Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бетонні блоки для забору: відео-інструкція по монтажу своїми руками, особливо декоративних керамзитобетонних огорож, ціна, фото

  1. Особливості бетонних огорож
  2. переваги
  3. недоліки
  4. Область застосування
  5. Укладання огорожі з бетонних блоків
  6. Закладка фундаменту
  7. зведення паркану
  8. Монтаж керамзитобетонних блоків
  9. комбінування

Стійкі і довговічні блоки - випробуваний сучасний будматеріал для зведення різних будівель, який за своїми якостями значно потіснив традиційний цегла. А фактурні бетонні блоки для заборів заслужено лідирують вже кілька десятиліть. Їх виробляють вдосконаленим методом вібролиття.

Різноманіття фактури поверхні цих матеріалів постійно збільшується, розширюючи асортимент з кожним днем. Тому ми можемо побудувати гарний і унікальний паркан на століття, до того ж не вимагає облицювання або щорічного фарбування.

Тому ми можемо побудувати гарний і унікальний паркан на століття, до того ж не вимагає облицювання або щорічного фарбування

Блокові огорожі функціональні і естетичні.

Особливості бетонних огорож

Схема застосування різних блокових елементів

  • Декоративні огорожі з бетонних блоків, безсумнівно, виграють від комбінації з іншими матеріалами - це чудово прикрасить і набагато продовжить службу цих огорож.
  • Такі блоки випускаються різної форми, фактури, кольору, що імітують будь-які натуральні будівельні матеріали: камінь, цегла, дерево. Але бетон не страждає від негоди, як ці зазначені оригінали, він міцніше і легше в монтажі, а ціна його значно нижче.
  • Додаючи високоякісні барвники в бетонну суміш, отримують елементи будь-якого кольору. До того ж ми можемо за своїм бажанням багаторазово перефарбовувати паркан.

переваги

Види збірних елементів із зазначенням розмірів для проектування огорожі

Будь паркан з бетонних блоків має важливі переваги.

  • Теплоізоляційні властивості його великі: у блоків всередині порожнечі, що зберігають тепло.
  • Кількість розшивки швів мінімальне, що прискорює процес побудови паркану.

Огорожа з керамзитобетонних блоків може імітувати будь-який натуральний матеріал.

  • Великий асортимент керамзитобетонних і бетонних збірних елементів огорожі гарантує ексклюзивність огорожі, можливість будь-яких декоративних комбінацій.
  • Всі бетонні блоки зборів мають незаперечні технічні переваги: ​​міцність, пожежна безпека, вологостійкість, морозостійкість.
  • Довговічність забезпечили новітні технології, збільшивши експлуатаційний термін до 40 років.
  • Ці вироби витримують навантаження металевими воротами.

недоліки

  • обов'язкова установка фундаменту для забору .
  • Потрібне залучення укладальників, якщо ми не впевнені, що зробимо це своїми руками.

Область застосування

Різні види кладки дозволять зробити паркан елегантний і строгий, розкішний і елітний.

  • Ідеально гладкі або об'ємні декоративні канелюрние, двосторонні блоки з бетону збільшують варіативність дизайну, використовуючи при цьому і багатогранну палітру кольорів.
  • Стрічковий фундамент з добротних матеріалів - надійна основа для такого капітального огорожі. Він легко винесе тяжкість кованих воріт, прольотів і масивних стовпів.
  • Несучу і естетичну функції відіграють опорні стовпи.
  • Дотримуємося також зовнішнє єдність будинку, всієї ділянки в поєднанні з декоративними прольотами, стовпами, фундаментом цієї огорожі.

Стовп зі збірних елементів

  • Огорожа з бетонних блоків, як і будь-який кам'яний паркан , Встановлюємо на стрічковий фундамент, а окремі блоки з'єднуємо розчином кладки, як показано на відео.
  • Глиняні сирцовиє, а також скляні будівельні матеріали можуть прикрасити верх бетонного паркану або його опор.

Укладання огорожі з бетонних блоків

Секція огорожі з даних елементів

Закладка фундаменту

  1. Розмітку фундаменту робимо кілочками і шнуром, а контур його позначимо крейдою.
  2. Викопаємо по контуру траншею.
  3. Зробимо розчин з цементу і піску (1: 5) для заливки фундаменту.
  4. Заллємо розчин в траншею, утрамбуем його і вирівняємо поверхню. Через добу фундамент затвердіє.

Порада!
Вертикально інтегровані в траншею фундаменту арматурні прути, що потрапляють всередину пустотілих блоків першого ряду, треба залити бетоном - це посилить конструкцію.

зведення паркану

Елементи, як в конструкторі, кладемо один на інший.

  1. Зробимо такий же розчин кладки.
  2. Розподілимо його на фундаменті, а на нього, вдавлюючи або постукуючи киянкою, прокладемо перший ряд блоків, потім - всі наступні. При цьому товщина швів між збірними частинами 1 см, а надлишки розчину приберемо кельмою, і шви пропишемо розшивкою.
  3. Карниз зробимо з плитки для садових доріжок. Дизайнерська інструкція радить скористатися плитками, пропорційними блокам, щоб вони не нависали козирком над парканом, візуально зменшуючи огорожу.

На фото - послідовність робіт зі зведення огорожі

Порада! Огорожа з звичайних будівельних блоків з бетону краще обштукатурити шаром в 1 см, а через годину порівнялися рейкою і згладити штукатурної теркою.

Монтаж керамзитобетонних блоків

Схема пристрою огорожі з керамзитобетонних збірних елементів

  • Заводські стовпи зліва і справа оснащені пазами, в них відсуває плити (вага 1 плити - 70 кг з розміром 2 х 0,5 м).
  • Для роботи потрібен мотобур, лопата, рівень, нівелір.
  • Верхня панель, як правило, декоративна - подоба цегельної арки або ажурних колон.
  • А нижню плиту ми поставимо прямо на землю - і не треба ніякого фундаменту.

Порада!
Максимально спрощений фундамент - це швелер між стовпами, в який увійде нижній ряд плит.

  • Для опорних стовпів зробимо в землі глибокі отвори, а низ стовпів забетоніруем в них.

Так з недорогого, але дуже міцного матеріалу ми створимо елітарне огорожу, яке можна зламати тільки бульдозером.

комбінування

Дизайнери успішно використовують вгорі дерев'яні секції у вигляді частоколу або просто внахлест розміщені між бетонними стовпами.

Порада!
Соснові, ялинові породи довговічніше і краще утримують фарбу, тому вони краще для верхніх ярусів бетонної огорожі.

  • Декоративні керамзитобетонні плити з імітацією природних текстур і звичайні будівельні ми можемо по-різному комбінувати.
  • Монолітні опори міцно утримують красиві вібролітой панелі на декількох цокольних рядах блоків, яким не страшна волога або механічні пошкодження.
  • Розкішна імітація старовинних колон, дикого каменю, дерев'яних зрубів на бетонних блоках зробить наш паркан унікальним, завжди новим і ефектним, і надзвичайно довговічним.

Сучасні бетонні парканні блоки надійно захистять наш ділянку і гарантують нам абсолютний спокій і естетичну насолоду на багато десятиліть при незначних тимчасових зусиллях і витратах на його зведення та обслуговування.


Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама