Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блоки з пористого бетону автоклавного твердіння (газобетонні, газосиликатні блоки), ГОСТ 31360-2007

В даний час єдиним стінових матеріалом, який може в практиці будівництва використовуватися без додаткового утеплення, є пористий бетон (ще його називають газобетон або газосилікат), що представляє собою унікальну систему, яка універсальним чином має основними перевагами, що відповідають сучасним вимогам за фізико-технічним і теплозахисних властивостями до будівельних матеріалів.

Фізико-технічні властивості пористого бетону обумовлені його структурною будовою. Ніздрюватий бетон слід розглядати як складно організовану систему, в якій можуть бути виділені макроструктурний і мікроструктурний рівні.

Основними фізико-технічним властивостями пористого бетону є: щільність , міцність , морозостійкість , вогнестійкість , звукопоглинання , теплофізичні властивості , оброблюваність . Методи їх визначення повинні бути в обов'язковому порядку стандартизовані.

Детально про газобетонних блоках можна ознайомитися в "Методичних вказівках щодо застосування виробів з автоклавного газобетону при проектуванні та зведенні огороджуючих конструкцій" (Розроблено Центром ніздрюватих бетонів і Міжрегіональної Північно-Західної будівельною палатою)

Ми пропонуємо блоки з пористого бетону з оптимальним поєднанням ціна - якість:


ЗАТ ЛИСКИ-Газосилікат ЗАТ ЛИСКИ-Газосилікат. Виробництво газосилікатних блоків на німецькій лінії Wehrnhahn (Верхан). Технічні характеристики блоків, фото і ціни . Сертифікати .


ЗАТ ГРАС-Саратов ЗАТ ГРАС-Саратов. Виробництво газосилікатних блоків на німецькій лінії Wehrnhahn (Верхан). Технічні характеристики блоків, фото і ціни . сертифікати .

ЗАТ Клінцовський силікатний завод ЗАТ Клінцовський силікатний завод. Виробництво газосилікатних блоків на польській лінії Solbet (Солбет). Технічні характеристики блоків, фото і ціни . сертифікати .

ТОВ ЕКО-Золопродукт Рязань ТОВ "ЕКО-Золопродукт Рязань". Виробництво газосилікатних блоків на німецькій лінії Wehrnhahn (Верхан). Технічні характеристики блоків, фото і ціни . сертифікати .

ВАТ Боноліт - Будівельні рішення ВАТ "Боноліт - Будівельні рішення". Виробництво газобетонних блоків на голландській лінії HESS (Хесс). Технічні характеристики, фото і ціни. Сертифікати.

ТОВ Газобетон ТОВ "Газобетон". Виробництво газосилікатних блоків на німецькій лінії WKB Systems GmbH. Технічні характеристики блоків, фото і ціни .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама