Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Заміна і установка ванни в Томську

  1. Основні правила і етапи монтажу
  2. Ціни на установку ванни та супутні роботи

Придбання нової ванни - це тільки половина справи. Наступний важливий етап - установка ванни і підключення.

Наші фахівці виконають демонтаж ванни-попередниці, установку і повну підготовку нового придбання до використання. При покупці сучасних комплексів з функцією гідромасажу або негабаритних купалень, ймовірно, буде потрібно нова розводка труб у ванній кімнаті.

Основні правила і етапи монтажу

  1. Монтаж ванни необхідно починати після закінчення основних ремонтних робіт у ванній кімнаті.
  2. Ретельно вирівнюється ємність із застосуванням спеціальних рівнів, строго паралельно підлозі, необхідний нахил для стоку води вже передбачений виробником.
  3. Ванна повинна міцно стояти на своєму місці, що забезпечить надійність всіх з'єднань.
  4. Наступним етапом буде монтаж обважування для ванної у вигляді зливу, сифона і переливу, а так само інших пристосувань, якщо вони є.
  5. Всі стики, шви, з'єднання обробити герметиком.
  6. Після установки ванни завершити оздоблювальні роботи і облаштувати декоративний екран.

заміна ванни

Заміна ванни - не така легка справа, як здається на перший погляд.

Монтажні роботи із заміни вимагають особливої ​​уважності і досить трудомісткі. Щоб уникнути можливих неприємностей в майбутньому, слід поставитися до цього процесу дуже відповідально, не допускаючи будь-яких порушень. Перш за все, слід визначитися, яку ванну переважно встановити на місце старої - чавунну, сталеву або акрилову. Кожна має переваги і недоліки.

Заміна ванни часто супроводжується перевіркою відповідних комунікацій. Якщо вони фізично зношені, можливо, буде потрібно заміна труб. Ванна - це не звичайний предмет сантехніки, для багатьох це спосіб релаксації і зняття напруги, будь-яка несправність може порушити цей процес.

Необхідний монтаж ванни?
Телефонуйте: +7 (3822) 34-22-85

Придбання нової ванни - це тільки половина справи

З огляду на, що це саме вологе приміщення в будинку, а нові прилади сантехніки напхані різноманітними пристроями, що працюють від мережі, при установці слід передбачити і виконати електропостачання і дотримати вимоги з електробезпеки.

Фахівці компанії готові організувати не тільки заміну предметів сантехніки, але і виконати монтаж ванної кімнати «під ключ». Установка шаф, умивальника, дзеркал, змішувачів, рушникосушки, підключення побутової техніки, заміна труб у ванній - це лише малий перелік робіт, що входять в нашу компетенцію.

Ціни на установку ванни та супутні роботи

Установка ванни Од. Вартість Установка сталевої ванни шт. від 1200 Установка акрилової ванни шт. від 1200 Установка чавунної ванни шт. від 1500 Заміна або установка сифона для ванни шт. від 500 Демонтаж ванни шт. від 600 Обвязка ванни шт. від 600 Герметизація ванни шт. від 800

Ознайомитися з цінами на інші сантехнічні роботи Ви можете у відповідному розділі « Ціни на послуги ».

Викликати майстра для установки ванни
Ви можете по тел .: +7 (3822) 34-22-85

Звертаючись в нашу компанію, будьте впевнені, що кінцевий результат буде на найвищому рівні!

Необхідний монтаж ванни?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама