Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Сварка оптоволокна - послуги зварювання оптики за вигідними цінами

  1. Сварка оптичного кабелю за допомогою сучасного обладнання фірми Fujikura.

Сварка оптичного кабелю - процес з'єднання оптичних волокон (жив оптичного кабелю) стик в стик за допомогою високотемпературної термічної обробки. В даний час виконується фахівцями на автоматичних зварювальних апаратах.

Наша компанія вже багато років надає послуги з монтажу оптичних ліній зв'язку та зокрема зі зварювання ВОЛЗ.

Якщо у Вас стоїть завдання з'єднати між собою кілька будівель лінією зв'язку, наприклад офіс і склад, зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть Вам підібрати необхідне обладнання, проконсультують по вартості і термінів, а також підкажуть скільки коштуватимуть роботи по монтажу та зварюванню волоконно-оптичного кабелю .

Сварка оптичного кабелю - процес з'єднання оптичних волокон (жив оптичного кабелю) стик в стик за допомогою високотемпературної термічної обробки

Ми надаємо наступні послуги:

  1. Монтаж оптичного кабелю в будинках і спорудах з подальшим зварюванням.
  2. Сварка оптичного кабелю в крос, збірка і розбирання кросу, установка.
  3. Сварка оптичного кабелю в муфті, складання та розбирання, термоусадка, установка.
  4. Тестування лінії зв'язку.

Процес зварювання оптичного волокна:

  1. Оброблення оптичного кабелю. Зазвичай включає в себе зняття зовнішньої ізоляції кабелю, потім зняття ізоляції окремих модулів. У кожному модулі, як правило, знаходиться від 4 до 24 волокон.
  2. Очищення оптичних волокон від гідрофобного матеріалу - найчастіше використовується безбарвний гель.
  3. На волокна одного з кабелів надягають спеціальні гільзи - КДЗС (комплект для захисту з'єднань), що складаються з двох термозбіжних трубок і силового стрижня.
  4. З кінців волокон (2-3 см) знімається кольоровий лак і захисний шар, волокна протираються спиртом.
  5. Зачищене волокно сколюється спеціальним прецизійним сколювачем . Площина відколу волокон повинна бути перпендикулярна осі волокна. Допустиме відхилення - до 1,5 ° на кожен скол.
  6. Волокна, призначені для зварювання, укладаються в затискачі зварювального апарату (V-подібні канавки).
  7. Під мікроскопом за допомогою маніпуляторів відбувається їх поєднання (юстирування). В сучасних зварювальних апаратах юстирування відбувається автоматично.
  8. Електрична дуга розігріває до встановленої температури кінці волокон з мікрозазори між ними, торці волокон поєднуються мікродоводкой власника одного з волокон. Відбувається зварювання оптичного волокна.
  9. Апарат здійснює перевірку міцності з'єднання за допомогою механічної деформації і оцінює загасання, що вноситься стиком.
  10. КДЗС зсувається оператором на місце зварювання і цю ділянку поміщається в теплову камеру, де відбувається термоусадка КДЗС.
  11. Зварені волокна укладаються в сплайс-пластину, касету оптичної муфти або кросу. Сварка оптичного волокна закінчена!

Замовити і дізнатися вартість зварювання оптичного волокна Ви можете за телефонами: (812) 335-48-85 або (812) 740-11-75.

Або надішліть ваш проект на пошту [email protected]

Наші фахівці готові відповісти на всі ваші запитання!

Ціна на зварювання оптичного кабелю формується після спілкування з менеджером.

Сварка оптичного кабелю за допомогою сучасного обладнання фірми Fujikura.

Пошкодження оптичного кабелю або його розрив може викликати серйозні наслідки і спричинити за собою великі витрати, оскільки це може призвести до втрати інформації, і її спотворенням. У таких випадках необхідно відновити оптичний кабель, зростися оптичні волокна.

Зрощування волокон може проводитися механічним способом або за допомогою зварювання. Механічні з'єднувачі менш догори, але мають великі вносяться втрати (близько 0,2 дБ) і зворотні відображення. Сварка оптичних волокон набагато ефективніше, так як вносяться втрати вкрай малі (около0,02 дБ), а швидкість зварювання перевершує швидкість механічного зрощування. Зварювання необхідно застосовувати при зрощуванні великих довжин оптичних кабелів і для окінцювання ліній зв'язку. Щоб Ваша мережа з часом не перестала працювати чи не втратила стабільність, необхідно щоб зварювання оптичного кабелю виконувалася на якісному обладнанні.

У компанії «Ленсервіс» працюють фахівці пройшли підготовку за програмою ВАТ «Лентелефонстрой». Але навіть професіоналам якісно виконати завдання зварювання оптичного кабелю без спеціального обладнання досить важко. Фахівці нашої компанії використовують сучасні зварювальні апарати виробництва японської компанії Fujikura.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама