Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вітаміни для дорослих собак

  1. Вітаміни для дорослих собак - джерело бадьорості та гарного самопочуття!
  2. Універсальні і вузькоспеціальні вітамінні комплекси - в інтернет-магазині «Зоотовари.coм»
Знайдено 38 товарів
Показано з 1 по 16 товарів Canina Caniletten комплекс мінералів і вітамінів

За рахунок комбінації натрій-кальцій-магній фосфату, монокальцій карбонату і кальцію карбонату, співвідношення кальцій-фосфор становить 2: 1.

код товару: 120307,120314

порівняти

Додати в обране

ціна від 428.00 грн

ціна від 429.00 грн

ціна від 567.00 грн

VetExpert Hepatiale Forte 170 Для підтримки функцій печінки собак дрібних порід і кішок

Hepatiale Forte 170 мг призначений для собак дрібних порід і кішок, які потребують підтримці і відновленні функцій печінки.
Рекомендований при печінковій недостатності і функціональних розладах; жирових і сполучнотканинних зміни печінки; в процесі лікування хворих на печінкову енцефалопатію або підозрілих по даному захворюванню; при прийомі медикаментозних засобів з потенційно негативним впливом на клітини печінки; у випадках щодо тривалого голодування. Упаковка 40 капсул

Читати повністю

код товару: 58884

порівняти

Додати в обране

Canvit MULTI Вітамінна кормова добавка для собак

Кормова добавка для дорослих собак, для сук в період вагітності і лактації. Щоденне застосування забезпечує здорове життя собаці. Добавка містить загальнозміцнюючий збалансований комплекс 13 незамінних вітамінів, сприяє високому рівню імунітету, функції мозгаі серцево-судинної системи. Препарат необхідний для регенерації організму при фізичних навантаженнях і стресі. Упаковка 100 гр і 500 гр

Читати повністю

код товару: +57045,507191

порівняти

Додати в обране

ціна від 264.00 грн

VetExpert Hepatiale Forte Advanced Для підтримки функцій печінки собак і кішок

Hepatiale Forte 170 мг призначений для собак і кішок, які потребують підтримці і відновленні функцій печінки.
Рекомендований при печtночной недостатності і функціональних розладах; жирових і сполучнотканинних зміни печінки; в процесі лікування хворих на печінкову енцефалопатію або підозрілих по даному захворюванню; при прийомі медикаментозних засобів з потенційно негативним впливом на клітини печінки; у випадках щодо тривалого голодування. Упаковка 30 таб.

Читати повністю

код товару: 346169

порівняти

Додати в обране

ціна 505.00 грн


ціна від 308.00 грн

ціна від 662.00 грн

ціна від 300.00 грн

Nutri Vet Bladder Control Добавка для собак Контроль сечового міхура

Кормова добавка для кастрованих собак і собак похилого віку (на тлі зменшення кількості статевих гормонів) спостерігається схильність до нетримання сечі. Добавка містить комбінацію трав, изофлавоноидов і синергетичних компонентів допомагає впоратися з цією проблемою: препарат забезпечує контроль сечовипускання, скорочує можливість мимовільного сечовипускання у кастрованих і літніх собак, нормалізує тонус і зміцнює стінки сечового міхура, полегшує звільнення сечового міхура. Упаковка 90 таб.

Читати повністю

код товару: 40299

порівняти

Додати в обране

Всього 38 товарів
Показано з 1 по 16

Вітаміни для дорослих собак - джерело бадьорості та гарного самопочуття!

Думка, що вітамінні підгодівлі потрібні лише цуценятам в період зростання, псам похилого віку та у випадках хвороб різного роду, абсолютно помилково. У природних умовах проживання тварини отримують всі необхідні речовини з харчування. А приготована вдома каша з м'ясом, безумовно, сподобається вихованцеві, але навряд чи наситить його організм потрібною «набором» з таблиці Менделєєва. Те ж саме відноситься до недорогих сухим і вологим кормів - вони мають безсумнівною енергетичною цінністю, але ніяк не вітамінної. Тому ветеринари рекомендують купити вітаміни для дорослих собак - хороші універсальні комплекси широкого спектра дії. При правильному підборі і регулярному використанні, вони:

  • забезпечують організм повної добовою нормою полівітамінів і мінералів
  • сприяють зміцненню кісткового скелета, суглобів, кісток
  • запобігають виникненню авітамінозу і проблем з імунітетом
  • допомагають чотириногому улюбленцю залишатися бадьорим, активним і здоровим якомога довше

Вітамінні підгодівлі найчастіше випускаються у вигляді ласощів і таблеток з різними привабливими для тварин смаками і ароматами, тому згодувати їх вихованцеві не складе труднощів. Головне - дотримуватися показань до застосування і дотримуватися дозування.

Універсальні і вузькоспеціальні вітамінні комплекси - в інтернет-магазині «Зоотовари.coм»

Вирішили, що Вашому чотириногого друга необхідна «вітамінізація»? Не відкладайте пошук підходящої добавки «на потім» - купуйте її прямо зараз з доставкою в інтернет-магазині «Зоотовари.coм». У нас завжди можна буквально в кілька кліків замовити вітаміни для дорослих собак в Києві або оформити їх пересилання в інше місто України!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама