Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Санітарна обробка від бліх

  1. за фіксованою ціною Дивно, але на Землі налічується близько 1800 різних видів бліх. На щастя, не...
  2. Детальніше про бліх ...
  3. Чому потрібна процедура дезінсекції від бліх
  4. Як винищити бліх своїми руками
  5. Що таке професійна санітарна обробка від бліх
  6. Як проводиться санітарна обробка від бліх

за фіксованою ціною

за фіксованою ціною

Дивно, але на Землі налічується близько 1800 різних видів бліх. На щастя, не з усіма з них людина стикається в побуті - таких всього близько трьох десятків. Втім, і одного з них буває досить, щоб зіпсувати наше життя, та так, що доведеться викликати спеціальну службу для обробки від бліх вашого приміщення.

Найчастіше нам доводиться мати справу з блохою домашньої. Саме від них страждають наші кішки і собаки, тому саме їх важливо обробити від бліх в першу чергу.

Багато хто помилково вважає, що людина має такі блохи не чіпають. Насправді, вони можуть паразитувати на будь-якому теплокровних тваринний. Кусають вони і щурів, а значить, можуть переносити небезпечні захворювання.

Кусають вони і щурів, а значить, можуть переносити небезпечні захворювання

Виявити і зробити первинну обробку від бліх в своєму будинку неважко - їх видно неозброєним оком. Укус блохи важко сплутати з чиїмось ще - він представляє собою невелику ранку, яка з часом покривається кіркою і починає свербіти. До того ж, він досить болючий.

Насамперед від таких шкідників потрібно позбавити своїх домашніх тварин. Призначені для цього шампуні, краплі та спреї можна знайти в зоомагазині. Личинки бліх переносять глисти, тому тварині необхідно додатково дати антигістамінні препарати.

Після всіх цих процедур проводиться обробка від бліх всієї квартири. Тут на допомогу прийдуть будь інсектициди, наприклад, дихлофос. Їм потрібно обробити всі підлоги і стіни (до рівня півтора метрів) квартири. Особлива увага при проведенні дезінфекції від бліх слід приділити плінтусів і щілинах на підлозі (щілини взагалі краще закрити).

І, звичайно ж, санвузлів - улюбленого місця проживання всіх бліх. Після цих робіт потрібно пропилососити підлогу - так можна позбутися від яєць паразитів.

Поради по санітарній обробці від бліх

Поради по санітарній обробці від бліх

А ось для боротьби з земляними блохами подібних заходів буде недостатньо. Такі зазвичай набігають з підтоплених підвалів, а значить, в таких підвалах потрібно буде проводити обробку від бліх. Для початку необхідно осушити підсобне приміщення.

Після цього бліх виганяють з допомогою сірчаних димових шашок - комахи бояться диму. Мешканцям багатоквартирних будинків з подібною проблемою потрібно звертатися в СЕС.

Ще один різновид бліх, докучають людині - блохи постільні, вони ж білизняні. Вони зазвичай нападають на людину під час сну, через що їх часто плутають з клопами.

Для того, щоб провести обробку від бліх цього виду, насамперед необхідно зняти і прокип'ятити всю постільну білизну. Потім ретельно прочистити матрац, підстава та узголів'я ліжка, а також стіни поруч з нею і підлогу в кімнаті пилососом.

Після такого прибирання все поверхні потрібно зробити дезінсекцію від бліх антиблошиний препаратами - їх можна придбати в магазині. Особливу увагу варто приділити матрацу. Вкрай корисна в даному випадку обробка від бліх ультрафіолетом. Вона проводиться фахівцями служби по дезінсекції

Виклик на будинок дезінсектор - це взагалі найпростіше спосіб проведення обробки від бліх. Для початку вони визначать вид паразитів, а вже після цього розроблять план проведення робіт по їх винищенню. Виберуть найбільш підходящі для цього отрутохімікати і їх дозування. Зазвичай професійна обробка від бліх проводиться препаратами, що не представляють загрозу для людини.

Детальніше про бліх ...

Детальніше про бліх

Блохи є одним з видів паразитуючих комах, постійно отруйних людям життя. Харчуються ці істоти кров'ю ссавців, до числа яких належить і людина. У пошуках їжі і укриття блохи проникають в житлові будинки і квартири, адміністративні та господарські будівлі.

Присутність паразитів зовсім не говорить про те, що власники нерухомості нечистоплотні, скоріше навпаки. Цією комахою не потрібні залишки їжі і вода для прожитку, а чисті поверхні і відсутність сміття тільки полегшує їм пересування і пошук укриття.

Санітарна обробка від бліх є обов'язковим заходом, що має на меті запобігти неконтрольоване зростання їх популяції і неминучі неприємності. А вони можуть бути набагато серйозніше, ніж може здатися на перший погляд ...

Чому потрібна процедура дезінсекції від бліх

Чому потрібна процедура дезінсекції від бліх

Комахи проникають в приміщення різними шляхами. Найчастіше вони піднімаються з підвалів, коли в них стає занадто спекотно або холодно. Нанести комаха в квартиру можуть гості, комунальні працівники, ремонтники або самі господарі.

Коли в будинку є собаки чи кішки, то з великою часткою ймовірності вони можуть підхопити паразитів в під'їзді і на вулиці. Потрапивши в приміщення, кровососи швидко знаходять укриття. Зазвичай вони ховаються під плінтусами, в м'яких меблів, килимах і постільній білизні.

Негайна і якісна санітарна обробка від бліх повинна бути проведена з таких причин:

1. Комахи можуть переносити небезпечні захворювання. За своє життя вони кусають бродячих собак і щурів, збирають інфекцію на лапки і вусики. Є версія, що саме земляні блохи спровокували епідемії, які в середні століття вирували в Європі.

2. Укуси кровососів дуже болючі. На їх місці утворюються ранки, виникають запалення, можливі зараження. Люди не можуть нормально виспатися, у них слабшає імунітет, знижується працездатність.

3. Велика популяція бліх виробляє великий обсяг відходів. Фекалії, скинута оболонка і шкарлупки від яєць перетворюються в потерть, що піднімається в повітря. Вдихання цієї суміші призводить до запалення органів дихання і порушення травлення.

Санітарна обробка від бліх повинна проводиться регулярно, так як в столиці дуже багато місць для їх укриття і розмноження. А висока скупченість людей в громадських місцях є ідеальною умовою для поширення паразитів по всьому місту і за його межі.

Як винищити бліх своїми руками

Як винищити бліх своїми руками

Найчастіше людині доводиться стикатися з постільними і земляними блохами. В першу чергу від них потрібно позбавити домашніх тварин. Засоби для цього продаються в будь-якій ветеринарній аптеці. Використовується спеціальний шампунь, краплі, надівається особливий нашийник. Потім необхідно провести дезінсекцію приміщення.

Самостійна санітарна обробка від бліх проводиться в такому порядку:

1. Винесення з квартири вихованців, в тому числі і невеликих акваріумів. Герметична упаковка продуктів харчування і предметів особистої гігієни. Кімнатні рослини бажано накрити поліетиленовою плівкою.

2. Звільнення всіх шаф від їх вмісту. Зрушення меблів на достатню відстань, щоб отримати вільний доступ до стиків плит і кутах. Від'єднання плінтусів і наличників. Зняття декількох панелей з облицювання стін.

Зняття декількох панелей з облицювання стін

3. Проведення вологого прибирання. Це необхідно для того, щоб інсектициди лягали на чисту поверхню, а не скочувалися в пилу або взаємодіяли з брудом.

4. Герметизація вентиляційних віддушин, закладення всіх щілин і технологічних отворів. Проведеніеобработкі від бліх. Найкраще використовувати аерозоль в балончиках. Виходячи з них під напором, інсектицид проникає в усі місця, де можуть ховатися комахи. Більше уваги слід приділити санвузлів, м'яких меблів і щілинах в підлозі.

5. Після експозиції препаратів здійснюється генеральне прибирання з використанням пилососа і антисептичних розчинів. Білизна стирається і прасується. Килими, паласи і доріжки можна винести на вулицю. Блохи гинуть на морозі і не переносять сонячного світла.

Якщо популяція паразитів занадто велика або приміщення має велику площу, то дезінфекція від бліх своїми руками може не дати бажаного ефекту. Ускладнює ситуацію фактором є підвал, службовець своєрідним інкубатором паразитів. У таких випадках необхідно кооперуватися з сусідами і звертатися до фахівців.

Що таке професійна санітарна обробка від бліх

Що таке професійна санітарна обробка від бліх

Позбутися від кишать комахами великих приміщень за допомогою звичайних побутових засобів неможливо, так їх буде потрібно стільки, скільки не зможе надати жоден магазин. Крім цього, тільки фахівці знають природу кровососів, особливості їхньої поведінки і слабкі сторони.

Знищення бліх в Москві проводиться службою дезінсекції, що має відповідну ліцензію. Винищення паразитів здійснюється за допомогою сертифікованих препаратів, що діють тільки на комах. Для людей, домашніх вихованців і кімнатних рослин вони абсолютно нешкідливі.

Професійна санітарна обробка від бліх виконується із застосуванням таких методів:

1. Розбризкування рідких препаратів. Застосовується в сухих приміщеннях, де присутня постійна можливість доступу комах ззовні. Розчин має відмінну адгезію і добре тримається на будь-якому матеріалі. При висиханні на підлозі і стінах утворюється плівка, яка надає отруйну і відлякують паразитів вплив. Застосовується з метою винищення і профілактики від бліх.

Застосовується з метою винищення і профілактики від бліх

2. Обробка гарячим газом. Головним його компонентом є інсектицид. Токсичність препарату в рази посилюється через нагрівання. Тиск забезпечує доставку отруйного газу в найвіддаленіші місця. Забезпечується винищення бліх в сміттєпроводі, ліфтових, каналізаційних і вентиляційних шахтах, де паразити гинуть від впливу отрути і температури. Гарячий пар довго тримається в повітрі, забезпечуючи знищення всієї популяції кровососів.

3. Генерація холодного туману. У спеціальних перетворювачах виробляється аерозоль, під високим тиском подається в приміщення. Кімнатна температура туману забезпечує збереження кімнатних рослин, натяжних стель і інших предметів, що вимагають делікатного поводження. Завдяки цьому забезпечується повне винищення паразитів при відсутності будь-якої шкоди.

Санітарна обробка від бліх в Москві виконується комплексно, з використанням всіх методів винищення паразитів. Препарати мають двокомпонентний склад, що забезпечує одночасне знищення дорослих особин і відкладених ними яєць. На всі види дезінсекції дається гарантія і документи із зазначенням застосованих речовин і технології виконаної дезінсекції.

Як проводиться санітарна обробка від бліх

Як проводиться санітарна обробка від бліх

Служба дезінсекції готова надати послуги приватним особам, державним, громадським та комерційним структурам. Робота проводиться якісно і оперативно. За бажанням клієнта санітарна обробка від бліх може бути виконана в позаурочний час, в тому числі і в святкові дні.

Для початку потрібно оформити виклик фахівця зателефонувавши менеджеру компанії. Надіслати заявку можна і по електронній пошті. Після цього узгоджується час візиту майстра на проблемний об'єкт.

Боротьба з паразитами проводиться в кілька етапів:

1. Огляд приміщення та оцінка ситуації. З'ясовуються шляхи проникнення паразитів і можливі джерела зараження. Спеціаліст вивчає інженерні особливості об'єкта, розраховує потребу в обладнанні, робочій силі і інсектицидах. Узгоджуються питання оплати, часу проведення санобробки від бліх та інші нюанси. Укладається договір, в якому чітко прописуються зобов'язання і відповідальність виконавця.

2. Виконання заходів по винищенню комах. Попередньо проводиться герметизація приміщення, видалення з нього людей, тварин і елементів інтер'єру, які можуть постраждати під час санітарної обробки від бліх. Завдяки використанню сучасного високотехнологічного обладнання, дезінсекція займає не більше однієї години. Ще деякий час триває експозиція. Після цього проводиться прибирання і провітрювання.

3. Облаштування захисних бар'єрів. Дані заходи спрямовані на запобігання повторного проникнення бліх в приміщення і створення в ньому нестерпних для них умов.

вартість дезінфекції від бліх в Москві безпосередньо залежить від площі зараженогооб'єкта, методів дезінсекції та типів використовуваних препаратів.

Замовити санобробку від бліх можна

по тел. + 7 (915) 112-51-32.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама