Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Переваги Li-ion акумуляторів Makita.

Будь-яка людина, що віддає перевагу акумуляторної батареї, хоче, щоб в руках у нього була потужна і по можливості легкий пристрій

Будь-яка людина, що віддає перевагу акумуляторної батареї, хоче, щоб в руках у нього була потужна і по можливості легкий пристрій. Фахівці відомої на весь світ японської компанії Makita , Враховуючи побажання споживачів, створили для власного електроінструменту акумулятори нового покоління. На зміну багатьом відомим нікель-кадмієвих (Ni-Cd) і нікель-металогідриди (Ni-MH) акумуляторів прийшли більш досконалі батареї - літій-іонні Li.

У чому переваги Li - ion батарей?

Їх декілька. По-перше, на відміну від акумуляторів попереднього покоління, кожен елемент Li -ion батареї забезпечує 3,6 В (замість 1,2 В), що втричі більше, ніж раніше. Як наслідок, зменшення ваги акумулятора на 40%. Люди, яким доводиться працювати з електроінструментом тривалий час, безумовно, це оцінять - тепер їм доведеться тримати в руках пристрій, який став легше майже в два рази. Також у акумуляторів змінилися габаритні розміри - вони стали менше, а значить, працювати з ним буде набагато зручніше. При цьому Li -ion батареї здатні повністю задовольнити зрослі потреби потужного сучасного електроінструменту - їх ємність дорівнює максимальної місткості Ni-MH акумуляторів і становить 3,0 Ah!

По-друге, завдяки використанню Li -ion технології в нових акумуляторах повністю відсутня «ефект пам'яті». А це означає, що заряджати акумулятор можна в будь-який час незалежно від ступеня його зарядки. Тепер за нею можна взагалі не стежити - відлучилися на обід, поставили акумулятор на зарядку.

Третя перевага - використання в лінійці Li -ion інструменту революційної технології Makstar Третя перевага - використання в лінійці Li -ion інструменту революційної технології Makstar. Кожна батарея комплектується спеціальним вбудованим чіпом, основне завдання якого - фіксація всіх даних: кількості розрядів і зарядок, ємності, інтенсивності використання акумулятора і деяких інших. Згодом ця інформація передається із зарядним пристроєм, виходячи з неї, він вибирає найбільш оптимальні умови зарядки - напруга, струм, ступінь охолодження. Все це дозволяє істотно знизити час зарядки батареї - тепер воно дорівнює 30-60 хвилинам (в залежності від типу батареї)! Крім того, технологія Makstar значно збільшує термін служби Li -ion акумулятора, який зараз становить 280% від терміну служби Ni-Cd батарей. Для порівняння, термін служби Ni-MH акумуляторів становить лише 130%.

По-четверте, Li -ion акумулятори Makita відрізняються мінімальної розрядкою під час тривалого зберігання. А це означає, що вам не доведеться піклуватися про їх підзарядки. Причому зберігати Li -ion акумулятори можна навіть при мінімальному рівні зарядки.

Крім усього перерахованого вище необхідно згадати, що нові батареї Makita мають більш міцний корпус, в якому здійснюється амортизація поштовхів і ударів, і Багатоконтактні кріплення (16 контактів), що забезпечує високу надійність електричного з'єднання і мінімальну ймовірність зниження потужності при вібраціях.

Сьогодні на російському ринку представлені два типи Li -ion акумулятора від Makita - напругою 18 В і 14,4 В ємністю 3,0 Ah .Вони можуть використовуватися для роботи з різними видами ручного електроінструменту - дрилями-шуруповертами, гвинтоверти, перфораторами, стрічковими, циркулярним , шабельними пилами і іншими сучасними пристроями Makita. Причому 14,4-вольт акумулятори підходять до будь-яких 14,4-вольта Li-ion інструментів Makita, а 18-вольт, відповідно, до будь-яких 18-вольта Li-ion інструментів Makita.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама