Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Екран на батарею опалення: зробити самостійно або відразу купити?

  1. Чим приховати радіатор опалення?
  2. Екран на батарею: зробити самостійно або відразу купити?
  3. В підсумку

Багато хто з нас задаються питанням, що робити з батареєю, коли роблять ремонт. Замінити чи її на нову, пофарбувати стару або чим-небудь приховати від сторонніх очей? Адже не так вже просто привести в порядок обстановку приміщення, пофарбувавши радіатор, щоб він відповідав естетичному вигляду інтер'єру.

Чим приховати радіатор опалення?

Але прогрес не стоїть на місці і багато компаній пропонують різні варіанти вирішення проблем з некрасивими батареями, дане питання можливо дуже легко вирішити, виходом з даної ситуації є декоративний екран на батарею опалення. На перший погляд, досить-таки невигадлива і проста річ, але вирішує велику кількість складних питань. Такий екран несе в собі багатофункціональність.

Першочерговим є те, що багато хто чув, а багато хто зазнав на собі, що у радіаторів гострі кути, за які легко зачепитися або взагалі - вдаритися, додайте сюди ще високу температуру в сезон опалення. Особливо це стосується тих, у кого є діти. Закривши батарею конструкцією, про яку йде мова, ви допоможете запобігти ймовірність травматизму, ймовірність отримання опіків.

Далі варто відзначити той факт, що непоказну батарею опалення можливо перетворити в оригінальний предмет декору, або в багатофункціональний шафа або комору для знаючих господинь. Як всім відомо, в нашій країні дев'ять місяців холодна і волога погода. Тому при певній моделі екрану, його можна перетворити в додаткову сушилку для своєї і дитячого взуття, рукавиць, рукавичок.

до змісту ↑

Екран на батарею: зробити самостійно або відразу купити?

Вирішивши використовувати таку конструкцію, виникає питання, чи варто виготовити її самостійно або просто купити? Нічого складного в виробництві немає, так що якщо у вас є необхідні інструменти, ви вмієте з ними звертатися і у вас є вільний час, то можете спробувати зробити такі декоративні панелі для радіаторів своїми руками. Якщо ж у вас немає навичок, немає часу або обсяг роботи великий (розміри приміщення можуть зажадати на виробництво дуже багато сил), то краще відразу звернутися до фахівців і купити екрани.

В компанії Екра-Дизайн навіть найдосвідченіший покупець може вибрати собі до душі будь-який варіант цієї моделі, з будь-якого матеріалу і для будь-якого бюджету. На сьогоднішній тут представлений величезний асортимент даного товару:

  • з металу
  • натурального дерева
  • МДФ
  • скло
  • Перфоровані і з лазерною різкою.

Вантажного, класичного стилю, які не тільки приховають всі недоліки, але і будуть додатковим декором для будь-якого приміщення, будь то будинок, квартира, офісне приміщення, ресторан, кафе, школа або дитячий садок.

Найкращим варіантом за зовнішнім виглядом і ціною є металеві екрани на батарею опалення. Своєю простатою, благонадійністю вони задовольнять вимоги будь-якого замовника. Як відомо, метал має велику теплоємність. Тому при нагріванні панель з металу повністю поглинає тепло від радіатора, а потім так само рівномірно віддає тепло всьому приміщенню. І головне, ціна від 350 руб. підходить для будь-якого бюджету, як приватної особи, так і організацій.

підходить для будь-якого бюджету, як приватної особи, так і організацій

до змісту ↑

В підсумку

У підсумку, варіантів для покупки - безліч, на сайті ekra-diz.ru ви зможете вибрати саме той, який підійде для вашого інтер'єру, з урахуванням вашого вишуканого смаку.

Дерзайте будьте сміливими, не обмежуйте себе. Ви можете створити свій власний інтер'єр своїми руками за допомогою екранів на батарею опалення.

Чим приховати радіатор опалення?
Екран на батарею: зробити самостійно або відразу купити?
Замінити чи її на нову, пофарбувати стару або чим-небудь приховати від сторонніх очей?
Чим приховати радіатор опалення?
Вирішивши використовувати таку конструкцію, виникає питання, чи варто виготовити її самостійно або просто купити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама