Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Гідроізоляція стрічкового фундаменту

  1. Для чого необхідна гідроізоляція стрічкового фундаменту і чи потрібна вона Чи збираєтеся звести виробниче...
  2. Види гідроізоляції стрічкового фундаменту в залежності від технології проведення
  3. Де замовити гідроізоляцію

Для чого необхідна гідроізоляція стрічкового фундаменту і чи потрібна вона

Чи збираєтеся звести виробниче або комерційна будівля? Тоді насамперед вам слід подбати про пристрій надійного фундаментного підстави. Цей етап незалежно від вибору тієї чи іншої технології монтажу базису майбутнього об'єкта безпосередньо пов'язаний з установкою шару гідроізолюючого матеріалу, який покликаний захистити фундаментну основу від шкідливого впливу вологи - дощу, снігу, талих і грунтових вод.

Гідроізоляція стрічкового фундаменту в землі проводиться навіть в тому випадку, якщо об'єкт споруджується без підвалу: бетонну основу контактує з «подразником» - грунтом, вплив якої сприяє появі і розростання тріщин, і безпосередньо впливає на характеристики міцності майбутнього об'єкта, змінюючи їх в сторону погіршення.

Типи гідроізоляції стрічкового фундаменту в залежності від матеріалів

Типи гідроізоляції стрічкового фундаменту в залежності від матеріалів

Гідроізоляція під стрічковий фундамент може здійснюватися із застосуванням різних гідроізолюючих матеріалів. Той чи інший варіант підбирається індивідуально в залежності від особливостей експлуатації споруди, кліматичних факторів і цінової політики:

  1. Обмазувальні матеріали - фундамент обробляють полімерними або бітумними складами, які перешкоджають проникненню вологи всередину фундаментної основи.
  2. Рулонні - серед цього типу можна виділити руберойд, поліетиленову плівку і геотекстиль; застосовуються для різних видів стрічкового фундаменту - з несучими опорами, під бетонну плиту, а також для обробки цоколя.
  3. Напилювані розчини - наносяться на основу за допомогою пульверизаторів, що значно полегшує процес гідроізоляції.
  4. Просочувальні розчини - на відміну від попередніх, вони не наносяться як покриття, а проникають всередину бетонної конструкції, заповнюючи усі пори і захищаючи від проникнення вологи.

Види гідроізоляції стрічкового фундаменту в залежності від технології проведення

Виділяють всього 2 типу, їх вибір залежить від завдань, які ставляться перед будівельниками. Наприклад, для захисту від вологи з-під землі доцільно застосовувати горизонтальну гідроізоляцію. Якщо необхідно ізолювати цоколь або вертикальні частини фундаменту - застосовується вертикальний тип.

  1. Горизонтальна гідроізоляція стрічкового фундаменту використовується в разі, якщо пристрій фундаментного базису має на увазі монтаж бетонної «стрічки», що прокладається безпосередньо в товщі землі. Дана міра дає можливість створити надійну перепону, нездоланний бар'єр для вологи, і захистити основу майбутньої будови від руйнувань.
  2. Вертикальна гідроізоляція стрічкового фундаменту служить тим же цілям, але, на відміну від попереднього типу конструкції, шар гідроізолюючого матеріалу тут вкладається вертикальним чином. Цей спосіб також буде доречний при наявності підвального приміщення.

Гідроізоляція збірного стрічкового фундаменту, а також інших типів підстав, проводиться до початку пристрою бетонної вимощення , Відразу ж після застигання бетонної тесту в опалубці і безпосередньо перед укладанням наступного шару будівельного матеріалу.

Де замовити гідроізоляцію

Хочете дізнатися докладніше про монтаж гидроизолирующего матеріалу, і стати більш поінформованим в питанні, що представляє собою гідроізоляція свайно-стрічкового фундаменту і інших типів фундаментних підстав? Отримати всю необхідну інформацію вам допоможе фахівець будівельної компанії «Евріал» за тел. +7 (495) 374-59-10. Наш кваліфікований, досвідчений співробітник із задоволенням проконсультує вас з питань гідроізоляції, зорієнтує в термінах здійснення робіт і в вартості проведення подібної процедури на вашій ділянці будівництва. Чекаємо ваших дзвінків, і будемо раді, якщо ви станете нашим клієнтом!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама