Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Пластифікатор для бетону: переваги використання в місті Суми

Бетон - це штучно створений камінь

Бетон - це штучно створений камінь. З моменту винаходу складу для бетону пройшло багато часу, але технологи не перестають постійно його удосконалювати. Щоб бетон був міцніше і якісніше йому необхідно додати хімічні і фізичні властивості. Можливості бетону зможе істотно розширити спеціальна добавка - пластифікатор.

Пластифікатор надає особливі властивості бетону: гідроізоляція, плинність підвищеного типу, міцність, усадка, стійкість до атмосферних природних явищ. Пластифікатори, які додають в сучасний бетон можна використовувати для ремонтних і будівельних робіт під водою.

для виробництва заборів з бетону використовують комплексні добавки - супер пластифікатор С-3, доповнюючи його пластифікатором для прискорення процесу затвердіння. Дотримуючись правильні пропорції можна отримати якісний і міцний бетон.

У сучасного бетону з пластифікатором є багато позитивних якостей:

  1. Застосування супер пластифікатора С-3 може скоротити витрати цементу (на 1м3 цементу необхідно на 15% менше).
  2. Підвищується рухливість бетонної суміші без зменшення міцність вже готової конструкції.
  3. Збільшується міцність бетону, вологостійкість, водонепроникність, морозостійкість , Відсутність тріщин і пор.
  4. Зменшується усадка твердіє суміші бетону і пластифікатора.
  5. Стійкість до корозій і гідроізоляції залізобетонних виробів і конструкцій.
  6. Пластифікатори з барвником властивістю можна використовувати для кольорових виробів (еврозабор бетонний складальної).

Суміш цементу, піску і щебеню після затвердіння дуже міцна, але додавання пластифікатора робить готовий виріб ще міцніше. Завдяки пластичним здібностям бетону, будівельникам і бетонників можна збільшити працездатність і якість готових конструкцій.

Пластифікатори підходять для великих будівельних виробництв, тому, що бетонні розчини не прилипають до бетономішалок і не збиваються в грудки. Однорідна маса застигає повільно, що дозволяє доставити бетонну суміш до місця призначення в хорошому стані.

Використання пластифікаторів підвищують продуктивність праці і збільшують якість бетонної продукції, завдяки цьому економиться час і кошти.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама