Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Віза в Китай на о. Хайнань

Правила в'їзду громадян України на о. Хайнань, Китай
  • Підходять як скан-копії (PDF), так і якісні фотографії (JPEG).
  • Фотографія повинна бути чіткою, що не обрізаної, щоб було легко прочитати будь-яку цифру і літеру. На фото не повинні потрапити сторонні предмети (наприклад, ручка) або пальці!
  • Якщо китайська митниця не зможе розгледіти якихось даних, то у туриста на кордоні можуть виникнути проблеми!
  • Немає необхідності фотографувати весь розворот, потрібно лише сторінка з ключовими даними туриста. Але вся ця сторінка повинна потрапити в кадр.

Нижче наведені приклади:

НеправильноНеправильно!

На фотографії видно пальці, сфотографовано під незручним для читання кутом, обрізаний шматок знизу, всі букви розмиті

І знову неправильноІ знову неправильно!

Дане фото вже більш якісне, але обрізаний 1 ряд цифр внизу!

ПравильноПравильно!

Чітко видно все цифри і букви, немає зайвих елементів в кадрі, нижні 2 рядки не обрізані.

Фотографії (або скани) паспортів всіх учасників поїздки повинні бути завантажені в особистий кабінет заявки не пізніше 18:30 дня напередодні вильоту
(наприклад, якщо виліт завтра, то копію паспорта потрібно завантажити сьогодні до 18:30)

ВАЖЛИВО! Якщо ви бронюєте тур за 1 день до вильоту після 18:30:

У туриста не виникне проблем і його пустять, але в такому випадку доведеться сплатити візовий збір! Візовий збір на даний момент дорівнює 412 юаням (приблизно 62 долари).

Також митниця може не прийняти фото або скан поганої якості, що також спричинить за собою необхідність сплатити візовий збір.

В даному випадку оператор не несе відповідальність за необхідність оплачувати візовий збір.

Фотографії (або скани) паспортів всіх учасників поїздки повинні бути завантажені в особистий кабінет заявки не пізніше ніж за 2-е доби до вильоту.

Як працює безвізовий в'їзд?

Хайнань скасував візовий режим для українців з 01.05.2018 року. Громадяни ЄС, США, Російської Федерації, Білорусії мають точно такі ж умови в'їзду, як і українці.

  • За дві доби до вильоту туристів ви прикріплюєте в заявці сканкопію або фото першого розвороту закордонного паспорта (у форматі PDF або JPEG) кожного туриста. В ідеалі прикрепляйте даний документ під час бронювання!
  • Якщо ви бронюєте за добу до вильоту або не встигли вчасно прикріпити фото паспорта, то просимо попередити туриста, що може виникнути необхідність сплатити візовий в'їзд самостійно. Ми зі свого боку будемо докладати всіх зусиль, щоб встигнути зареєструвати туриста, але фінальне рішення приймає китайська митниця.

Примітка: При в'їзді на о.Хайнань щодо безвізового режиму, туристи не мають права відвідувати материк Китаю (необхідно відкривати візу заздалегідь). Якщо туристи мають намір відвідати безвізовий Гонконг під час своєї подорожі по Хайнаню, то необхідно повідомити туроператору заздалегідь, так як в даному випадку необхідно буде оформити дозвіл на подвійний в'їзд (це безкоштовно, але робиться заздалегідь, перед прибуттям)

Крім України, громадяни наступних країн також можуть в'їжджати на Хайнань за списком:
Росія, Великобританія, Франція, Німеччина, Норвегія, Україна, Італія, Австрія, Фінляндія, Нідерланди, Данія, Швейцарія, Швеція, Іспанія, Бельгія, Чехія, Естонія, Греція, Угорщина, Ісландія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Ірландія, Кіпр, Болгарія, Румунія, Сербія, Хорватія, Боснія і Герцеговина, Чорногорія, Македонія, Албанія, США, Канада, Бразилія, Мексика, Аргентина, Чилі, Австралія, Нова Зеландія, Південна Корея, Японія, Сінгапур, Малайзія, Таїланд, Казахстан, Філіппіни, Індонезія, Бруней, ОАЕ, Катар, Монако, Бе лоруссія.

Як працює безвізовий в'їзд?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама