Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Завантажити гру Башточки безкоштовно

  1. (Казуальні міні-ігри: Стратегії та бізнес)
  2. геній оборони
  3. Завантажити гру Башточки безкоштовно:
  4. Завантажити гру, схожу на «Башточки»:
  5. Найпопулярніші ігри в жанрі «Стратегії та бізнес»:


Одягайте свої протерті джинси і ковбойський капелюх, і вирушайте в Техас на турнір з покеру.

Допоможіть священику Арно Моріані викрити вампірів і позбавити Трансільванію від графа Дракули.

Допоможіть головному героєві перемогти Дракона і отримати в нагороду прекрасну принцесу і півцарства на додачу.

Російська версія класичного квесту, в якому нам разом з Едною належить навести шереху в школі при монастирі.

(Казуальні міні-ігри: Стратегії та бізнес)

Як випливає з назви, гра Башточки є веселу стратегію з елементами аркади (або аркаду з елементами стратегії - кому як більше подобається). За сюжетом гри, щоб захистити городян від навали монстрів, вам потрібно побудувати уздовж ведуть до міста доріг захисні башточки. З їх допомогою необхідно знищувати монстрів до того, як вони увірвуться в місто.

геній оборони

Спочатку гри ви зможете зводити тільки універсальні башточки, але з часом у вас з'явиться можливість будувати спеціалізовані. Спеціалізовані башточки можуть атакувати або тільки наземних, або літаючих монстрів, але роблять вони це більш ефективно, ніж універсальні. Оскільки радіус стрільби у башточок досить малий, зводите їх на вигинах дороги, по якій йдуть монстри. Так ви отримаєте помітну перевагу!

Гра Башточки - це безліч цікавих рівнів, захоплюючі битви, а також безліч додаткових міні-ігор. Барвиста графіка і симпатична музичне оформлення гри напевно сподобається як дорослим, так і дітям.

Завантажити гру Башточки безкоштовно:

Лічильники: 40726/13066 | Теги:

Завантажити гру, схожу на «Башточки»:

Найпопулярніші ігри в жанрі «Стратегії та бізнес»:

Всього коментарів: 1

Порядок виведення коментарів:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама