Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блоки газосиликата: розміри і вага (таблиця), скільки в 1 кубі

  1. переваги газосиликата
  2. Розміри газобетонной продукції

Блоки газосиликат відносяться до різновиду стінового матеріалу, створеного з пористого бетону. Для створення такої бетонної суміші використовують спеціальні пороутворюючих добавки. Цементний розчин при змішуванні з ними отримує здатність пінитися і збільшуватися в об'ємі, а при застиганні зберігає отриману пористу структуру. Розміри і вага блоку, його ширина і висота залежать від виробника, який намагається задовольнити запити покупців. Випускається велика різноманітність продукції з газобетону, яку можна використовувати на всіх етапах будівництва будівлі. Вироби йдуть на зведення несучих стін всередині будівлі і зовнішніх стін. Блоки газосиликат відносяться до різновиду стінового матеріалу, створеного з пористого бетону

Завдяки розмірам газосилікатних блоків, тимчасові витрати на будівництво зменшуються в кілька разів.

Вага блоку буде залежати від щільності матеріалу, використовуваного для виготовлення.

Чим вище цей показник, тим більше буде маса. У Росії газосиликат став використовуватися не так давно. Технологія його приготування прийшла з Європи, де цей вид будматеріалів добре зарекомендував себе в будівництві.

переваги газосиликата

Великі розміри виробів з газобетону дають можливість скоротити час на зведення споруди в чотири рази. Розмір одного газосилікатного блоку відповідає 17-20 цеглин. При кладці тонкошовную методом значно скорочується витрата розчину. Виведена стіна за своїми властивостями буде схожа з монолітної будівництвом. Вона володіє високими тепло- і звукоізоляційні властивості, що перевершують цегляну в кілька разів. Геометрично точні лінії газосилікатного блоку при дотриманні технології кладки дають можливість отримати в результаті роботи ідеально рівні стіни, що вимагають мінімальної додаткової обробки.

Геометрично точні лінії газосилікатного блоку при дотриманні технології кладки дають можливість отримати в результаті роботи ідеально рівні стіни, що вимагають мінімальної додаткової обробки

Характеристики газосилікатних блоків.

При будівництві в районах з теплими зимами теплоізоляційні характеристики цього матеріалу дозволяють використовувати вироби меншої товщини, що зменшить витрати на створення фундаменту.

Газосилікат при потребі легко ріжеться і підганяється під потрібні характеристики. Його часто використовують не тільки для зведення стін, але і для утеплення конструкції.

Якщо треба було обкласти будинок, то для цих цілей використовуються блоки щільністю 350 кг / м³ і невеликою товщиною.

При виборі матеріалу велику роль відіграє об'ємний вагу. Він може бути від 350 до 700 кг / м³.

Розміри газобетонной продукції

Газосилікат випускається з рівною поверхнею і точними розмірами.

Довжина блоків стандартна, 60 см. Ширина може бути від 100 до 500 мм. Найбільш затребувані у покупців моделі мають ширину 250-300 мм. Висота може варіюватися від 100 до 300 мм.

Такий розкид в розмірах дозволяє споживачеві вибрати потрібний йому за розмірами матеріал, не переплачуючи при цьому зайві гроші. Вартість одного куба відрізняється і залежить від наявних параметрів. Розширення асортименту таких будматеріалів дозволяє задовольнити попит повною мірою.

Стандартним газосилікатного виробом є блок, який має розміри 200х300х600. Його використовують для швидкої кладки несучих стін.

Таблиця розмірів газосилікатних блоків.

Інші параметри використовують для зведення міжкімнатних перегородок, влаштування дверних і віконних прорізів. Під замовлення можна купити вироби, що мають нестандартну конфігурацію.

Різноманітність розмірів дає можливість реалізувати задуманий проект у найбільш швидкі терміни і зі значною економією.

Для будівництва зовнішніх і несучих стін будинків щільність газосилікату повинна бути D500-800, а його розміри - 600х200х300 мм. Вага становить від 20 до 40 кг. При тривалих зимах і значних негативних температурах стіни можна виводити з газосилікату зі сторонами 600х250х300 мм. Для міжкімнатних перегородок підходять вироби, що мають розміри 588х285х151 мм. Їх вага може бути від 17 до 30 кг.

Газобетон використовують через низьку щільності і невеликої ваги, який значно зменшує тиск на основу будівлі в порівнянні з цеглою. Мала теплопровідність дозволяє зберігати тепло в приміщенні, а високий рівень теплоізоляції створює в будинку підвищений рівень комфортності.

Цей будівельний матеріал відмінно протистоїть високим температурам і відрізняється підвищеною вогнетривкістю.

Вибираючи будматеріал, потрібно звертати увагу не тільки на розміри, але і на зовнішній вигляд. Наявність на поверхні газосилікатного блоку великої кількості відколів, нерівних країв і кутів при використанні зажадає додаткових витрат на розчин для вирівнювання кладки.

Читайте також:
теплопровідність матеріалів
Чим утеплити будинок з піноблоків зовні
Чим утеплити підлоги

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама