Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Утеплення швів в панельних будинках закладення швів квартир в Москві

  1. Герметизація квартирних міжпанельних швів по Технології Телий шов
  2. У чому перевага Технології Теплий шов?
  3. Як здійснюється закладення швів за методом «Теплий шов»
  4. Порядок виконання робіт по закладенню і герметизації швів для квартир

Герметизація квартирних міжпанельних швів по Технології Телий шов

Про технологію герметизації швів

Названа техніка передбачає обов'язкове проведення робіт з герметизації швів між панелями. Варто відзначити те, тчто поверхню стикова має в своїй конструкції істотні нерівності, які з'являються під час виробництва або перевезення, а тому для забезпечення необхідного рівня герметичності необхідно проводити роботи по заповненню так званих порожніх місць спеціальним сировиною утеплювального типу з подальшою закладенням швів герметиками.

Кожен знає про те, що традиційне замазування плиткового стику, нехай навіть виконане з особливою обережністю є досить примітивним варіантом, який не претендує на довговічність. Шви в даному випадку ремонтуються без трудомісткості.

Якщо говорити про укладання нового герметика, вона здійснюється на старий, тобто без його видалення. У більшості випадків названий метод використовується для поверхневого ремонту не дуже деформованих швів.

Як показує практика, серйозність ушкоджень оцінюється виключно візуально.

Гідроізоляція швів міжпанельних типу є важливою складовою дій по герметизації. Професіоналами витягується зношений склад, а далі ретельно очищається поверхню від залишків речовини. Після цього чисті стики обробляються мастикою гидроизолирующего типу. Проте, в даній ситуації здійснюються часткові роботи, простіше кажучи, стики майже не утеплюються, а простір нічим не заповнюється.

У чому перевага Технології Теплий шов?

За цілій масі причин техніка, яка носить назву «теплий шов», на відміну від усіх існуючих прийомів, є найбільш сучасним варіантом. На першому кроці після грамотного аналізу видаляється утеплювач між стиками, а після цього поверхня зачищається від вже існуючого герметика. У вузькі місця, куди вілатерм помістити виявляється просто неможливо, в більшості випадків впорскується піна будівельно-монтажна. Заключний крок має на увазі закладення шва спеціальним герметизуючим сировиною. В даний час, як показує практика, для того щоб утеплити стики міжпанельних типу, більше підходить техніка «теплий шов», що представляє собою поетапне використання сучасного утеплювального сировини під назвою «вілатерм», а також високоякісного герметика і піни будівельно-монтажного типу.

Не можна не сказати про те, що якісна герметизація в будівлях панельного типу надасть можливість позбавити себе від протікання в стиках, які зазнали деформації. Справжній стан сучасних будівель, яке протягом тривалого періоду часу не відповідає сучасним вимогам, змушує організації, які спеціалізуються на ремонті фасадів, переглянути необхідність використання застарілих технологічних способів обробки стиків міжпанельних типу.

Сьогодні людина, яка не працює в галузі будівництва, дивлячись на будинок, може сказати про те, що стики між панелями потребують капітального ремонту. Люди, які проживають в таких будинках, зазнали на собі всі принади протягів і протікання. Звичайно, ніхто не винен в тому, що використовувалися застарілі способи для герметизації швів, тим не менш, сьогодні виникла можливість здійснювати все це на високому професійному рівні за допомогою технології «теплий шов».


П-3М П-3М   П-44   П-3   ІП-46С   II-18/12   П-55   I-515/5   І-155   П-44Т   П-44М   КОПЕ   1605/9 П-44
П-3 ІП-46С
II-18/12 П-55
I-515/5 І-155
П-44Т П-44М
КОПЕ 1605/9


Як здійснюється закладення швів за методом «Теплий шов»

Щоб якісно закласти міжпанельні стики слід в точності дотримуватися порядок виконання робіт по методу «Теплий шов». Роботи виконуються в чотири етапи:

  • здійснюється попередня підготовка стінових з'єднань;
  • якщо виявлені пошкоджені ділянки, вони повинні бути відновлені;
  • здійснюється повторна посилена ізоляція оброблюваних швів;
  • теплоізоляція, герметизація міжпанельних стиків на зовнішній частині фасаду будівлі.

В якості попередньої підготовки розуміється очищення оброблюваної поверхні від забруднень, залишків полімерних складів. Видаляється старий герметик, відшаровуються ділянки панелей, стара розчинна крихта. На даному етапі всі роботи виконуються в ручну - поверхню слід максимально якісно підготувати для подальшої герметизації міжпанельних швів, а зробити це машинним способом вельми складно. Фахівці нашої компанії рекомендують використовувати ськарпель і молоток - з їх допомогою вдасться домогтися найкращого ефекту. Перш ніж переходити до самої герметизації швів слід упевнитися, що поверхня абсолютно суха.

Для виконання робіт на наступному етапі слід визначитися з ущільнюючої прокладкою. Варто зазначити, що для виконання ремонтно-відновлювальних робіт в житлових будинках за технологією «теплий шов» можна застосовувати ущільнюючі прокладки «Вилатерм-СП»

У ретельно оброблені повністю висохлі стики панелей будівлі встановлюються ущільнюючі прокладки. Перед вживанням цей матеріал повинен бути обжатий приблизно на 20-50%. Для твору якісної закладення швів слід встановлювати ущільнюючу прокладку по всій довжині шва без розриву.

На фінальній стадії ремонт міжпанельних швів виробляються з зовнішнього боку стіни шляхом промислового альпінізму. Для нанесення спеціального складу застосовується аерозольний балон, вид наконечника якого залежить від ширини шва.


І-155 І-155   П-44   І-155   П-3М П-44 І-155 П-3М

Порядок виконання робіт по закладенню і герметизації швів для квартир

- Кваліфіковані промислові альпіністи проведуть всі необхідні роботи, в тому числі попередню підготовку швів за допомогою якісних матеріалів, герметизацію швів з прокладкою утеплювача в стиках протягом одного робочого дня, причому автовишка для роботи не буде потрібно.

- Фахівці узгодять зі службами експлуатації, РЕУ, ДЕЗ питання виходу на покрівлю будинку.

- Якщо існує така необхідність, промислові альпіністи проведуть герметизацію козирків, огорожі лоджії або балкона, приберуть залишки піни на вікнах, тим самим забезпечивши захист від протягів, промерзань, протікання і сильного вітру. Промислові альпіністи нашої компанії володіють достатнім досвідом, знаннями і навичками, щоб гарантувати якісну герметизацію міжпанельних швів з використанням трикомпонентних якісних матеріалів. Після закінчення робіт оброблені шви будуть залишатися герметичною протягом тривалого періоду експлуатації будівлі. Як матеріали для герметизації швів застосовуються мастика-герметик Оксипласт або Елур, утеплювачі Вилатерм

Ремонт міжпанельних швів проводиться в панельних будинках - П-3, П-3M, П-44, П-44Т, М, КОПЕ, П-55, І-155, IP-46С,

блокових I-515/5/9, II-18/12/9 і монолітно-каркасних будинків (де зовнішні огороджувальні конструкції складаються із залізобетонних панелей) і ін.

Зробити заявку на закладення швів або отримати консультацію можна за телефоном +7 (495) 514-77-02.


У чому перевага Технології Теплий шов?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама