Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Адвокат у кримінальних справах

Адвокат у кримінальних справах надасть професійну допомогу та консультацію в Мінську вже на стадії попереднього слідства до направлення справи до суду. Тому що на стадії попереднього слідства чоловік, проти якого порушено справу, спочатку тільки підозрюваний, звинувачення ще формується. До кінця попереднього слідства він уже стає обвинуваченим, тобто підозрюваним, якому пред'явлено звинувачення і докази його провини. Після цього кримінальна справа направляється для розгляду по суті до суду.

Пам'ятайте, тільки допомога кваліфікованих адвокатів допоможе Вам відстояти свої законні права та інтереси, довести Вашу невинність, або домогтися мінімального покарання за скоєний злочин.

Я надаю кваліфіковану юридичну допомогу. Моїм завданням при підготовці до кримінальної справи є, в першу чергу, визначення позиції обвинуваченого, і підготовка до дослідження доказів у більш вигідному для обвинуваченого світлі. Так, наприклад, докази можуть бути отримані органами слідства з порушенням законодавства, і захисник, бачачи ці порушення, може заявляти про неприпустимість таких доказів, а суд повинен буде не приймати їх до уваги в процесі діловодства. Не варто покладатися на себе, «авось» і долю. Краще все-таки звернутися за захистом до кваліфікованого адвоката в Мінську.

Пам'ятайте, що професійний адвокат у кримінальному процесі є захисником і:

  • наділений відповідно до кримінально-процесуальним кодексом Республіки Білорусь законним правом спілкуватися зі своїм підзахисним, який перебуває під вартою наодинці, без обмеження кількості і тривалості розмов, що дозволяє ще на досудовій стадії правильно оцінити ситуацію, що склалася і виробити грамотну позицію у справі;
  • участь захисника в кримінально процесі є гарантією того, що обвинувачений (підозрюваний) не піддаватися фізичному або психічному тиску з боку співробітників органів внутрішніх справ, погроз, обману. Посадова особа, яка здійснює кримінальний процес буде змушене дотримуватися прав підозрюваного (обвинуваченого) і дотримуватися кримінально-процесуальний закон при проведенні слідчих дій;
  • захисник надасть допомогу в складанні юридично грамотних правових документів (скарги, клопотання, запити тощо);

Більш детально Ви можете ознайомитися з найбільш цікавими справами, завершеними успішно з моєю участю, в розділі Моя судова практика .

Задайте запитання по кримінальних справах, написавши мені через зворотний зв ' зь або заповнивши форму нижче. Пам'ятайте: професійний підхід адвоката до справи може значно розвіяти сумнівні доводи, спростувати докази і через брак доказової бази справу буде припинено.

Інформація про адвоката

Інформація про адвоката

Бажанов Євген Валентинович

Ліцензія на заняття адвокатською діяльністю № 02240/965.

Місце роботи: юридична консультація №2 Фрунзенського району Мінська

м м.Мінськ, пр. Пушкіна, 62, каб. № 3

Контакти
Контакти   +375333050023   +375293069331   advokat-lawyer@tut +375333050023
+375293069331
[email protected]

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама