Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Нові технології гідроізоляції покрівлі в 2016 році

  1. Вибір матеріалу для гідроізоляції даху
  2. Гідроізоляція покрівлі в Харкові

Основне завдання даху будівлі - це захист приміщення від атмосферних впливів. Якісна гідроізоляції покрівлі і повна герметичність будуть отримані в разі дотримання технології монтажу покрівельного матеріалу.

Вибір матеріалу для гідроізоляції даху

Для ремонту гідроізоляції даху необхідно використовувати матеріал, який відповідає типу даху, їх виділяють кілька:

  • полімерні мембрани (ПВХ, шиповидні і ін.);
  • гідрофільні гуми;
  • розпорошуються гідроізоляції;
  • хімічні просочення;
  • обмазувальні гідроізоляції (бітум, силікон, акрил);
  • гідроізоляційні плівки.

Полімерні мембрани - для гідроізоляції даху в основному використовують ПВХ мембрани, які застосовуються повсюдно (на сьогодні багато будинків і будівлі покриті ПВХ мембраною). Не рекомендується використовувати на металевих покрівлях.

Гідрофільні гуми - монтуються в якості оздоблювального матеріалу, який ізолює стики і отвори димоходу.

Розпорошуються гідроізоляції - обробляються рідкої гумою за допомогою спеціального обладнання для установки покрівлі. Моментально твердне, утворюючи суцільний тонкий шар гуми по всій поверхні.

Хімічні просочення - захищають дерев'яну частину будівлі від промокання, використовуються при гідроізоляції обрешітки.

Обмазувальні гідроізоляції - застосовуються при монтажі плоских дахів з м'яким покрівельним матеріалом, тому що акрилові або силікатні матеріали зі скатної покрівлі стекут.

Гідроізоляційні плівки - відмінний варіант захисту даху, коштує недорого і добре монтується. Має один недолік - при механічному пошкодження не вберігає приміщення від вологи.

Гідроізоляція покрівлі в Харкові

Ремонт покрівлі в Харкові складається з підготовчого етапу і технології гідроізоляції покрівлі. Підготовчий етап включає в себе вибір типу даху, ізоляційного матеріалу і порядку виконання робіт. технологія покрівельних робіт в Харкові складається з декількох етапів:

  • установки обрешітки;
  • утеплення покрівлі;
  • монтажу пароізоляції;
  • внутрішньої гідроізоляції;
  • установки покрівельного матеріалу;
  • зовнішньої гідроізоляції.

Існують декоративні варіанти зовнішньої гідроізоляції даху і роботи по обробці фасаду . Ринок будівельних матеріалів пропонує ще рішення гідроізоляції даху:

  1. Живі даху.
  2. Акрилові та бітумні заливки.

Рідкі покрівельні покриття відмінно підходять, коли коштів на виконання капітального ремонту недостатньо. Ці заливки по консистенції схожі на фарбу, наносяться вони на старий шар покрівлі без підготовчих робіт. Покриття виходить рівне і монолітне, не пропускає вологу. Правда, такий вид гідроізоляції здорожує процес майже вдвічі.

Живі даху - дуже цікаве рішення гідроізоляції покрівлі, вони бувають на основі дерну і чорнозему. Даний матеріал дасть Вам можливість влаштувати сад прямо на покрівлі свого будинку.

Компанія «Альпстрой» виконує гідроізоляцію покрівлі в відповідність з новими технологіями. З ціною ремонту покрівлі ви можете ознайомитися на сайті.

Також цікаві статті

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама