Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн ванної - великий або маленькою, поєднаної з туалетом

  1. Сучасний дизайн ванної
  2. Дизайн ванної з душовою кабіною
  3. Дизайн ванної з кутовою ванною
  4. Дизайн ванної поєднаної з туалетом
  5. Дизайн ванної з пральною машиною
  6. Дизайн ванної кімнати з вікном
  7. Ідеї ​​дизайну ванної
  8. Чорно-біла ванна кімната - дизайн
  9. Дизайн ванної в білому кольорі
  10. Чорна ванна кімната - дизайн
  11. Дизайн ванної з мозаїкою
  12. Бежева ванна кімната - дизайн
  13. Червона ванна кімната - дизайн
  14. Дизайн ванної - зелений колір

Оформляючи дизайн ванної, слід задуматися про його функціональності і комфорті, а особливо про те, щоб приміщення виглядало затишно і естетично, адже в ньому має бути не тільки займатися ранкової гігієною, а й розслаблятися, і релаксувати, лежачи в теплій воді з додаванням піни.

Сучасний дизайн ванної

Сучасний дизайн інтер'єру ванної кімнати дозволяє сміливі експерименти і неординарні рішення. Можна спробувати різні форми і кольору, їх оригінальне комбінування, використання різноманітних матеріалів, як по фактурі, так і по натуральності. Пішовши від стереотипів, які були прийняті в недавньому минулому, дизайнери рекомендують приймати нестандартні рішення, застосовувати нові методи декору з залученням скла, натурального або штучного каменю , Текстурной плитки і багатьох інших матеріалів, виготовлених за новітніми технологіями.

Дизайн ванної з душовою кабіною

Якщо ви власник ванної кімнати, яка має скромні розміри, то раціональніше відмовитися від ванни, ніж від душової кабіни. Щоб розробити дизайн ванної кімнати без ванни, скористайтеся декількома основними правилами:

  1. Оптимальним місцем для встановлення душової кабіни є кут, це дозволить звільнити місце для установки техніки і меблів в приміщенні.
  2. Не вибирайте для обробки більше трьох кольорів одночасно, віддайте перевагу світлим тонам, це візуально розширить простір, при цьому підлоги і стелі краще зробити світлішими, ніж стіни. Наприклад, дизайн сірої ванній буде виглядати легко і просторо.
  3. Гармонійний підбір кольорів стосується і вибору сантехніки, так, наприклад, коричневий дизайн ванною можна доповнити раковиною, унітазом і кольоровим склом для душової кабіни в бежевих тонах.
  4. Якщо ви оформляєте дизайн синьої ванній або інших темних кольорів, варто вибрати контрастну сантехніку, наприклад, білу.
  5. Використання дзеркальних поверхонь візуально розширить приміщення, зробить його світлішим.
  6. Заздалегідь продумайте дизайн ванної, розташування комунікацій, кабінку розташуйте близько водопровідних труб, каналізації, а електропроводку проведіть ближче до стелі.

Дизайн ванної з кутовою ванною

кутові ванни не завжди мають форму рівнобедреного трикутника, вони можуть бути асиметричними, багатогранними або прямокутними, з скошеними або заокругленими кутами. Ванни, мають мінімальні розміри - сидячі, в них передбачені зручні виїмки для спини. У великих за габаритами ваннах можна і сидіти, і лежати, вони часто мають додаткові системи оснащення:

  • гідромасаж;
  • аеромасаж;
  • хромотерапію;
  • підсвічування;
  • систему дезінфекції води;
  • озонация.

Ванна, з вхідною в дизайн інтер'єру кутовою ванною, виглядає сучасніше і ефектніше. Різноманіття форм і розмірів робить кутову модель не просто елементом сантехніки, вона стає головним об'єктом дизайну в приміщенні, до якого підбираються всі інші предмети інтер'єру і матеріали для оздоблення. Різноманітні кутові ванни вписуються в будь-які стильові рішення від класики до хай-тека .

Дизайн ванної поєднаної з туалетом

Дизайн інтер'єру ванної, поєднаної з туалетом, легше зробити стильним і функціональним, в ньому можна обладнати більшу кількість необхідної техніки, предметів і аксесуарів за рахунок ліквідації загальної стіни. Для раціонального використання простору хорошим рішенням стане установка душової кабіни або невеликий сидячої ванни. Якщо встановлена ​​традиційна модель, підніміть трохи вище раковину, це дозволить встановити під нею пральну машину або тумбу для білизни. Для дизайну ванної, поєднаної з туалетом, використовуйте підвісні шафки, полички.

Дизайн ванної з пральною машиною

Намагаючись розробити дизайн маленької ванної, не шукайте певних правил, керуйтеся здоровим глуздом. Хорошим варіантом стане придбання пральної машини з фронтальним завантаженням і установка її під раковиною, при цьому верхня площина машини стане додатковою поличкою. До незручностей такого варіанту можна віднести високе розташування раковини, що буде незручно для невисокого людини або дитини.

У великому приміщенні креативним дизайнерським рішенням стане установка машини під стільницю, або в заздалегідь спроектовані шафи з закриваються дверцями, в яких можуть бути приховані також бойлери та зберігатися запаси миючих засобів, рушники, предмети гігієни. У просторому приміщенні можливо встановити пральну машину, не ховаючи її від очей, а в якості декору прикрасити простір над нею картиною, мозаїчним панно, стильною поличкою або оригінальними вішалками для рушників.

Дизайн ванної кімнати з вікном

Дизайн ванної з вікном дозволяє втілювати в життя найсміливіші і оригінальні інтер'єрні рішення. З наявністю вікна в цьому приміщення можливо використовувати оздоблювальні матеріали найбільш насичених і темних відтінків. Дизайн ванної в сірих, синіх, чорних, коричневих тонах буде виглядати свіжо і естетично, при достатньому сонячному освітленні. Часто в разі наявності вікна ванну встановлюють безпосередньо під ним, забезпечуючи можливість шикарного панорамного огляду, але це може стати незручністю в холодний, вітряний день.

Відмінним рішенням для дизайну вікна у ванній можуть бути жалюзі, виготовлені з вологостійких матеріалів. Чудово виглядають вітражне скло, але встановлюючи їх, пам'ятайте про зменшення рівня освітленості і про високу ціну таких виробів. Непоганим варіантом стане використання матових стекол, або нанесення на скло захисної декоруючих плівки. Ванна кімната з вікнами може бути не тільки приміщенням, що несе певну функціональне навантаження, але і, обставлена ​​м'якими меблями, прикрашена люстрою і бра, вона стане ідеальним приміщенням для розслаблення і відпочинку.

Ідеї ​​дизайну ванної

Дизайн ванної кімнати в квартирі має свої закони декорування. Чи не залежачи від розмірів приміщення, воно повинно бути функціональним, зручним і модно оформленим. Сучасний дизайн ванної дозволяє використовувати незвичні для даного приміщення матеріали, наприклад - текстиль. Популярними ідеями сучасних дизайнерських прийомів оформлення ванних кімнат, що не залежать від обраного стилю, можна вважати:

  1. Мінімалізм кольорової палітри в поєднанні з яскравими акцентними елементами.
  2. Зістарені фактурні поверхні, із застосуванням «ефекту іржі» або «кракле».
  3. Поєднання різних колекцій керамічної плитки (наприклад, декоративного кахлю з мозаїкою нейтрального кольору).
  4. Застосування матеріалів, що імітують натуральні поверхні і фактури (дерево, мармур).
  5. Прикраса стін окремими картинами або композиціями.

Чорно-біла ванна кімната - дизайн

Комбінація з контрастних кольорів, які є діаметрально протилежними, завжди виглядають елегантно і вишукано. Варіанти дизайну ванних кімнат в чорно білих тонах більше підходять для просторих приміщень. Якщо ви налаштувалися на такий дизайн, будучи власником маленької за розмірами ванній, не турбуйтеся, просто зробіть білий колір переважаючим, а чорний використовуйте у вигляді канта.

Якщо дизайн ванної виконаний повністю в чорно-білих тонах, то всі інші аксесуари (рами для дзеркал, тримачі для рушників, шторки для душу і навіть мильниці) не повинні вибиватися з даної колірної гами, інакше стиль буде повністю зруйнований. Допускається використання яскравого червоного або жовтого акцентного аксесуара, але так, щоб він був невеликий за розмірами і не кидався відразу в очі.

Дизайн ванної в білому кольорі

Дизайн ванної кімнати в білому кольорі несе в собі ефект свіжості і чистоти. Щоб біла ванна кімната не виглядала стерильно-млявої, виберіть для обробки кольорові панно, вкраплення яскравої плитки, оригінальну фактуру оздоблювальних матеріалів. Перевагами даного оформлення можна вважати наступні моменти:

  1. Візуальне розширення простору.
  2. Білий колір надає масу варіантів для різного декору.
  3. З'являється можливість використання кольорових аксесуарів, періодично міняючи їх кольору, ви уникнете монотонності і одноманітності в інтер'єрі.
  4. Біла ванна кімната виглядає розкішно, цей колір допоможе зняти напругу, заспокоїти нервову систему - це ті позитивні моменти, які дозволять розслабитися і відпочити під час прийняття водних процедур.

Чорна ванна кімната - дизайн

Дизайн ванної кімнати, оформлений в чорних тонах, хтось назве похмурим, але насправді він може бути елегантний і витончений, цей колір універсальний, він поєднується з будь-якими відтінками. Вибираючи дизайн плитки в маленькій ванній, краще застосувати чорний колір в поєднанні з іншим кольором. Щоб оформити ванну кімнату в чорному тоні, слід скористатися деякими простими правилами:

  1. Встановіть в приміщенні кілька освітлювальних приладів.
  2. Обладнайте дзеркала, що відображають поверхні яких посилять світловий ефект.
  3. Виберіть сантехніку і фурнітуру з блискучими, хромованими деталями, бра і люстри зі скла і кришталю.
  4. Розбавте чорний колір яскравими аксесуарами (червоними рушниками, жовтими мильницями, бірюзовими рамами для дзеркала, яскравими картинами на стінах).
  5. Викладіть плитку на підлозі в шаховому порядку, додавши інший колір, зробіть на стінах невеликі панно, задекоріруйте контрастним кольором окантовку на поверхнях.
  6. Додати свіжості інтер'єру можна за допомогою білої сантехніки, якщо ви все ж зупиніться на чорних раковині і ванні, то вибирайте їх з дорогого матеріалу, краще з включенням мерехтливих або перламутрових частинок.
  7. Хорошим варіантом є обробка в чорному тоні великий за розмірами ванної кімнати, в якій є вікно.

Дизайн ванної з мозаїкою

При створенні інтер'єру ванної кімнати за допомогою мозаїки, в ньому можуть брати участь велика кількість різних кольорів, тому не завжди поверхні обробляються повністю, часто їм викладають окремі зони. Даний матеріал використовується у ванній не тільки для стін і підлоги, їм можна оформити стільницю, нішу, декорувати складні закруглені конструкції, нерівні поверхні. Мозаїка здатна облагородити, як дизайн класичною ванною, так і в стилі модерн, хай-тек або будь-який інший інтер'єр. Цей матеріал може мати різну форму:

  • квадратну;
  • ромбовидну;
  • овальну;
  • прямокутну;
  • довільну.

Бежева ванна кімната - дизайн

Бежевий колір діє на людину заспокійливо і розслабляючи, він асоціюється з природою, її теплом, світлом та спокоєм. Дизайн ванної маленького розміру в бежевому тоні візуально розширить габарити приміщення, буде відмінним фоном для яскравої палітри аксесуарів, прекрасно поєднуючись з більшістю кольорів. Цей колір чудово підходить до класичного стилю, бежева ванна кімната виглядає затишно і приємно для очей. До недоліків можна віднести те, що колір мазкий, тому приміщення потребуватиме частому прибиранні.

Червона ванна кімната - дизайн

Оформляючи дизайн ванної, червоний колір в обробці можуть використовувати пристрасні і неординарні натури, які прагнуть до оригінального і індивідуальним інтер'єру. Вибираючи червоний колір, пам'ятайте, що його категорично не можна застосовувати в оздобленні людям з гіпертонічною хворобою або зі схильністю до нервових і психічних розладів. Червоні тони в інтер'єрі прийнятні для великих приміщень, бездоганно вони виглядають в поєднанні з білими, чорними або сірими елементами, і краще підходять для стилю модерн.

Дизайн ванної - зелений колір

Гарний дизайн ванної в зелених тонах підніме вам настрій, позитивно впливаючи на психіку, і нагадає про весну. Цей колір вимагає грамотного поєднання з іншими кольорами або відтінками, особливо гармонійно він виглядає з контрастними «противагами», такими як білий, помаранчевий, бузковий, чорний, червоний. Не варто оформлювати інтер'єр приміщення в одному кольорі, використовуйте його відтінки від світлих тонів до темних. Поняття зеленого кольору включає в себе:

  • малахітовий;
  • трав'яний;
  • салатовий;
  • оливковий;
  • нефритовий;
  • болотний.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама