Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дзеркальна шафа для ванної: переваги та види

  1. Дзеркальна шафа для ванної: переваги цього виду меблів
  2. Дзеркало-шафа: різновиди і варіанти дизайнерських рішень
  3. Як вибрати дзеркальний шафа для ванної: критерії оцінки

Зміст публікації:
Дзеркальна шафа для ванної: переваги цього виду меблів
Дзеркало-шафа: різновиди і варіанти дизайнерських рішень
Як вибрати дзеркальний шафа для ванної: критерії оцінки

Погодьтеся, використовувати у ванній кімнаті універсальні предмети меблів набагато вигідніше, ніж вироби, що мають вузьку спеціалізацію. Взяти, наприклад, настінний шафа, поєднаний з дзеркалом - він займе набагато менше простору, ніж шафа і дзеркало окремо. Саме про цю меблів для ванної піде мова в даній статті від сайту vannaja.net, де ми розберемося з перевагами, які надає нам дзеркальна шафа для ванної, а також з його різновидами. Крім того, ми вирішимо питання його вибору і самостійної установки.

Крім того, ми вирішимо питання його вибору і самостійної установки

Як вибрати і встановити дзеркальна шафа для ванної

Дзеркальна шафа для ванної: переваги цього виду меблів

Дзеркальна шафа для ванної кімнати не дарма зарекомендував себе як зручне в експлуатації меблі - на те є маса причин, які вже встигли оцінити багато людей. Переваг у даного типу меблів хоч відбавляй, але для того, щоб зрозуміти її цінність, досить згадати лише кілька з них. До основних переваг дзеркальних шаф можна віднести наступні.

  • Функціональність. В одному виробі ви отримуєте цілий комплекс можливостей - така шафа одночасно є і дзеркалом для макіяжу , І відмінним місцем зберігання косметичних приладдя. Особливо цінним моментом в таких шафах є те, що вся ця косметика прихована від сторонніх очей і не псує інтер'єр приміщення ванної кімнати.
  • Економія простору. Окремо взятий настінний шафа для ванної та люстерко займають в два і більше разів більше простору у ванній кімнаті.
  • Величезний вибір форм і дизайнерських рішень - в цьому відношенні дзеркальна шафа може дати фору будь-який інший меблів для ванної. Серед цих виробів ви можете зустріти і кутові варіанти меблів, і просто настінні - існують як повноцінні шафки з дзеркальними дверцями, так і великі і малі дзеркала з невеликими закриваються ящиками.

    Дзеркальна шафа для ванної кімнати: плюси і мінуси

Крім того, практично вся подібна меблі для ванної кімнати обладнується своїм власним освітленням - вбудовані в дзеркальний шафа світильники дозволяють відмовитися від пристрою додаткового місцевого освітлення над дзеркалом. Підключити таку шафу можна або до найближчої розетки, або в процесі ремонту передбачити для нього спеціальний висновок електричної проводки .

Дзеркало-шафа: різновиди і варіанти дизайнерських рішень

Підходячи до питання, як вибрати дзеркало-шафа для ванної, перше, з чим потрібно розібратися, так це з видами цих меблів - їх не так вже й багато, але вибір тієї чи іншої конструкції в повній мірі залежить від планування вашої ванної кімнати. Чому так відбувається, ви зрозумієте надалі, а поки розберемося з безпосередніми видами цих меблів.

  1. Дзеркало з шафкою. Його основна відмінність полягає в тому, що велику площу цих меблів займає саме дзеркало - шафки виділяється зовсім небагато простору. Як правило, це один або два вузьких пенала , Розташованих з одного або з двох сторін дзеркала. У більшості випадків ці два пенала з'єднані верхньої і нижньої горизонтальною поличкою - у верхню полицю монтуються крапкові світильники.
  2. дзеркальний навісна шафа для ванної. Ось тут вже можна вести розмову про повноцінний шафі - в більшості випадків дзеркало на таких меблів встановлюється на дверки, а іноді ці дверки взагалі замінюються дзеркалами. В останньому випадку шафа являє собою досить крихке виріб - одне незручне рух дверцятами, і дзеркала як і не бувало. Найчастіше підсвічування для таких шафок не робиться, а якщо і робиться, то вона являє собою один або два виносних світильника, закріплених або зверху, або з боків меблів. В принципі, самостійно оснастити підсвічуванням такий шафка досить просто - купуєте одинарні споти-бра і кріпите їх до меблів або на стіну в будь-якому зручному для вас місці.

    Дзеркальний навісну шафу для ванної фото

  3. Кутовий дзеркальна шафа для ванної. Такі меблі має сенс купувати в парі з кутовим умивальником - як самостійна одиниця цей предмет меблів у ванній кімнаті не виглядає, та й не потрібен він зовсім. У кутовому варіанті можуть виготовлятися як повноцінні дзеркальні шафи, так і дзеркала з шафами.
  4. Пенал з дзеркалом. Це підлоговий варіант шафки для ванної - якщо порівнювати його з навісними побратимами, то з'ясується один істотний недолік. Користуватися таким дзеркалом дуже незручно, навіть якщо пенал розташувати збоку від умивальника. Єдиний підходящий варіант установки таких меблів - в парі з навісним дзеркальним шафою. Встановлюючи його з протилежного боку, створюється прекрасне місце для слабкої половини людства. Жінки в процесі приведення себе в порядок зможуть бачити себе як спереду, так і ззаду, спостерігаючи своє відображення через два дзеркала відразу.

    Пенал з дзеркалом для ванної фото

Мабуть, це все, чим багата подібна меблі для ванної кімнати. Можна, звичайно, згадати ще повноцінні гарнітури, які включають в себе і навісний шафка з дзеркалом, і тумбу з умивальником , І пенали, але, напевно, не варто, так як це вже абсолютно інший тип меблів - це повноцінний гарнітур для ванної .

Як вибрати дзеркальний шафа для ванної: критерії оцінки

Вибрати дзеркальний шафа в ванну начебто просто, але в той же час у багатьох людей виникають з цим питанням деякі труднощі. Справа в тому, що до даного типу меблів не застосуємо візуальний підхід вибору, на кшталт «подобається-не подобається». Крім зовнішнього вигляду, тут потрібно враховувати ще й зручність експлуатації, і місткість. Загалом, якщо підводити підсумки, то можна виділити наступні критерії вибору цих меблів для ванною.

  1. Перше, на що необхідно звернути увагу при виборі дзеркальної шафи для ванної, це на його тип. Залежно від ваших потреб, а також умов, що диктуються габаритами приміщення, доведеться вибрати або кутовий, або просто настінний прямий шафа з дзеркалом, або дзеркало з невеликим шафкою.
  2. Місткість, кількість і розташування полиць - заглянувши всередину шафи, ви повинні чітко уявити, що і на яку полицю ви поставите. По-хорошому, після такої візуальної розстановки предметів ванного використання повинно ще залишитися трохи вільного місця - так, про всяк випадок, оскільки людям з часом властиво обживатися і збільшувати свій домашній скарб.
  3. Не завадить звернути увагу на механізми відкривання дверей, зокрема, на їх якість. Якщо мова йде про шафці з дзеркалами замість дверей, то не зайвим буде наявність спеціальних доводчиків - ляскання дверцятами ні до чого доброго не приведе.
  4. Зовнішній вигляд виробу в цілому - воно повинно повністю поєднуватися з інтер'єром приміщення і гармоніювати з іншими меблями ванної кімнати.

    Дзеркало шафа для ванної фото

В принципі, якщо гостро стоїть питання бюджету покупки, то можна звернути увагу і на вартість цих меблів. Але тут, як то кажуть, палиця з двома кінцями - дешеві меблі не завжди якісна і навряд чи буде здатна задовольнити ваші вимоги щодо місткості та зовнішнього вигляду. В принципі, тепер ваша черга, і іноді доводиться чимось жертвувати.

На закінчення даної статті кілька слів про те, як самостійно встановити дзеркальна шафа у ванній. Вся складність цього процесу, причому незалежно від того, встановлюєте ви кутовий шафа дзеркало в ванну або звичайний прямий шафа, полягає в правильній розмітці місць кріплення.

Як встановити дзеркальна шафа для ванної, дивіться у відео.

http://youtu.be/DWaIzn8_8Ug

Для початку слід визначити висоту їх установки - як правило, вона розраховується виходячи з висоти самого шафки і відстані між його низом і умивальником (в більшості випадків це 600мм). На цій висоті чертится горизонтальна лінія (за допомогою рівня), на лінії відзначається центр умивальника і в сторони від нього відкладається розмір, рівний половині відстані між кріпильними елементами, встановленими на шафі. У цих місцях висвердлюють отвори, в них вкручуються гаки, за які підвішується дзеркальну шафку.

У цих місцях висвердлюють отвори, в них вкручуються гаки, за які підвішується дзеркальну шафку

Як встановити дзеркальна шафа для ванної

І наостанок один невеликий рада. Краще, якщо обраний вами дзеркальна шафа для ванної буде мати регульовані кріплення - обертаючи пару гвинтиків, можна регулювати як висоту одного з країв шафки в межах 10мм, так і його щільне прилягання до стіни.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама