Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

проникаюча гідроізоляція

Перш ніж почати будівництво будинку, необхідно отримати важливі відомості, що стосуються оцінки небезпеки негативного впливу природного середовища.

На підставі професійного аналізу наявних даних можна буде обчислити наявність потенційно проблемних місць в конструкції майбутньої будови, а заодно, зробити все необхідне для того, щоб їх усунути На підставі професійного аналізу наявних даних можна буде обчислити наявність потенційно проблемних місць в конструкції майбутньої будови, а заодно, зробити все необхідне для того, щоб їх усунути.

Уникнути неприємностей, пов'язаних з появою елементів, які шкодять здоров'ю людини, таких як руйнівна волога, цвіль і грибки - можна без проблем, якщо ви знаєте про те, що таке проникаюча гідроізоляція і які існують методи захисту різного роду конструкцій.

Якісно виконані гідроізоляційні роботи дозволять створити надійний захист будівель, які розташовані на територіях з підвищеним рівнем вологості.

Їх можна проводити на будь-якому з етапів при будівництві - від закладки підстави до укладання покрівельних матеріалів.

Даний спосіб застосовують як зовні, так і всередині приміщень. Це важливо, особливо в тих випадках, коли потрібно провести ремонтно-відновлювальні роботи в уже зведеному будові. Крім того, варто відзначити, що проникаючі склади, що додаються в бетон, роблять його щільним, водонепроникним і воістину «вічним» каменем.

Сьогодні на ринку представлена ​​величезна кількість вітчизняних та імпортних розчинів і сумішей для проникаючої гідроізоляції. Найчастіше це сухі суміші, що включають в свою основу високомарочний портландцемент, мелений кварцовий пісок і модифікуючі хімічно активні добавки.

Ці суміші зачиняються звичайною водою і стають схожими на штукатурні склади, які наносяться на зачищені і насичені водою поверхні. Варто відзначити, що технологія проведення гідроізоляційних робіт ідентична для всіх без винятку складів.

Всі вони мають загальний принцип дії, згідно з яким всі хімічно активні добавки проникають в пори, тріщини і капіляри бетону і утворюють елементи нерозчинних у воді кристалів. Але не потрібно забувати про те, що до кожного вузла поверхні (будь то, шви цегляних кладок, стики конструкцій або фундаментних блоків, тріщини та ін.) Потрібен індивідуальний підхід і своє технологічне рішення.

Шви, стики конструкцій і тріщини ретельно обробляють і закладають за допомогою ремонтного пескоцементного розчину. Їм можна досить швидко і легко обробити будь важкодоступне місце, яке не представляється можливим обробити будь-яким іншим способом. Шви, стики конструкцій і тріщини ретельно обробляють і закладають за допомогою ремонтного пескоцементного розчину

Дякую Вам за додавання цієї статті в:

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама