Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дзеркальна стеля у ванній кімнаті

  1. Плюси і мінуси
  2. Види і особливості конструкцій
  3. рейкові конструкції
  4. Натяжні конструкції

Відмінним рішенням для втілення будь-яких дизайнерських фантазій стане дзеркальна стеля у ванній з поверхнею, що відбиває. Монтаж таких конструкцій дозволить не тільки надати оригінальність інтер'єру, але і створити відчуття простору, візуально розширити приміщення. При цьому матеріали, що застосовуються при виготовленні і монтажі, відрізняються практичністю, багатофункціональністю, привабливістю зовнішнього вигляду.

На сучасному будівельному ринку представлені різні варіації відображають поверхонь. Кожен має можливість вибрати оптимальний варіант, який підходить за ціновим і стилістичному критерієм.

Плюси і мінуси

Плюси і мінуси

Дзеркальна стеля у ванній кімнаті - це ефективний варіант поєднувати естетичність і функціональність для приміщень будь-якої площі. Випускаються такі матеріали різних конструкцій, форм і дизайнерських напрямків.

До описуваних поверхонь пред'являють особливі вимоги. Для довговічності і надійності будь-які види полотен повинні бути наділені високими водовідштовхувальними властивостями. Всі поверхні, що відбивають стійки до вологи, мають довгий експлуатаційний термін. Серед заслужених переваг конструкції можна відзначити:

  • ефект візуального розширення простору;
  • екологічну безпеку;
  • неординарність інтер'єрних рішень;
  • наявність декількох варіантів установки;
  • додаткове освітлення приміщення.

Затребуваність такого способу оформлення інтер'єру обумовлена ​​відсутністю необхідності попередньо обробляти поверхні. За окремими видами конструкцій можливо легко і естетично приховати всі нерівності і шорсткості покриття, інженерні комунікації. При цьому установка зажадає від власника значних грошових витрат.

Серед негативних сторін виділяють вимогливість до експлуатації. Для запобігання утворенню розлучень і плям необхідно ретельно протирати покриття спеціальними неабразівним засобами, м'якими ганчірками.

Варто зазначити: для догляду категорично забороняється використовувати жорсткі щітки, побутову хімію на абразивної основі. Це призводить до псування матеріалу, утворення тріщин, подряпин.

Види і особливості конструкцій

Дзеркальні стелі відрізняються принципом монтажу та особливостями застосовуваних матеріалів. При цьому моделі мають різний ціновий і дизайнерський діапазон. Наявність широкого асортименту будівельних матеріалів дозволить втілити найскладніші і оригінальні стилістичні фантазії.

Дзеркальні покриття діляться на наступні типи:

рейкові конструкції

Підвісна стеля у ванній кімнаті на рейковому каркасі відноситься до найбільш поширеній методу обробки. Вважається одним із затребуваних для оформлення сирих приміщень санвузлів. Системи складаються з алюмінієвих рейок певного розміру, прикріплених до балок на підставі. Всі деталі конструкції мають високі водовідштовхувальні показники, несхильний згубній дії вологи.

Рейковий дзеркальна стеля для ванної, фото якого представлено нижче, має масу вагомих переваг:

Ось так виглядає рейковий дзеркальна стеля для ванної

  • стійкість до атмосферної корозії;
  • безпеку;
  • хороші відображають властивості;
  • легкість при монтажі;
  • здатність приховувати під собою системи вентиляції, кондиціонування, інженерні труби.

Варто зазначити: завдяки особливостям конструкції такі системи не вимагають якісного ремонту. Якщо одна з частин пошкоджена або деформована, її можна легко демонтувати і прикріпити нову рейку.

Що відображають елементи виготовляються в золотом або сріблястому кольорі. Якщо виникло питання, як встановити рейкова стеля у ванній кімнаті з приглушеним дзеркальним ефектом, доцільно комбінувати описувані панелі з виробами, покритими анодіруются шаром. При цьому полотно не втратить здатність світловідбивання, але виключає можливість копіювання інтер'єрної обстановки.

Натяжні конструкції

Натяжні конструкції

Установка натяжних ПВХ-полотен з глянцевою поверхнею допоможе значно розширити простір. Покриття виготовляються індивідуально для конкретного приміщення, підходять для кімнат будь-якої площі. Завдяки різноманітності колірних виконань можливо добитися відображає ефекту різного ступеня. Чим темніше відтінок поверхні - тим яскравіше результат.

Варто зазначити: для отримання необхідного ефекту світло від всіх ілюмінаційних приладів повинен бути спрямований вгору. При організації вбудованих світлових стрічок, галогенних ламп або інших приладів вся розмітка повинна проводитися до моменту натягування полотен.

Затребуваність натяжних стель пояснюється:

  • безпекою і екологічністю конструкції;
  • міцністю;
  • легкістю полотен;
  • несхильність до температурних перепадів, впливу вологи;
  • стійкістю до утворення грибка, цвілі.

Варто зазначити: монтаж систем надійно захищає приміщення від можливих ризиків затоплення зверху. Пластичне полотно здатне утримувати понад сто літрів води. При цьому не вимагає особливих зусиль для видалення рідин. Фахівці усувають проблему, роблячи невеликі отвори за допомогою медичної голки, через які вода поступово виливається. Після усунення ПВХ-плівка повертається в задане положення, не втрачає експлуатаційних властивостей.

Покупців також привертає доступна ціна, можливість замовлення багаторівневих конструкцій, нанесення на поверхні різних зображень, малюнків, фотографій 3D-картин. Це дозволяє створити естетичну і індивідуальну інтер'єрну композицію.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама