Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Висновок труби: газової, пічної, фанової, через стіну

  1. Що врахувати при установці вентиляційної труби з виведенням на дах
  2. етапи монтажу
  3. Чи потрібно утеплювати вентиляційну трубу?

зміст Згорнути зміст Згорнути     Прохід вентиляційної труби через покрівлю   Одним з основних призначень вентиляційної системи є забезпечення вашого приміщення чистим і правильним повітрям

Прохід вентиляційної труби через покрівлю

Одним з основних призначень вентиляційної системи є забезпечення вашого приміщення чистим і правильним повітрям. Для того, щоб ваша вентиляція повністю справлялася з цим завданням, необхідний правильний і продуманий монтаж системи .

Якщо говорити конкретніше, ви повинні правильно підібрати розмірну сітку для труб, повітроводів, правильно підібрати вентилятори, встановити потрібні фільтри, решітки, повітряні клапана . Якщо всі матеріали будуть підібрані вами правильно, то вам не складе труднощів вивести вентиляційні труби на дах.

При установці вентиляційної системи будь-якого типу одним з найважливіших етапів є розрахунок проходу обладнання через дах. Ви повинні визначитися, де це станеться, інакше ризикуєте продовбати діру там, де вона не зовсім буде потрібна.

Для правильності монтажу також необхідно володіти певними навичками, а саме знати пристрій вентиляційної труби , А також мати хоч найменше уявлення про те, як вивести вентиляційну трубу на дах, на які етапи можна розділити цей процес.

Також досить важливим питанням є утеплення вентиляційних труб на даху. Цьому увагу виявляється в самому кінці, коли монтаж вже вдало закінчено.

Що врахувати при установці вентиляційної труби з виведенням на дах


style = "display: block"
data-ad-client = "111-9337857885889635"
data-ad-slot = "9967522739"
data-ad-format = "auto">

Вихід вентиляційної труби на дах повинен здійснюватися з урахуванням того, що вода не повинна просочуватися під покрівлю. Це важливо, тому що з отвору в стелі вода може потрапляти в приміщення, а це не бажано.

Тому при виведенні труби скористайтеся герметиком, який слід придбати отдельно.Самая проста конструкція представлена ​​в формі труби, з висновком через отвір в даху, яке заізольовані захисним шаром від попадання зайвої вологи.

Самая проста конструкція представлена ​​в формі труби, з висновком через отвір в даху, яке заізольовані захисним шаром від попадання зайвої вологи

етапи монтажу

Зверху висновок вентиляційних труб на дах необхідно закрити захисним ковпаком, або його модернізованою версією захисним дефлектором. Знизу такий вихід під'єднується до воздуховоду.

З'єднання виробляються за допомогою приєднувальних фланців. Також вихід необхідно забезпечити опорним кільцем, для поліпшення надійності вироби, а безпосередньо всередині труби встановлюється повітряний клапан, для регулювання повітряних потоків. Таким способом сконструйовано елементарне пристрій.

Вентиляційна труба для витяжки на дах має велику різноманітність конструкцій, величезний вибір допоміжних аксесуарів для її установки. Ви маєте можливість вибору довжини вихідної труби, її внутрішнього діаметру.

Також від вас залежить, придбаєте ви пристрій з присутністю заводський теплоізоляції, а так само дефлектора з ковпаком для поліпшення працездатності і тяги вироби. Додатково ви маєте можливість оснастити таку трубу вентилятором. Тому ще до того, як ви приступили до монтажу, визначте для себе, що саме вам треба і в якому це повинно бути вигляді.
до меню ↑

етапи монтажу

Якщо ви ставите перед собою завдання як встановити вентиляційну трубу на даху, то керуйтеся нашими порадами, і у вас все вийде.

В першу чергу, необхідно врахувати розташування вашої вентиляційної системи, її особливості. Установка вентиляційної труби на даху повинна бути повністю продумана. Виміряйте всі необхідні елементи, продумайте, якого розміру необхідні отвори в даху, і яка повинна бути довжина вихідної труби на дах.

Прохід вентиляційної туби через покрівлю

Правильно визначте місцезнаходження для майбутнього виходу, для цього зробіть креслення контурів отвору.

Монтаж вентиляційної труби на даху треба продовжити з вирізки отвору для виходу труби безпосередньо в даху, а потім в нижній частині покрівлі.

Важливим етапом при цьому є очищення поверхні даху від бруду, пилу і вологи.

Далі нанесіть шар клеющего речовини на поверхню ущільнювача, потім покладіть прокладку на потрібне місце (при необхідності додатково закріпіть її шурупами).

Далі вам треба визначити, як закріпити вентиляційну трубу на даху. Для цього потрібно попередньо поставити трубу, тим самим перевіривши її на вертикальну стійкість. Даний етап є одним з найважливіших, тому не поспішайте, і гарненько все перевірте.

У разі вдалої посадки вентиляційні труби на дах з металочерепиці зафіксуйте розташування вентиляційних труб на даху за допомогою шуруповерта, а так само переконайтеся, що герметизація вентиляційної труби на даху проведена належним чином. Для цього необхідно встановити ущільнювачі і переконається в їх цілісності прілегаемості.

Для цього необхідно встановити ущільнювачі і переконається в їх цілісності прілегаемості

Гідроізоляція проходу для вентиляційної труби

Фінальним етапом стане з'єднання нижніх ущільнювальних елементів з безпосередньо воздуховодом, а так само установка верхнього ковпака, або дефлектора.

Коли все буде готово, обов'язково перевірте герметичність і щільність всіх елементів, а також положення труби за рівнем.

Вентиляційні труби на дах на м'яку покрівлю та процедура їх установки не має суттєвих відмінностей від установки на Металочерепична дах. Для м'якої покрівлі, ви можете вибрати більш простий і м'який матеріал виходу, наприклад сюди добре підійде вентиляційна пластикова труба на дах.

Якщо ви вирішили, облаштує своє гаражне приміщення вентиляційною системою, то вам також потрібно буде встановити вентиляційні пластикові труби для витяжки на дах. Труба з такого матеріалу коштує не дорого, в порівнянні з аналогами з інших матеріалів, тому вам не шкода буде витрачатися на таке приміщення, як гараж.

Гідроізоляція вентиляційної труби на даху гаража має важливе значення, оскільки волога може стати приводом для майбутніх корозійних процесів.

Якщо ви вважаєте, що для того щоб купити вентиляційну трубу для витяжки на дах, необхідні великі фінансові витрати - то ви глибоко помиляєтеся. Сам процес монтажу, як ми вже з'ясували, можливий своїми руками, тобто витрат на установчі роботи ви не понесете. Моделі проходів вентиляції бувають самі що ні на є різні, тому купити вентиляційну трубу на дах може людина, практично з любим достатком.

Моделі проходів вентиляції бувають самі що ні на є різні, тому купити вентиляційну трубу на дах може людина, практично з любим достатком

Прохід через дах вентиляційної труби

Наприклад ціна вентиляційної труби на даху стартує з 1500 рублів і може досягати 50 000 рублів. У свою чергу ціни на вентилі починаються з позначки в 300 рублів, а дорогі моделі обійдуться вам в районі 7000 рублів. Також в ціну виходу, потрібно включити ущільнювач, середня ціна якого - 1000 рублів, а так само ізолюючі і з'єднувальні елементи, на які доведеться викласти ще 1000-1500 рублів.
до меню ↑

Чи потрібно утеплювати вентиляційну трубу?


style = "display: block; text-align: center;"
data-ad-layout = "in-article"
data-ad-format = "fluid"
data-ad-client = "111-9337857885889635"
data-ad-slot = "9725334793">

Після успішної установки вентиляційної труби, ви повинні задуматися чи потрібно утеплювати вентиляційну трубу на даху. Утеплення зовнішньої вентиляційної труби на даху має особливо важливе значення, по скільки дану ділянку вентиляції безпосередньо контактує з вулицею, і може бути підданий всіляким негативним процесам (ерозія, корозія, конденсат і т.п.).

На сьогоднішній день, ви маєте можливість придбати труби з вже вбудованою теплоізоляцією , Таким чином, ви заощадите свій час, але виникне необхідність переплатити чималу суму. Тому на часі керівництво, що дає інформацію про те, як обшити вентиляційні труби на даху самостійно.

Тому на часі керівництво, що дає інформацію про те, як обшити вентиляційні труби на даху самостійно

Прохід зсередини вентиляційної труби

Для вирішення даної проблеми необхідно правильно вибрати матеріал утеплення, так як труба буде знаходиться на вулиці і піддаватися як впливу вологи, так і перепадів атмосферного тиску.

Тут не варто економити, особливу увагу приділяйте пожежної безпеки матеріалу, який будете використовувати в якості теплоізоляції. Тому вибирати дешевий матеріал на кшталт мінеральної вати не має сенсу - це просто небезпечно.

Після вибору матеріалу, встановіть його на трубу, додатково ущільните сполучними матеріалами. Добре все закріпіть, щоб вітер і дощ не змогли зашкодити.
до меню ↑

Монтаж вентиляційної труби - відео

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама