Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Перегородка для ванної - фото в інтер'єрі

  1. Призначення перегородки у ванній кімнаті Для чого потрібен цей елемент інтер'єру конкретній людині....

Призначення перегородки у ванній кімнаті

Для чого потрібен цей елемент інтер'єру конкретній людині. скаже тільки він виходячи зі своїх задумів. Головні цілі. які здійснюють скляні перегородки, це:

  1. Декор. Скло - це класика жанру. У ванній скляні елементи відмінно доповнюють основний інтер'єр і виконують функцію, що декорує. Скло може бути з різним кольоровим напиленням або розписом, матовим або прозорим. Перегородка зі скла розширить простір і зробить ванну невагомою.
  2. Зонування простору. За допомогою перегородки у ванній можна визначити різні функціональні зони, відокремити зону релаксу від побутової і зробити приміщення максимально зручним і корисним.
  3. Захист від зайвої вологи. Ми всі любимо похлюпатися у ванній, причому, щоб не боятися, що зайва краплина впаде на підлогу або стіни, а потім чистими і накупатися витирати підлоги. Все задоволення від прийняття ванни пропаде. Для захисту підлоги від води перегородка зі скла буде як не можна до речі. Особливо необхідна ширма для душової кабінки, інакше сусіди знизу відразу дізнаються, що ви приймаєте душ.
  4. Маскування. Цю функцію швидше за все виконають перегородки з іншого непрозорого матеріалу, щоб приховати сантехнічні труби, бойлер, відгородити унітаз від решти приміщення. Фантазія тут безмежна і залежить тільки від ваших уподобань.

Фантазія тут безмежна і залежить тільки від ваших уподобань

Технологія установки скляних перегородок своїми руками

Перегородки зі скла виробляють з окремих ламелей, з'єднаних спеціальною фурнітурою. Матеріали стійкі до агресивного впливу водного середовища, до перепадів температури. Фурнітура та ламелі розкриті спеціальним засобом для більш тривалого збереження первозданного зовнішнього вигляду.

При виробництві використовують гартоване скло товщиною до 1 см, яке розбити вкрай складно, а якщо таке трапилося, то осколки виходять не гострі і поранитися ними неможливо. Скло можна за бажанням клієнта декорувати нанесенням повнокольорового постера, гравіюванням скла, нанесенням малюнки за допомогою пескоструя, нанести фьюзинг.

Щоб на склі не збирався конденсат, на них наносять водовідштовхувальне покриття. Для забезпечення герметичності конструкції стики між перегородкою і стінами оформляють прозорими акриловими ущільнювачами.

Скляні перегородки - найкращий варіант для ванної кімнати. Вони мають ряд переваг:

  1. Можливість проявити всю фантазію в дизайнерському оформленні кімнати.
  2. Монтаж здійснюється швидко і просто «без шуму і пилу».
  3. Додають простору ванної кімнати невагомість і легкість, збільшують візуально площа приміщення.
  4. Скляні ширми відмінно підійдуть для людей, які страждають на клаустрофобію, тобто бояться замкнутого простору

Якщо ваша ванна встановлена ​​таким чином, що стосується трьох стін кімнати, то така перегородка буде імітувати душову кабінку.

Встановлюючи ширму треба подумати про вентиляцію внутрішнього простору, тому до самої стелі встик ставити скляну ширму не варто. Повинен бути зазор хоча б 10-30 см. Шторки перегородки можуть мати одну або кілька дверцят, а також бути розсувними або гармошкою. Для більшої міцності виготовляють каркасні скла, які мають велику товщину, ніж безкаркасні.

Вибираючи перегородки для ванної кімнати, зупиніть свій вибір на скляних моделях, і вони будуть радувати вас довгі роки.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама