Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як вибрати змішувач: поради покупцеві

  1. Який купити змішувач?
  2. матеріали змішувачів
  3. Варіанти для раковини
  4. Установка на ванну

Сучасні елементи сантехніки мають ряд суттєвих відмінностей як в естетичному, так і в технічному плані Сучасні елементи сантехніки мають ряд суттєвих відмінностей як в естетичному, так і в технічному плані. Сьогодні вони повноцінно можуть служити прикрасою ванної і підкреслити особливості її інтер'єру. Не знаєте, який купити змішувач ? У пошуках відповіді на питання, як вибрати змішувач, потрібно розібратися в їх класифікації, як, дизайнерському рішенні та інші особливості.

купити змішувач

Який купити змішувач?

Залежно від розміщення труб класифікують варіанти декількох видів монтажу. За типом конструкції поділяються на:

  • термостатичні. Подають встановлену температуру, поки не змінити на новий показник;
  • двовентильні. Обладнані двома ручками, для різної температури води;
  • одноважелі. З одного ручку для регулювання двох температур води;
  • безконтактні. Запускаються автоматично, без допомоги рук.

Це основні види, розглянувши які, ви визначитеся, який вибрати змішувач, щоб він не тільки гармоніював з мийкою, але і прослужив довго і якісно.

матеріали змішувачів

матеріали змішувачів

Щоб купити змішувач, ознайомтеся з матеріалами виготовлення, від яких безпосередньо залежатиме тривалість експлуатації цього елемента сантехніки. Найбільш якісним вважається виріб, виконаний з латуні. Матеріал важкий і масивний, а також, не піддається корозії, що робить його міцним і довговічним. Моделі будуть екологічно безпечними, так як виробники намагаються правильно витримувати співвідношення міді і цинку. Дуже часто, щоб підвищити характеристики міцності і надати їм естетичності, деякі вироби хромують або нікелюють.

Варіанти для раковини

Варіанти для раковини

Перед тим як купити змішувач для раковини, дізнайтеся про їхні особливості. Вони володіють різними способами монтажу. Поширеними вважаються варіанти, монтовані в отвір чаші. Вони мають короткий слив і можуть бути прямими або вигнутими. Більш міцними вважаються види зі сплаву латуні і бронзи. Вони добре протистоять волозі і гарячим випаровуванням. Керамічні, пластмасові, алюмінієві вироби відрізняються меншою міцністю, а на поверхнях зі сталі швидко з'являється вапняний наліт.

Установка на ванну

Установка на ванну

Якщо ви придбали ванну без отвору, то ваше право помістити його куди завгодно - на бортику, в головах, на стійці, на полиці. Перш, ніж встановлювати, ляжте в ванну, оціните, де він не буде вам заважати. Можливі будь-які варіанти розміщення, все залежить від того, як вам зручніше. Перед тим, як вибрати змішувач в магазині, вам потрібно визначити місце його установки.

Пропозиції купити змішувач в Мінську ви знайдете в каталозі TAM.BY . Компанії пропонують масу пропозицій як дорогих і ексклюзивних моделей, так і для більш бюджетних. А як вибрати змішувач, ви знаєте.

Який купити змішувач?
Який купити змішувач?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама