Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити паркетна дошка Wood Bee / Вуд Бі за недорогою ціною в інтернет-магазині "ОСТМАРКЕТ"

  1. Голландська паркетна дошка Wood Bee Паркетна дошка Wood Bee - це одна з найвідоміших компаній виробників...

Голландська паркетна дошка Wood Bee

Паркетна дошка Wood Bee - це одна з найвідоміших компаній виробників підлогових покриттів з твердих порід деревини Паркетна дошка Wood Bee - це одна з найвідоміших компаній виробників підлогових покриттів з твердих порід деревини. Відразу хочеться відзначити, що якщо ви орієнтовані на бюджетний варіант, то вам швидше за підійде паркетна дошка Alpenholz або Синтерос . Однак, якщо ви налаштувалися купувати паркетну дошку найвищого класу, то Wood Bee - це якраз те, що вам потрібно. Приблизно такого ж класу вважається паркетна дошка Karelia і Magnum , Але якщо вже ми почали говорити про Вуд Бі зупинимося саме на ній.

Значне зростання популярності паркетної дошки Wood Bee сьогодні частково пояснюється тим, що її активно презентували на каналі НТВ в програмі "Квартирне питання". Цю паркетну дошку також красиво представляють щорічно на найвідомішою будівельній виставці - Mosbuild. Так в 2011 році стенд паркетної дошки Wood Bee був найбільшим серед всіх представлених його конкурентів. Ось кілька фотографій з цієї виставки, взятих з сайту виробника (wood-bee.ru):

Варто зазначити, що популярна паркетна дошка не тільки через масштабну реклами. Велике значення відіграє те, що країна виробник паркетної дошки Wood Bee - Голландія, яка є одним з піонерів в області її виробництва. До того ж Вуд Бі є провідним європейським виробником підлогових покриттів з твердих порід деревини, до яких відносять такі породи як дуб і твердіше: сапеллі, венге, іроко і тик. Тому якщо ви вирішили зосередитися на придбанні підлог з екзотичних порід, то паркетна дошка Wood Bee - це якраз те, що вам потрібно.

Відмінні риси паркетної дошки Wood Bee / Вуд Бі

Тим хто зараз вибирає паркетну дошку або колись це робив знає, що в будь-який дошці цінується не тільки якісна основа, а саме цінний шар деревини, від якого безпосередньо залежить зовнішній вигляд приміщення. Якщо цей шар тонкий, то він не здатний до тривалого існування.

Якщо цей шар тонкий, то він не здатний до тривалого існування

Ось, наприклад, паркетна дошка Альпенхольц колись стала виробляти свою продукцію на заводі Tarkett в результаті чого з'явилися декори з екзотичними квітами, до речі при бажанні можете подивитися їх тут. Але відмінна риса цих нових кольорів полягає в тому, що верхній становить близько 2 мм, що в дійсності дуже мало для паркетної дошки.

Але відмінна риса цих нових кольорів полягає в тому, що верхній становить близько 2 мм, що в дійсності дуже мало для паркетної дошки

Не варто ображатися на виробника Альпенхольц, тому що він орієнтований на пересічного покупця, гаманець якого не дозволяє викладати великі гроші за ремонт. Однак, що стосується паркетної дошки Wood Bee, то цей показник становить 4 мм у 3-смугової дошки і 3 мм у 1-смугової, який є більш ніж достатній. Саме тому гарантія на дошку становить 15 років.

Якщо брати геометрію дощок Вуд Бі, то вони настільки гарні, що укласти підлогу зможе навіть дитина. Це важливо, тому що зчеплення дощок між собою є запорукою його тривалого використання. Хто стикався з укладанням дешевої паркетної дошки підтвердить, що часом її неможливо укласти одній людині, тому що вставляючи в паз одну частину дошки, інша може вискакувати.

Звичайно, є багато інших особливостей які виділяють паркетну дошку Вуд Бі серед конкурентів, але часто вони потрібні вже тільки фахівцям. У будь-якому випадку, детальні характеристики завжди прописані в картці товару, як тут . Оформити замовлення просто як через корзину, так і за безкоштовним номером 8-800-555-07-64. При бажанні заходите на наші офіційні блоги в Twitter і Facebook, на яких викладені відео укладання паркетної дошки Wood Bee в передачі "Квартирне питання".

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама