Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Будівництво будинків з газобетону

  1. Ключові особливості газобетонних блоків

Наша компанія займається   будівництвом і проектуванням будинків   з газобетону в Санкт-Петербурзі і області

Наша компанія займається будівництвом і проектуванням будинків з газобетону в Санкт-Петербурзі і області. Ми пропонуємо досвід і професіоналізм наших співробітників, які допоможуть вам визначитися з проектом, складуть поетапну кошторис на будівництво і здадуть вам "будинок під ключ" в обумовлений термін. Газобетон і інші будівельні матеріали замовляємо у перевірених постачальників, а дерев'яні елементи поставляємо з власної пилорами.

Ключові особливості газобетонних блоків

  • Теплоємність Газобетон - інерційний матеріал, що забезпечує комфортний температурний і вологісний баланс у будинку
  • Оптимальний стіновий матеріал Несуча здатність (2,5 МПа для D400), достатня для будівництва триповерхового заміського будинку, поєднується з низькою теплопровідністю (0,1 Вт / м * ° C)
  • Технологічність Блоки з газобетону легко обробляються і пиляються звичайними інструментами по дереву

Будинки з газобетону - це сучасний вид заміського будівництва. Вони мають міцності кам'яних будівель, але при цьому легше і дешевше в зведенні, ніж удома з керамічних блоків або цегли.

Газобетонний блок є штучним каменем, до складу якого входить кварцовий пісок, в'язка суміш, вода і алюмінієва пудра, необхідна для утворення пористої структури. Регулюючи щільність газобетону, можна надавати йому різні властивості. Так, блоки з низькою щільністю відмінно підходять для теплоізоляції (D200-300), а з високою для несучих елементів (D500-600). А найпоширенішими в приватному будівництві є газобетонні блоки щільністю D400, оптимально поєднують міцність з теплоізоляцією.

А найпоширенішими в приватному будівництві є газобетонні блоки щільністю D400, оптимально поєднують міцність з теплоізоляцією

У порівнянні з будівлями з цегли , Будинки з газобетону мають на 30% меншу вагу, що дозволяє заощадити на будівництві фундаменту. Крім того, завдяки легкості і габаритам газобетонних блоків, кладка стін може бути проведена в короткий термін робочими середньої кваліфікації, що знову ж таки позитивно позначиться на остаточній вартості. Якщо вам потрібно побудувати недорого будинок для постійного проживання - газобетон оптимальний варіант.

На жаль, пориста структура газобетонних блоків має і недолік. Взимку, при попаданні вологи в пори, відбувається поступове руйнування матеріалу. Щоб цього уникнути, необхідна зовнішня обробка стін. Максимум, без будь-якої обробки, газобетонний будинок може простояти 2 роки, для більшого терміну необхідна консервація зовнішніх стін. Для оздоблення можна використовувати штукатурку або вент.фасада.

Заміський будинок з газобетону екологічний і безпечний для людського організму, так як не містить токсичних компонентів. На відміну від дерев'яних будинків, газобетонний будинок пожежобезпечний. При сильному нагріванні матеріал не плавиться, не димить, а також здатний тривалий час зберігати задану міцність.

Детальніше про етапах будівництва будинку з газобетону .

Вартість будівництва двоповерхового будинку 150 кв.м, з перекриттям по дерев'яних балках

КОРОБКА З ОБРОБКОЮ з інженерами з газобетонних блоків 300 мм D400 1 840 000 ₽ 12 300 ₽ / кв.м 2 985 000 ₽ 19 930 ₽ / кв.м 3 710 000 ₽ 24 750 ₽ / кв.м

Для будівництва будинку з газобетону необхідний робочий проект. Незважаючи на малу вагу блоків, для стіни з газобетону потрібно жорстке підстава не допускають будь-яких зрушень, також варто врахувати низький опір на зминання. У наших проектах, ми враховуємо всі ці фактори, а також проводимо розрахунок на влагонакопленія і тепло-опір зовнішніх стін. З прикладами і складом готових проектів, ви можете ознайомитися в нашому офісі.

вартість проектування будинків з газобетону - 350 руб. / Кв.м.

За 9 років роботи ми побудували більше 20 і спроектували понад 70 будинків з газобетонних блоків, різних площ і конфігурацій. Звертайтеся до нас за консультацією з будівництва, проектування та підбору оптимальних рішень для вашого майбутнього будинку.

/ З повагою, компанія zagorodnye-doma.ru /

Телефонуйте
+7 (812) 909-32-02

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама