні - повторне вирощування» .

Догляд за цибулею

Щоб рослина радувало господаря, йому знадобиться правильний догляд.

Перше, що необхідно - це прийнятна температура на рівні 25 ° C.

Необхідний і світло. Якщо його недостатньо, слід скористатися люмінесцентними лампами.

Поливання повинна відбуватися 3 рази протягом 7 днів. Вода повинна бути теплою.

Домашній міні город - це відмінне рішення. Як правило, він не вимагає від вас багато часу і клопоту. Вирощування цибулі на підвіконні або балконі забезпечить вас вітамінами круглий рік. Спробуйте, у вас все вийде! ;)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама