Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Проникаюча гідроізоляція для квартири

  1. Гідроізоляція підлоги квартири
  2. Гідроізоляція стін в квартирі
  3. Проникаюча гідроізоляція стелі
  4. Вартість гідроізоляції для квартири

У кожній квартирі є місця з підвищеною вологістю - санвузол, кухня, балкон У кожній квартирі є місця з підвищеною вологістю - санвузол, кухня, балкон. У таких приміщеннях на стелі і стінах з'являються некрасиві плями, а мокнучий підлогу провокує розмноження патогенних мікроорганізмів і появі цвілі. У жителів багатоповерхових будинків існує інша проблема - ризик бути затопленими сусідами зверху.

Проникаюча гідроізоляція для квартири - реальна можливість утримувати житло в сухості і зберігати його естетичний вигляд. Сам процес гідроізоляції нескладний, тому здійснити цей захід можна самостійно, без залучення фахівців. Власнику квартири потрібно лише купити сухі гідроізоляційні суміші і готові рідкі склади.

Гідроізоляція підлоги квартири

Гідроізоляція для підлоги в квартирі в сухому вигляді реалізується компанією Композит Груп в упаковках різної ваги. Пол в першу чергу вимагає гідроізоляції. Особливо це стосується квартир, розташованих на першому поверсі (вогкість може проникати з підвалу) і кімнат, в яких можливий витік води.

Порядок проведення роботи:

1. підлогу досконально очищається від старої фарби та іншої обробки;

2. всі щілини і тріщини усуваються за допомогою герметика;

3. на підготовлену поверхню наноситься декількома шарами рідка гідроізоляція для квартири.

Кожен шар вимагає ретельного просушування, це може зайняти кілька годин, детальна інформація вказана на упаковці. Кути і стики слід обробляти особливо скрупульозно, саме в цих місцях найчастіше виникає витік води. Для досягнення максимальної водонепроникності застосовується метод «внахлест на стіну». Тепер на підставу можна заливати стяжку.

Гідроізоляція стін в квартирі

Гідроізоляція для стін в квартирі не менш важлива, ніж для підлоги. В першу чергу потрібно приділити увагу місцям, на які часто потрапляє вода - санвузол, робоча стіна в кухні, балкон або лоджія. Сучасні гідроізоляційні суміші містять у своєму складі протигрибкові та антисептичні добавки, що не дозволяють з'являтися цвілі.

Стіни, як і підлогу, теж потрібно попередньо підготувати. Їх слід добре просушити, для чого можна використовувати теплову гармату. На поверхні стін не повинна бути присутнім стара фарба або шпалери. Після нанесення і повного висихання гідроізоляційного шару стіни штукатурять і здійснюють фінішну обробку.

Проникаюча гідроізоляція стелі

Гідроізоляція стін і стелі в квартирі проводиться за аналогією. Подібна завбачливість забезпечить захист обробки в разі підтоплення мешканцями з верхніх поверхів або при протіканні покрівлі приватного житлового будівництва.

Для гідроізоляції стелі застосовуються сухі композити та рідкі суміші (грунтовки, мастики). Бетонні перекриття і стелі в цегляних будинках піддаються обробці водонепроникною штукатуркою, яка крім забезпечення ефекту гідроізоляції усуває будь-які нерівності і дефекти. Капітальний ремонт дає можливість зняття всіх оздоблювальних шарів до основи, а обробки бетонних плит проникаючої гідроізоляцією.

Рідина всмоктується в пористу структуру бетону і кристалізується в ньому, чим досягається абсолютна водонепроникність.

Вартість гідроізоляції для квартири

Купити суміші для гідроізоляції в квартирі в Нижньому Новгороді Ви можете у «Композит Груп» на найвигідніших умовах. Ціна матеріалу для гідроізоляції залежить від обсягів закупівлі та довгостроковості співробітництва. Проте, ми завжди намагаємося зробити співпрацю з нами максимально комфортним.

повернутися

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама