Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

гідроізоляційні роботи

При виконанні гідроізоляційних робіт в більшості випадків будівельникам треба швидше здати об'єкт, підписати акт, отримати гроші При виконанні гідроізоляційних робіт в більшості випадків будівельникам треба швидше здати об'єкт, підписати акт, отримати гроші. Що буде з об'єктом через рік, два, три - їх не цікавить. Вони практично не несуть відповідальність за те, що в підвалі об'єкта через кілька років буде басейн.

У цій ситуації і проектувальники, і будівельники зацікавлені в тому, щоб виконання і технологія гідроізоляційних робіт було максимально дешевим. Рівень якості матеріалів, як правило, не є визначальним.

Разом з цим відомо, що хороша гідроізоляція (яка не протікає десятиліттями) збільшує термін служби об'єкта на 30%, у вартості гідроізоляційних робіт становить менше 1% від вартості об'єкта.

Відомо також, що вартість покрівельних і гідроізоляційних робіт, якісно виконаних при будівництві, в 5-6 разів менша за вартість необхідних через кілька років ремонтних робіт по влаштуванню гідроізоляції зсередини. Таким чином, проектувальники, орієнтуються на дешеву гідроізоляцію, свідомо плануючи значне підвищення експлуатаційних витрат.

Так що ж треба робити, щоб було і надійно і досить прийнятно за ціною? Перше правило. В процесі виконання гідроізоляційних робіт, за технологією, ізоляцію треба наносити зовні фундаменту. Зрозуміло чому: в цьому випадку фундамент не буде насичений водою і простоїть значно довше. Гідроізоляція буде перебувати під позитивним тиском води, і її надійність збільшиться. Друге правило. Ту ж гідроізоляцію слід нанести на підлогу, а поверх її слід зробити стяжку.

Не слід забувати, що в кутах, обов'язково, повинна бути спеціальна стрічка, яка кладеться на свіжий шар гідроізоляції і потім замазується нею ж зверху. На закінчення: 1. Гідроізоляція - це дуже серйозно, тому що застосування неякісної гідроізоляції (без тривалих гарантій на матеріали) або недостатньо якісне її виконання зажадає надалі значних витрат на ремонт, що перевищує в 5-6 разів початкові витрати.

Відразу робіть гідроізоляційні роботи надійно! 2. Перевагу слід віддавати якісним гідроізоляційним сумішей , Які можуть використовуватися на вологій поверхні і здатні легко і надійно покривати будь-які сполучають поверхні. 3. В умовах обводнених грунтів слід забути про звичайний бітум, який створює ілюзію якоїсь гідроізоляції, з великими матеріальними витратами через кілька років. На сьогоднішній день існують різні подібні системи, такі як: обклеювальна, мембранні, обмазувальні, ін'єкційні, наливні і т.д.

У кожному конкретному випадку необхідно мати технічне завдання, тоді матеріали будуть підібрані правильно і гідроізоляція буде служити довгі роки, не вимагаючи додаткових матеріальних вкладень.

Наша організація здійснює будь-які види таких робіт і є в цьому сфері високим професіоналом. На замовлення клієнтів ми виробляємо цілий комплекс робіт по внутрішній і зовнішній герметизації і гідроізоляції фундаментів, підвалів, басейнів, очисних споруд, колекторів, резервуарів питної води та паливно-мастильних сумішей. При виконанні робіт по гідроізоляції ми використовуємо сучасні високоякісні ізоляційні матеріали. При необхідності проведення гідроізоляції наша компанія в змозі проводити роботи навіть при просочуванні води.

Деякі герметики, які ми застосовуємо в роботі, дозволяють проводити якісну гідроізоляцію при постійному підпору води, надійно захищаючи від подальшого проникнення вологи.

Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Наші фахівці готові провести оцінку проекту і розробити спеціально для вас комерційну пропозицію.

Наші фахівці готові провести оцінку проекту і розробити спеціально для вас комерційну пропозицію

Так що ж треба робити, щоб було і надійно і досить прийнятно за ціною?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама