Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Житомир.info | Компанія TeploNew в Житомирі пропонує інноваційну систему опалення, яка економить Ваші гроші

Останнім часом в Україні все частіше обговорюється необхідність відмови від дорогого природного газу і пошук альтернативних енергетичних ресурсів. Разом з тим, інноваційні енергозберігаючі технології досі не впроваджені в масове використання, а звичне електрику - теж не можна назвати дешевим.

Компанія TeploNew в Житомирі пропонує абсолютно унікальний спосіб обігріву квартир, приватних будинків і офісів, який допомагає економити Ваші гроші. Саме таким «секретом» мають останні інноваційні розробки теплонакопителей - електричних акумуляторів тепла, які нагріваються тільки в нічний час, використовуючи найдешевшу електроенергію, а потім протягом 16 годин віддають тепло без будь-яких додаткових витрат енергії.

Як теплонакопичувачів обігріває приміщення?

Під час накопичення тепла протягом ночі корпус обладнання вже віддає теплову енергію. Після закінчення періоду накопичення заслінки обладнання відкриваються і в приміщення надходить тепле повітря шляхом природної або примусової конвекції, в залежності від типу теплонакопичувачів: статичного або динамічного. Весь цей час, а це більше 16 годин, в кімнаті підтримується заданий температурний режим, який можна легко відрегулювати під індивідуальні потреби.

В чому полягає «секрет» теплонакопичувачів і як йому вдається економити Ваші гроші?

Весь хитромудрий секрет електричного акумулятора тепла криється в магнезитових цеглинах високій теплоємності, які розміщені всередині блоку. Під час дії «нічного тарифу», спеціальний тен розігріває ці цеглини до 750 ° C. При цьому поверхня обладнання, завдяки грамотній термоізоляції, не нагрівається вище 60-70 ° C і тому абсолютно безпечна для оточуючих. Вранці, коли час дії «нічного тарифу» припиняється, теплонакопичувачів починає поступово віддавати своє тепло.

Розрахунок багатозонних тарифів:

Принцип використання дешевої електроенергії по «нічним тарифом» для обігріву - зовсім не новинка, його застосовують в сучасних програмованих електрокотли. Але робота таких котлів побудована на нагріванні води, яка остигає за пару годин, і котел доводиться включати кілька разів в будь-який час доби. Всі інші електрообігрівачі та конвектори працюють тільки під час включення в мережу і для обігріву приміщення вимагають постійного споживання енергії. Ось чому теплонакопичувачі, які пропонує компанія TeploNew, мають цілий ряд вагомих переваг перед іншими сучасними способами опалення приміщень.

Віддаючи перевагу такому інноваційному обладнанню, Ви вибираєте:

1) економію: теплонакопичувачі використовують електроенергію за нічним тарифом, тому в 3 і більше разів економніше газового обладнання та інших видів електроприладів для опалення квартир, будинків, офісів та інших приміщень;

2) здоров'я і безпека: теплонакопичувачі дозволяють створювати індивідуальний режим в кожній кімнаті, підтримують здоровий мікроклімат в будинку, не сушать повітря. Вони абсолютно безпечні, корпус ніколи не перегрівається і не створює загрози життю і здоров'ю людей. У разі аварійного відключення електроенергії продовжує тривалий час випромінювати теплову енергію, не створюючи дискомфорту.

3) простоту в експлуатації і монтажі. Установка теплонакопителей не вимагають розробки і узгодження спеціального проекту, прокладання труб, кабелів. Використання теплонакопичувачів виключає будь-які додаткові фінансові або фізичні витрати на установку, догляд і експлуатацію даного обладнання. Єдине, що рекомендується зробити - це замінити звичайний електролічильник на 3-тарифний, що дозволить значно економити грошові кошти в подальшому.

4) довговічність. Термін експлуатації теплонакопителей - більше 30 років.

5) комфорт. Теплонакопичувачі абсолютно безшумні, вони не накопичують пил, не займають багато місця в приміщенні і не створюють ніяких інших незручність. Разом з тим вони допомагають зробити Ваш будинок теплим, затишним і комфортним.

магазин TeploNew

м Житомир, вул. Щорса, 73

(0412) 44-52-33, (067) 23-22-685

http://teplonew.com.ua/

Житомир.info

Як теплонакопичувачів обігріває приміщення?
В чому полягає «секрет» теплонакопичувачів і як йому вдається економити Ваші гроші?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама