Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

герметизація швів

  1. Послуги по герметизації і ремонту міжпанельних швів і стиків Герметизація швів - фасадні роботи щодо...
  2. Види герметизації міжпанельних швів
  3. Як зробити замовлення
  4. гарантії якості

Послуги по герметизації і ремонту міжпанельних швів і стиків

Герметизація швів - фасадні роботи щодо забезпечення герметичності міжпанельних стиків зовнішніх стін панельних будинків.

Герметизація міжпанельних швів проводиться методом промислового альпінізму, який передбачає виконання робіт з допомогою професійного спорядження та спеціального обладнання на висоті. Висококваліфіковані альпіністи нашої компанії виконують роботи пов'язані з первинної або вторинної герметизацією швів (як без розтину, так і з частковим або повним розкриттям шва).

Вартість робіт:

Герметизація міжпанельних швів Од. вим. Вартість, руб Первинна герметизація шва м. П. Від 90 Вторинна (без розтину шва) м. П. Від 80 Вторинна (з розкриттям шва) м. П. Від 120 Трикомпонентний теплий шов м. П. Від 160 Герметизація склопакетів шт. від 400

Види герметизації міжпанельних швів

  • Первинна герметизація швів проводиться в основному в новобудовах, де шви ще не зашпаровувалися герметиками. В даному випадку стики і шви спочатку ретельно заповнюються утеплювачем і після цього зовні будівлі обробляються гідроізолюючої мастикою.
  • Вторинна герметизація міжпанельних швів (без розтину шва) зазвичай проводиться в будинках, в яких раніше вже проводилась закладення швів, і тому випадку якщо герметик знаходиться в стику має задовільний стан. В даному випадку вторинна обробка буде припускати тільки нанесення нового шару з гідроізолюючої мастики.
  • Вторинна герметизація стиків з розкриттям здійснюється в разі якщо старий герметик має значні руйнування. В даному випадку спочатку видаляються старі герметик і утеплювач, потім проводитиметься очищення поверхні, після цього шов заповнюється вілатермом (утеплювачем) і замазується зверху герметиком (рекомендується при частих протечках, протягах з щілин, руйнуванні старого покриття швів).
  • Герметизація віконних швів і балконів.

Технології герметизації швів

У будь-якому панельному будинку необхідно проводити герметизацію швів, для якої існують особливі технології.

  • «Теплий шов». Дана технологія передбачає часткову або повну очистку простору між панелями. Після очитки укладається утеплювач вілатерм, стики плит обробляються мастикою. Технологія дозволяє поліпшити умови експлуатації будинку навіть при поганих погодних умовах.
    Детальніше про ремонт і закладенні міжпанельних швів за допомогою технології "Теплий шов" читайте в статті .
  • Замазка плиткових стиків. Обов'язковою умовою є видалення старого герметизуючого складу. Технологія застосовується при доброму стані шару мастики і утеплювального матеріалу.
  • Гідроізоляція плиткових стиків. При здійсненні процедури необхідно очистити поверхню від старого шару мастики. Новий шар мастики наноситься на очищену стик. Мінусом цієї герметизації є відсутність утеплювача, що може стати причиною виникнення протягів.
  • «Щільний шов». Технологія є більш удосконаленим варіантом герметизації «Теплий шов». Основна відмінність полягає в тому, що при такій процедурі проводиться капітальне запенивание. Запінення проводиться на найбільш «проблемних» ділянках - місце протікання, хрестовин. При такій герметизації зміцнюється все порожній простір.

В результаті проведеної герметизації і закладення шва значно збільшується тепло-, шумо- і гідроізоляція. Сучасні матеріали, які застосовують при герметизації і ремонту міжпанельних швів стиків, мають високу якість, надійність, довговічність. Крім цього їм абсолютно не страшні перепади температур і зміна вологості повітря.

Як зробити замовлення

Для того щоб зв'язатися з нашими спеціаліcтамі Ви можете:

Після цього до Вас приїде наш фахівець для докладної консультації та оцінки обсягу робіт по ремонту і закладенні швів. Після цього

гарантії якості

Роботи по закладенню міжпанельних швів проводяться нашими досвідченими альпіністами професійно, оперативно та практично безшумно, так як проводиться з зовнішнього боку будівлі. Всі роботи по герметизації швів проводяться на будь-якій висоті з застосуванням виключно високоякісних матеріалів та спеціалізованого обладнання.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама