Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дієтична добавка «Нервомікс»

Коли людина веде здоровий спосіб життя: займається спортом, правильно харчується, гуляє на свіжому повітрі, мало часу проводить сидячи за робочим столом, ймовірність виникнення проблем зі здоров'ям зведена до мінімуму Коли людина веде здоровий спосіб життя: займається спортом, правильно харчується, гуляє на свіжому повітрі, мало часу проводить сидячи за робочим столом, ймовірність виникнення проблем зі здоров'ям зведена до мінімуму. Однак хто з нас, сучасних працюючих жителів країни, може похвалитися тим, що він дотримується всі вищевикладені правила?

Повернення до нормального режиму сучасної людини виглядає наступним чином: з працею прокинувся вранці, розбудив себе за допомогою кави, помчав на роботу, до вечора просидів за комп'ютером, все це в поспіху, стресі, боячись не встигнути. Увечері після рясної вечері час до сну провів за комп'ютером, насилу заснув далеко після опівночі.

Таким чином накопичується постійний стрес, втому, дратівливість. Страждає як сама людина, так і його близькі та колеги. В цьому випадку простим снодійним не обійтися, тут необхідно відновлювати нервову систему комплексним препаратом.

Щоб заспокоїти нерви і відновити сон, застосовується препарат «НовоМікс», який є дієтичною добавкою. Вона випускається в наступних варіантах:

- «Нервомікс Сон»,
- «Нервомікс Контроль»,
- «Нервомікс Форте».

У «Аптеці низьких цін», аптеках соціального проекту «Благодія», аптеці ТМ «Копійка» проходить спільна акція мережі і постачальника дієтичної добавки «Нервомікс», компанії «Адамед». В період акції ціна на препарат «Нервомікс» знижена на 20% при покупці однієї упаковки і на 50% на кожну упаковку при покупці двох однакових. Акція діє в 130 аптеках мережі в період з 10 листопада 2014 по 10 січня 2015 року.

До складу добавки «Нервомікс» входять виключно натуральні компоненти, відомі з давніх часів заспокійливі рослини: меліса, глід, лаванда, також вітамін В6, магній.

Ще в далекому Х ст. відомий лікар і вчений Авіценна у своїх працях писав, що меліса «бадьорить і зміцнює серце, сприяє поліпшенню функціональності нервової системи». На сьогодні відомо, що меліса має седативний, протисудомну, гіпотензивну, спазмолітичну властивістю. Плоди глоду також застосовуються з давніх часів як засіб, що знижує збудливість нервової системи, поліпшує кровообіг у судинах міокарда, головного мозку, знижує рівень холестерину в крові.

Масло квітів лаванди відомо як знеболююче, антисептичну і заспокійливий засіб. Магній гальмує процеси збудження в центральній нервовій системі і знижує чутливість організму до негативних зовнішніх впливів. Вітамін В6 нормалізує обмін речовин, а також сприяє синтезу медіаторів нервової тканини.

Препарат «Нервомікс» - це дієтична добавка для людей, які намагаються все встигнути, відчувають постійні стреси, психо-емоційні навантаження на роботі і вдома. Завдяки цій добавці ваші нерви стають «міцніше», підвищується стійкість до стресів, нормалізується сон.

Під час акції в «Аптеці низьких цін» можна придбати дієтичну добавку «Нервомікс» за ціною нижче звичайної.

Однак хто з нас, сучасних працюючих жителів країни, може похвалитися тим, що він дотримується всі вищевикладені правила?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама