Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Картини приносять удачу і щастя: поради від фахівців по Фен шуй

  1. Птахи як один із символів Фен шуй
  2. Зображення, які залучають багатство
  3. В гонитві за щастям
  4. Картини на удачу

Ви замислювалися над тим, щоб навчитися керувати своїм багатством, щастям, удачею? Це цілком можливо. Досить володіти маленьким секретом. Рано чи пізно кожна людина відчуває, що власні сили не безмежні. Часу катастрофічно не вистачає на все відразу. Може тому ми відчуваємо необхідність постійної підтримки ззовні, щоб контролювати свої щастя, удачу, благополуччя? Підтримку може надати Фен шуй - дивовижний, унікальний контролер позитивної енергетики. Завдяки теоріям Фен шуй, кожна людина може оточити себе предметами, які підійдуть саме йому, будуть працювати на залучення благополуччя, "генерувати" удачу.

Завдяки теоріям Фен шуй, кожна людина може оточити себе предметами, які підійдуть саме йому, будуть працювати на залучення благополуччя, генерувати удачу

Будь-яка річ, що оточує нас, має потужну енергетичну формулу.

Дуже важливо навчитися підбирати правильні речі, які зможуть акумулювати удачу, сприятимуть залученню грошей, багатства, щастя, гармонії. Такими предметами можуть бути картини, які дають багатство, успіх і щастя їх власникам. Щоб не помилитися з вибором, потрібно навчитися читати символи. У цьому допоможуть поради від спеціалістів по Фен шуй.

Птахи як один із символів Фен шуй

Фен шуй багато працює з символікою. Одним із символів удачі, розвитку персональних можливостей вважаються птиці. Можна мати в будинку статуетки, фотографії чи картини із зображенням птахів. Тільки зображені птахи не повинні бути в клітці. Можна завести живих птахів. Тільки забудьте про клітинах для птахів! Тільки вільна, щаслива птах може стати символом, який приносить щастя й удачу.

Якщо шукаєте спосіб поліпшити справи на роботі - досить розмістити на стіні офісу картину із зображенням великої зграї птахів. Вона приверне нових клієнтів, партнерів, сприятиме бережного ставлення до фінансів, стримає від марнотратства.

Зображення різних видів птахів має різний вплив, про це теж треба пам'ятати:

  • хижі птахи приваблюють багатство, удачу;
  • півень - успіхи в кар'єрі;
  • дрібні пташки - вісники хороших новин;
  • голуби обіцяють любов, згоду для сімейної пари, а для самотніх - наближають час щасливої ​​зустрічі зі своєю долею;
  • сови - уособлюють турботу і заступництво, поява в житті наставника.

Звертайте увагу на колірну гамму зображення птахів на картині - жовта послужить підтримкою на роботі, синій птах вважається символом, що приносить щастя.

Зображена на картині летить зграя птахів обіцяє заслужене просування в кар'єрі, що відкриваються широкі можливості, картина із зображенням павича сприятиме удачі, успіху у всіх сферах діяльності.

Зображення, які залучають багатство

Зображення, які залучають багатство

Для залучення у ваше життя грошей і багатства можна вибирати картини із зображенням різних символів, традиційно позначають родючість, багатство, достаток. Це можуть бути натюрморти з фруктами або пишні фруктові сади, багаті урожаєм, фонтани, джерела, джерела, кристально чисті водойми, дерево з багатою кроною, зелені луки або стиглі злаки.

Чи принесе успіх у справах, приверне багатство зображення млина. Млин у всіх культурах служить символом багатства , Добробуту, змін на краще.

Не менш дієві для залучення багатства зображення акваріума з рибками або "грошової риби". ви помітили такі картини у ваших друзів, часто бачите їх в офісах партнерів?

Просто всі ці люди вже знають про чудесне властивості золотої грошової рибки, здатної виконувати бажання. Проведіть експеримент: спробуйте повісити картину із зображенням риби над сейфом, де зберігаються гроші. Незабаром гроші почнуть примножуватися.

В гонитві за щастям

Рада для тих, кому для щастя не вистачає любові і радості - негайно потрібно повісити у вітальні картину з метеликами, адже це символ радості і любові. Нехай на картині буде два метелики або більше, але парна кількість. Пари безтурботних яскравих метеликів - гарантія гармонії в родині.

Якщо з якоїсь причини вам здається, що картина з метеликами виглядає занадто легковажною, що не буде гармонійно виглядати в приміщенні, подумайте про зображення кажанів - одного з найпотужніших символів щастя і довголіття.

Картини на удачу

Символів удачі Фен шуй називає досить багато Символів удачі Фен шуй називає досить багато. Тому не важко підібрати підходяще для інтер'єру будь-якого стилю одне з художніх зображень удачі. Хризантема, наприклад, не просто красиву квітку, на сході зображення хризантеми вважають символом удачі. Дуже нарядно виглядають картини з букетом хризантем. Така картина додасть інтер'єру романтичний відтінок, привнесе відчуття ніжності. Для залучення удачі таку картину краще повісити в кабінеті або вітальні.

Удачу привертає відомий символ Фен шуй Даоське колесо фортуни. Воно також захистить власника від негараздів, негараздів, буде захищати від неприємностей в подорожі. Такий символ більше підійде до інтер'єру з елементами східного стилю в оформленні.

Дерева з плодами, як був сказано вище, символізують багатство. Інше значення має зображення дерева в цвіту - це символ удачі, щасливого кохання. Зображення квітучої сливи має найсильнішу енергетику для залучення удачі.

Залучає в будинок удачу зображення водоспадів Залучає в будинок удачу зображення водоспадів. Не перестарайтеся, захоплюючись пошуками картини із зображенням Ніагарського водоспаду - такий сильний потік може "змити" достаток з дому. Щоб цього не сталося, картину слід повісити так, щоб вода як би текла геть від вхідних дверей, а не витікала в двері разом з грошима.

Картина із зображенням парусника з повними вітрилами на тлі спокійного моря - гідна прикраса для дому та для офісу, не проста інтер'єрне прикраса, а приносить удачу.

У практиці Фен шуй використовуються зображення ієрогліфів, що позначають багатство, любов, щастя, удачу, вірність. Використовуйте такі зображення для залучення грошей, щастя і інших благ в своє життя тільки в тому випадку, якщо точно знаєте, що позначає той чи інший ієрогліф. Або ж зверніться до фахівця. Не повинно бути дисонансу між зображенням на картині і тим, якого енергетичного впливу ви від неї очікуєте.

Ловіть свою удачу, будьте багаті, щасливі і благополучні.

Може тому ми відчуваємо необхідність постійної підтримки ззовні, щоб контролювати свої щастя, удачу, благополуччя?
Ви помітили такі картини у ваших друзів, часто бачите їх в офісах партнерів?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама