Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

відлякувачі комарів

  1. Переносний ультразвуковий відлякувач ЕкоСнайпер K3969
  2. Липка стрічка від комарів і мух SkeeterVac
  3. Брелок від комарів ЕкоСнайпер AR112
  4. Відлякувач комарів-брелок ЕкоСнайпер LS-916
  5. Відлякувач комарів персональний ЕкоСнайпер DX-600
  6. Чому ультразвукові відлякувачі комарів ефективні?
  7. Яких цілей досягають за реалізованими у нас товарами?
  8. Усунення комарів в житло
  9. Відлякування комарів на вулиці навколо користувача
  10. Ліквідація за допомогою механічних засобів
  11. Чому купити відлякувачі комарів варто у нас?
  1. Головна
  2. відлякувачі комарів
  3. Пропонуємо ефективний засіб для позбавлення від комарів, які мають гарантовану результативністю і абсолютно безпечні для людського організму. У всіх реалізованих продуктах не використовуються хімічні речовини, отримані штучним шляхом, для усунення тварин. Тому прилади не можуть стати причиною алергії та отруєння користувача. Відлякує ефект базується на використанні знань про фізіологічні особливості організму комарів. Відлякувачі працюють від електромережі або батарейок і до них не потрібно купувати будь-яких витратних матеріалів. Тому, купивши один пристрій, користувач може застосовувати його багато років.

    фільтри

    • До 25 червня доставка 0 руб!

      До 25 червня доставка 0 руб

    • До 25 червня доставка 0 руб!

      До 25 червня доставка 0 руб

    • До 25 червня доставка 0 руб!

      До 25 червня доставка 0 руб

    • До 25 червня доставка 0 руб!

      До 25 червня доставка 0 руб

    • СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА!

      СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА

    • СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА!

      СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА

    • До 25 червня доставка 0 руб!

      До 25 червня доставка 0 руб

    • СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА!

      СУПЕР НИЗЬКА ЦІНА

      Переносний ультразвуковий відлякувач ЕкоСнайпер K3969

      Портативний ультразвуковий відлякувач комарів з площею дії 5 кв.м. Ви можете використовувати відлякувач комарів, як в кімнаті, так і на веранді. За рахунок компактного розміру пристрій зручно брати з собою на пікнік або риболовлю.

    • Липка стрічка від комарів і мух SkeeterVac

      Липка стрічка SkeeterVac - приманює в приміщенні до себе комарів, і ті прилипають її на клейку основу. Стрічка також ефективна від оводів, гедзів і мух!

    • Брелок від комарів ЕкоСнайпер AR112

      Ультразвуковий брелок від комарів "4 в 1" виконує функцію відлякувач, фораріка, брелка і сирени. За рахунок малих габаритів і ваги відлякувач комарів зручно використовувати на природі, прогулянці по лісі, полюванні чи риболовлі.

    • Відлякувач комарів-брелок ЕкоСнайпер LS-916

      Відлякувач комарів-брелок ЕкоСнайпер LS-916. Площа захисту - 5 кв.м. Брелок можна носити на ключах або на одязі. Варто зазначити, що в роботі пристрою від комарів не використовуються які-небудь хімічні засоби. Ніяких отрут або можливих алергій.

    • Відлякувач комарів персональний ЕкоСнайпер DX-600

      Персональний відлякувач комарів ЕкоСнайпер DX-600 діє на площі 5 кв.м. Працює від однієї батарейки ААА-типу. І ви непомітні для комарів. Відмінний спосіб захисту на пікніку, прогулянці, на полюванні, риболовлі або просто на природі.

    Чому ультразвукові відлякувачі комарів ефективні?

    У сучасних пристроях, які ми реалізуємо, застосовується простий, але максимально результативний спосіб відлякування. Чому комарі прагнуть вкусити людину, для чого їм потрібна наша кров? Справа в тому, що всі види цих комах можуть харчуватися нектаром і соками рослин, в яких містяться поживні речовини. Однак деякі види також пристосувалися до харчування кров'ю людини і тварин.

    Важливим є те, що годуються кров'ю виключно самки комарів. Такий режим прожитку дозволяє їм продуктивно відкладати яйця для збільшення популяції, адже в крові містяться не тільки вуглеводи у формі глюкози, але і білок, розщеплений до окремих амінокислот. Амінокислоти використовуються в якості «будівельного матеріалу» для яєць. В результаті самки, вкусивши жертву, домагаються максимального збільшення своєї популяції.

    Оскільки роль самців полягає тільки в заплідненні самки, то їм не потрібно високопоживної їжі (крові). Фактично, якби вони теж харчувалися кров'ю, то це тільки зменшувало кормову базу самок, що в результаті призвело б до менш інтенсивного розмноження летючих комах. Тому самці всіляко сприяють пошуку їжі (крові людини і тварин) самкою, і якщо вони виявлять будь-яку небезпеку для неї, то будуть сигналізувати про це за допомогою високочастотних звукових коливань - ультразвуку.

    Всі види цих комах використовують в якості такого сигналу тривоги ультразвук певного частотного діапазону. Відповідно, ультразвукові відлякувачі комарів імітують цей застережливий звук. Самки, почувши його, інстинктивно покинуть зону його поширення. В результаті використання наших товарів:

    самки, які кусають нас, будуть всіляко уникати область ефективного відлякування ультразвукових пристроїв;

    самці, які нас не кусають і харчуються нектаром і соками рослин, також полетять подалі від працюючого відлякувача.

    Важливо, що ультразвук ми чути не можемо, оскільки його частота знаходиться вище рівня чутливості слухової сенсорної системи людини.

    Яких цілей досягають за реалізованими у нас товарами?

    Виробники відлякувачів випускають багато моделей різного функціональності і в нашому каталозі представлені тільки пристрої зі стовідсотковою результативністю. Однак кожен товар має призначення і для спрощення вибору покупця варто поділити пропоновані продукти на категорії в залежності від що досягається мети.

    1.

    Усунення комарів в житло

    . ці прилади працюють від електричної розетки і ефективні на площі до 50 м2 - максимальний показник для ультразвукових відлякувачів побутового призначення. Все, що потрібно від користувача - підключити пристрій до мережі. Більшість пристроїв цієї категорії мають штепсель, об'єднаний з корпусом, але популярний відлякувач Торнадо ОК.01 може працювати як від мережі, так і від батарейок.

    2.

    Відлякування комарів на вулиці навколо користувача

    . Такі пристрої мають компактні розміри і працюють від акумуляторних батарей - найчастіше підійдуть звичайні пальчикові. Переважно мають форму брелоків або браслетів, завдяки чому відлякувач легко носити з собою. Ефективна площа відлякування у них менше, ніж у стаціонарних - не перевищує 15 м2. Однак свою функцію вони відпрацьовують на 100% - захищають простір навколо власника в радіусі до двох метрів від всіх комарів, так що їх укуси йому точно не страшні. Ідеальний варіант для пікніків, туристичні походів.

    3.

    Ліквідація за допомогою механічних засобів

    . Найменша категорія, в яку включені пристрої, які не використовують ультразвукову технологію відлякування. Липкі стрічки, ракетки-електрошокери, імітації гнізд ос застосовуються порівняно рідко, оскільки їх ефективність нижче, ніж в ультразвукових приладах.

    Чому купити відлякувачі комарів варто у нас?

    Співпрацюючи з нами, клієнт відчує такі вигоди:

    1. Компетентні допомогу при виборі товару. Наші консультанти допомогли придбати відповідний ультразвуковий відлякувач комарів тисячам клієнтів з усієї Росії, оскільки знають про цих пристроїв все. Щоб уточнення будь-яких нюансів експлуатації конкретного приладу радимо звертатися до них. Якщо вагайтесь в остаточному виборі - не втрачайте час даремно, їх знання вашу покупку максимально раціональної.

    2. Гарантія позитивного результату. Реалізуємо тільки ті товари, які допоможуть забути про комарів на особистій території. Дорожимо репутацією і не співпрацюємо з сумнівними постачальниками або виробниками, а пропонуємо продукцію відомих компаній з гарантією досягнення поставленої мети.

    3. Прийнятна вартість. Інтернет-магазин otzverey.ru спеціалізується на пристроях для усунення небажаних тварин на території людини. Завдяки масштабу торговельної діяльності тримаємо рівень торговельної націнки на мінімально досяжному рівні, надаючи тривалу гарантію на відлякувачі.

    4. Більше 40 моделей відлякувачів. Завдяки широкому асортименту у нас можна придбати пристрій, який ідеально підійде конкретному клієнтові. Шукайте відлякувач для дитячої кімнати? Запропонуємо відлякувач в формі іграшки або з функцією нічника. Бажаєте носити персональний відлякувач в зв'язці ключів? Для вас надамо широкий вибір відлякувачів в формі брелока, який також може оснащуватися ліхтариком.

    Різноманітність моделей, доступна ціна і можливість оперативного оформлення замовлення дозволяють вибрати і купити ультразвуковий відлякувач від комарів для вулиці або використовувати інші засоби порятунку від настирливих комах.

    Пропоновані ресурсом прилади дають можливість застосування більш ефективних і гуманних способів створення оптимальних умов для відпочинку на природі, завдяки ультразвуку від комарів, купити які рекомендують консультанти інтернет магазину.

    Ультразвуковий відлякувач комарів ви можете купити в наступних містах: Москва , Воронеж , Краснодар , Новосибірськ , Красноярськ , Томськ , Омськ , Ростов , Ростов-на-Дону , сальск , Новочеркаськ , Сизрань , Волгоград , Єкатеринбург , Уфа , Казань , Брянськ , Тольятті , Ярославль , Челябінськ , Тюмень , Саратов , Самара , Перм , Нижній Новгород , Набережні Челни , Владикавказ , Тула , Орел , Рязань , Калінінград .

    В інших містах також діє доставка в пункт видачі, доставка кур'єром або Поштою Росії. Оплата завжди при отриманні!

    Залишилися питання? Пишіть / дзвоніть:

    8 (800) 100-18-36 (Безкоштовний дзвінок)

    [email protected]

Яких цілей досягають за реалізованими у нас товарами?
Чому ультразвукові відлякувачі комарів ефективні?
Чому комарі прагнуть вкусити людину, для чого їм потрібна наша кров?
Яких цілей досягають за реалізованими у нас товарами?
Чому купити відлякувачі комарів варто у нас?
Шукайте відлякувач для дитячої кімнати?
Бажаєте носити персональний відлякувач в зв'язці ключів?
Залишилися питання?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама