Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція бетонних швів в колодязі

Як і для будь-якої іншої заглибленою конструкції, слід дотримуватися гідроізоляції для швів колодязя, оскільки найбільш уразливими ділянками їх конструкції є шви, порушення герметизації яких може привести до таких неприємних наслідків, як намивання грунту та потрапляння в води грунтових вод, що містять талі води, нафтопродукти, добрива і ін. Таким чином, гідроізоляція бетонних кілець колодязів прямо впливає на чистоту колодязної води, від якої залежить самопочуття людини, а наслідки нехтування загальноприйнятими нор ами безпеки для питної води можуть бути згубно незворотні для здоров'я.

Гідроізоляція шва в бетонному колодязі може бути як зовнішньої, так і внутрішньої Гідроізоляція шва в бетонному колодязі може бути як зовнішньої, так і внутрішньої. Перша виконується на стадії його споруди, друга ж необхідна в разі значних пошкоджень зовнішньої герметизації, в результаті яких вона втрачає здатність виконувати свої функції. В цьому випадку гідроізоляція швів в колодязі виконується матеріалами проникаючої дії, які повинні володіти екологічністю, оскільки мають прямий контакт з водою.

На сьогоднішній день матеріалом, що володіє необхідними характеристиками, за допомогою якого виконується якісна гідроізоляція бетонних швів колодязя, є поліуретановий герметик SikaSwell . Він простий у використанні, має міцність адгезії до різних підставах, оптимізований коефіцієнт розширення, економічність і легкість формування.

Наша компанія вже 14 років виконує гідроізоляцію об'єктів і конструкцій, є офіційним дилером компанії Пенетрон і Sika .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама